Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo, pregledam, i vidim da si rekao ovo...
Prvo, Tatsuka je od Susano'o, a Susano'o je 100% chakra made.
Samehada jede Chakru. Toliko o tome.
I ovo...
A zar nije i Amaterasu od chakre? Nebi ga Samehada progutala slucajno?

'Ajde, kad vec mene poredimo sa tom odvratnom stvari (bas ti hvala, btw), da kazemo i to da ja ne mogu da pojedem 15kg jabuka odjednom. Bez obzira na to koliko sam gladna.

Mislila sam na razmenu cakre izmedju Samehade i Kisamea. Svaka manipulacija cakrom je tehnika. Sad da li je taijutsu, ninjutsu ili genjutsu, sasvim je nebitno ovde. Ali posto ne znam u koje od toga da ubacim Samehadu, reci cu da si ti u pravu. :)
Sto me dovodi do onog drugog; ako mu je to normalno stanje, moralo bi dodatno da se poremeti da bi prekinulo genjutsu...

da moze,jesi gledao mozda sasuke vs naruto?
kad je gaysukeov sharingan evoluirao,mogao da vidi gde ce naruto biti u sledecoj sekundi...

@angie
to nije manipulacija chakra,vec jednostavo hranjenje.....

Koliko se ja secam, nije mogao da predvidi buducnost, vec samo da na osnovu vec uradjenih pokreta pokusa da odredi sta je sledeci.

@ Angel:
Ako je konstantno jedenje chakre normalno, onda Samehada samo prestane. Eto ti narusavanje normalnog protoka.

Pa da, tako moze i Itachi da pogodi sta ce Kisame sledece da uradi, jel' tako...?

Madara, Samehada se hrani, a kad cakra prelazi iz Samehade u Kisamea, to vise nije hranjenje. Razumes sta ti govorim?

Alane, ako su vec i Samehada i Kisame zarobljeni u iluziji, onda im treba mnogo dobra kontrola cakre za tako nesto. Inace bi i Naruto mogao da se izvuce bez problema.

Naruto se ne izvlaci bez problema jer Kyuubi odbija da pomogne. Videli smo da se bez problema odbranio od Nagata, uz pomoc Kyuubija.

Samehada ne moze da upadne u Iluziju, jer nema mozak, nema oci, nema cula. Samo za dodir, ako i to ima.

Nope, to nije tehnika, kad se prenosi chakra. Nije koristio nikakav Hand seal kad je healovao sebe sad u chapteru, zar ne?
Posmatraj to ovako:

Njih dvoje su povezani. I chakra protice normalno. Kao npr, ti i tvoja ruka. Krv normalno protice od srca do ruke, ne treba joj vracara da bi proticala.

I da, ono za Sharkingan je verovatno moja greska. Ali opet, u Hand to Hand bi ispusio Itachi. A da bezi stalno i izbegava, ne moze. Nije neka prednost Sharkingan, u tom slucaju.

I on meni nesto prica... -.-

Pa to i ja tebi govorim sve vreme... Nisam ja kriva sto mene uzimas kao primer u svakoj jebenoj situaciji.
I, za sve one koji ne znaju da citaju... Nisam rekla da mislim da sam ja glupa (mislim, ali nisam to rekla), nego da je poredjenje jebenog maca sa mnom glupo, i da cini da se ja osecam glupo, i ne u smislu slabog iq-a, nego u smislu ne-znam-koju-drugu-rec-da-upotrebim-za-odredjenu-neprijatnu-emociju-koja-nema-ime. A, brate, koji vam je djavo, nesto slabo kontate veceras...

Da, zadovoljna sam.

Recimo da je Alan cesce ime u Hrvatskoj nego u Srbiji. Posto znam dva Alana iz Hrvatske, a nijednog iz Srbije... I posto je svaki Alan kojeg sam do sada upoznala kreten, jel' to onda znaci da je svaki Hrvat koji se zove Alan kreten? Ili da se svaki kreten koji zivi u Hrvatskoj zove Alan?

:)

Samo kazem da je ime cesce u Hrvatskoj nego u Sbiji. :)
Inace, jesam pitala. Rekao mi je da sam "kuja", i svejedno mi nije odgovorio.
Hmmmm, sta je to zajednicko svim Alanima koje znam do sada?
A koje je znacenje imena, kad smo vec tu?

O, blago meni. :mrgreen:
Gomila kretena misli da sam "kuja". To skoro da je kompliment.
Inace, da ne bude zabune, volim ja te kretene. Dosta su, onako, poslusni. Kad im kazem "umukni", oni umuknu. Bez izuzetka.

Poslednja izmena:
Moze uzeti 6 repova jednog Jinchuurikija, otprilike ti dodje kao 3 Itachija.

Ja se ne mogu setiti da li je neko zadao udarac Itachiu osim ako izostavimo malog (Sasketa) i onog dedu ili caleta koji mu je puko samar. :lol:
Kisame jeste fizicki mnogo jak ali Itachi je mozak.
Btw imas bolji kvalitet slike 12 ovde => Mayuri :)

Poslednja izmena:

Back