Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljiv fight Kisame VS Killer Bee, forma od Kisamea je nekako cool zlokobna.
Napravih svoju listu ko je po meni najjaci u Akatsuki organizaciji.

01.) Madara
02.) Itachi/Pain
03.) Pain/Itachi
04.) Kisame
05.) Sasori
06.) Kakuzu
07.) Zetsu
08.) Deidara/Hidan
09.) Hidan/Deidara
10.) Konan

Zetsua jos nismo ni videli u Fightu, i ja smatram Kisamea mnogo jacim od Itachija.

@ Madara:
Verovatno neko obelezje. Kao sto ovi iz Konohe nose headband, ovi iz Sound nose cvorove. Svi su imali to ( Sound 5, Orochimaru, Kabuto )

@angie
ja uopste ne volim genjutsu(tsukoyomi je izuzetak :mrgreen: ),ali mi je itachi isto omiljeni,a kisame ne moze da bude samo sirovina,zato sto lik ima extra mocne tehnike,i ogromnu chakru,ne kao gai,koji je pure sirovina....
@alan
kad je kabuto to nosio?
a i ne moze da bude kao headband zato sto to nisu nosili dosu zaku i kin....

ne verujem da bi sa totsukom unistio samehadu,zato sto to nije mac kao i drugi,koji se uzme i onda se malti njime....mozda bi sealovao samehadin duh....ali bi svejedno itachi dobio....

Ne bas. Prvo, Tatsuka je od Susano'o, a Susano'o je 100% chakra made.
Samehada jede Chakru. Toliko o tome.

Amaterasu? Ima Kisame chakre za 1203031293012983 klonova, ali Itachi nema za toliko Amaterasua.

@ Madara:
Zar nije nosio kad je Gaysuke dosao kod Oroa? Ili sam se ja pogubio..
Dosu, Zaku i ona treca su nosili headband jer su morali na Chuunin examu. Posle njih smo videli da niko ne nosi Headband.
Iz cistog razloga jer selo nikad nije priznato.

Moguce, ali gledaj ovo.

Jiraiya je rekao da se Genjutsu dispeluje ako neko poremeti tvoj protok chakre. A Samehada konstantno jede Kisameovu chakru i tako joj remeti protok.
On je bukvalno otporan na svaki Genjutsu.

Moguce, ali kao sto sam rekao sa klonovima. Takodje, Itachi nebi mogao beskonacno da koristi Amaterasu.
A zar nije i Amaterasu od chakre? Nebi ga Samehada progutala slucajno?

Ma Kisame je sigurno jaci. Bio je najjaci u Seven Swordsmen.
Zna Madara sto ga je zadnjeg ostavio. I samim tim sto je sam uhvatio 4tailsa, i Madara mu poverio 8tailsa, govori koliko je ustvari jak.
Cela Sasketo druzina se ubila oko 8tailsa, i nista.

A setimo se, Itachi je bio otprilike na Sasketovom nivou kad je umro. Mozda malo jaci.

Da ali videli smo u danasnjoj mangi da Kisame ne moze obuzeti svu chakru koju protivnik ima.
Itachi jos ima i Tsukuyomi, garant bi ga zeznuo nekako i pobedio.

Poslednja izmena:
Evo vidite, ovo je trenutak kad dezurna glupaca upada u razgovor. Nemojte mi zameriti, nismo se svi pametni rodili.
Prvo, o cemu mi ovde pricamo? Kisameovi najveci aduti su upravo Samehada i cakra. Ubitacna kombinacija, ali ne nepobediva.
Dalje, za genjutsu. Ako mu je to normalno stanje, onda bi verovatno moralo dodatno da se poremeti, da bi mogao da se izvuce iz iluzije. A ako nije, seti se da u iluziji ne mozes da koristis tehnike normalno, pa tako ni on verovatno ne bi mogao da obavlja taj prenos cakre bez ikakvih teskoca, posto je to ipak neka vrsta tehnike, na kraju.
Onda, za Samehadu. Samehada guta cakru, da. Ali u poslednjem chapteru je receno da ne moze da proguta neogranicenu kolicinu cakre odjednom. Pitanje je da li bi mogla da apsorbuje celog Susanoa, ili Amaterasu.

Nope, nije Kisame chakra only.

Moze uzeti 6 repova jednog Jinchuurikija, otprilike ti dodje kao 3 Itachija.

@ Angel:
Sto se gutanja neogranicene chakre tice, rekao sam gore ^

Sto se prenosa chakre tice, nisi u pravu. To nije tehnika. Jednostavno Samehada je zivi mac koji ima usta na vrhu. Preko ostrice i drske prenosi chakru.
Nema tu Abrakadabra. Ona se hrani.

Ti ne koristis tehniku kad jedes. To je refleksno.

Back