Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, koliko je verovatno da SASUKE koristi genjutsu na DANZOu, koji takodje koristi sharingan, i da, od svh stvari i svih ljudi, i svega sto moze da smisli, zamisli, izmasta, itd, stvori ITACHIja?

Imajte u vidu da o emo kralju ovde govorimo, i da on nikako ne bi hteo da ukalja secanje na njegovog voljenog anikija, kojeg je on mrzeo ceo zivot, i na kraju ga ubio, pa pri tom jos osec grizu savesti zbog toga, i ne da ljudima da ga pominju, ni u pozitivnom, a ne daj Boze u negativnom kontekstu.

Vi mislite da bi on tek tako koristio Itachija, makar on bio samo iluzija, u borbi, i to protiv Danzoa?

Ja stvarno neznam sta da ocekujem... Da se bori protiv bilo kog drugo rekao bi da je genjutsu, ali posto se bori protiv Danzoa koji ima puno sharingana... ko zna... ali bi kishimoto trebao da ima dobro objasnjenje za itachija...? Jeste on rekao da ocekujemo neki preokret u ovoj borbi, ali ovako nesto nisam ocekivao? z:hm:

odgledao sve epizode shippudena jos juce.....sad tek znam koliko je itachi dobar a selo lisca kake najvece............xD

saske je tagodje kukavica.....ma sve ih mrzim osim DEIDARE,itachija i naruta..xDDD

Ja stvarno neznam sta da ocekujem... Da se bori protiv bilo kog drugo rekao bi da je genjutsu, ali posto se bori protiv Danzoa koji ima puno sharingana... ko zna... ali bi kishimoto trebao da ima dobro objasnjenje za itachija...? Jeste on rekao da ocekujemo neki preokret u ovoj borbi, ali ovako nesto nisam ocekivao? z:hm:

Кишимото је дефинитивно полудео ... Само неке сплетова прави... Сад ће још Сасуке да се посвађа са Мадаром па ће да га остави(z:mrgreen:) па ће да га тражи једно 30 чептера и кад га надје овај ће да побегне z:hm:

kako loshe izgleda kad je sasuke napisano cirilicom z:mrgreen:

i da,ovo je genjutsu 100 %,ili nesto na foru kao sto se minato pojavio u narutu,al to je zbog shiki fuujina i kyuubija,tako da mislim da je to malo nemoguce,i da,mozda je itachi pretpostavio da ce madara sve ispricati gaysukeu,i da ce ovaj pozeleti da se popegla sa danzom,i da onda kao neki reminder dodje danzou u misli i podseti ga da mu ovaj nece dozvoliti da digne ruku na his foolish lil bro.....z:mrgreen:

lol sta sam ja sve ovde lupio.....u svakom slucaju ovo je cisto lupetanje,.....mada ne smemo zaboraviti itachijev zashtitni znak,vrane(uz mangekyo)a one su bile tu.....

Back