Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da ce uskoro kraj mange =)
Osim ako Sasuke ne bud pobedjen i vrati se sa Madarom... Mada nadam se da ce uskoro da napdnu Konohu =) A i zanima me sta ce da bude sa Sakurom i njenim timom...=)

Awww....TwT Madara ispade na kraju dobrica! Sad mi ga je žao T,T. onaj flashback je bio zanimljiv iako me obično ne zanimaju te stvari, i baš me zanima će biti sa Sakurom ;)

Chapter bio ok. :)
Danzo... Pa, jeste ispao kukavica, ali bar se pokazalo da nije bio zlonameran, i to je nesto. xD

Sakura nije bila tako strasna sada. Nervira malo, ali da se istrpeti.

Naruta i dalje ni od korova. :neutral:

Nego jeste skontali da su preskocili da naprave anime na osnovu nekoliko manga chaptera, mislim na one captere od kada je sasuke dobio mangekyo sharingan, pa sve do borbe sasukea i hachibi... :P

Sakura je zapravo veci debil nego sto sam pretpostavljala.
Kishi kaze: "Sakura's determination... Wavers!!"
Mislim, daj. :roll:

I nadam se da Naruto ne planira da napadne onog idiota i pobegne. :/

Pa, izgleda da jesu. :mrgreen:
A za tehniku... Kad smo videli Leeja da je koristi prvi put? Tek u sumi, ne? Mislim, pre pocetka ispita je hteo da je iskoristi na Sasukeu, ali ga je sprecila ona kornjaca. :/ Prvi put je bio kad je stitio Sakuru. :roll:

Da, jeste.
Posle sume nisu imali vremena. A i bili su izubijani, a kad su se borili bili su citavi, i Sakura je imala kosu. xD

A posto tad ocigledno nije mogao da vidi, posto ovaj nije stogao da iskoristi potez, znaci da je Kishi postao senilan. :neutral:

Back