Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
btw,za koga bi vam bilo najzalije u celom narutu da umre?
meni jiraiya,mada je on vec umro,ne verujem da ce mi biti zao za jos kojeg lika,osim kakashija,njega kad je Pain ubio....smorio sam se ko kad je jiraiya umro....

Zamisli da Kishi opet uradi time skip i zajebe se pa je ostavi trudnu :lol: Onda će morati da pravi izgovore tipa: Pa...Spetljala se sa Shikamaruom u medjuvremenu..Ili nekim desetim; xD:hahaha:

Znate one retardirane kvizove na facebook-u?
E, ima neki Which Naruto character are you?
I ja uradim. I pogadjajte sta....

SASUKE

I paz' sta kaze...

You are somewhat depressed in life and you want more power in life, whether it be socially, or to kill a certain brother.... You are also popular with the opposite gender!

WTF???

Znate one retardirane kvizove na facebook-u?
E, ima neki Which Naruto character are you?
I ja uradim. I pogadjajte sta....

SASUKE

I paz' sta kaze...

You are somewhat depressed in life and you want more power in life, whether it be socially, or to kill a certain brother.... You are also popular with the opposite gender!

WTF???

Čak ii da su te osobine istina, teraju ljude u bedak ili da mrze sebe jer su kao on :lol:

Lol xD ja sam sad uradila prvi test koji sam našla i ispala sam

NEJI HYUUGA _-------_ xDDDD

You are a very jealous person indeed. You envy the fact that you are not the main part. you are also smart and powerful making you a very difficult opponent.

A zatim

Uchiha Sasugay Dx
Naruto Uzumaki -_-;
Gaara:heart: <3

znaci vi svi imate facebook?? :hahaha:

no lifee...;)

inace,gledao naruto 134 i citao naruto 480..i jedno i drugo shit,mada je epizoda bila malo bolja,smesan je Madara mnogo (Tobi)..:)

IM
Nemam ja fejsbook, ja googlam ako hoću da nadjem tako neke testove :lol:

Back