Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma Sai je čudo:mrgreen:

@Gladiator
Ja kad odem na tvoj profil tamo nemaš ono za poruke posetilaca a ja...(proveram ,,friends list,,)tebe nemam na fl. pa možda zbog toga.:think:..Ili si ustvari mislio na privatne poruke, inače bi ja tebi na profil pisala:mrgreen:

Poslednja izmena:
Gosaii, to uopste nije smesno... Jel' znas neku flegmu u stvarnom zivotu? Uzasni su! Moj brat je apsolutna flegma, znaci ne mozes uopste da izvuces nikakvu reakciju iz njega na bilo sta. Sedim pola sata pored njega i bockam ga prstom, i on me samo pogleda i kaze "nemoj". Jednom sam ga ubola sestarom i samo me je pogledao. I nista. Toliko me isfrustrira ponekad da mi dodje da ga ubijem.

Gosaii, to uopste nije smesno... Jel' znas neku flegmu u stvarnom zivotu? Uzasni su! Moj brat je apsolutna flegma, znaci ne mozes uopste da izvuces nikakvu reakciju iz njega na bilo sta. Sedim pola sata pored njega i bockam ga prstom, i on me samo pogleda i kaze "nemoj". Jednom sam ga ubola sestarom i samo me je pogledao. I nista. Toliko me isfrustrira ponekad da mi dodje da ga ubijem.

Ja bi voleo takvog brata da se malo ispraznim na njega :lol:

Ovo je bilo tako dosadno, da sam mogla i da ga preskocim... Hocu da vidim Mizukage i Gaaru u akciji... A Tsuchikage ne moze ni da se bori, otkazace mu kuk... :roll:
A to sto nismo gledali Madara-talk-show u ovom chapteru, verovatno znaci da cemo ga gledati u sledecem ili onom posle sledeceg.

Nikad se ne zna, možda se to sa Madarom ne prikaže sve možda vidimo samo posldnji deo kad kaže nešto kao; I to ti je Sasuke Uchiha." A Naruto izgleda ko da ga je poplava izbacila.. tako nešto,na tu foru, da ostavi čitaoce u neizvesnosti. Ovako kako on sve strpa u deset chaptera nije zanimljivo kad već znaš šta je uzrok neke frke,bile laži ili ne, pravi ih malo predugačke.........

A onda kada se sretnu....

Naruto: sasuke, da li je istina......................Da si gej!" XDDDD (:lol:pukla sam načisto)::hahaha:

Back