Lisa Hayes
Početnik
- Poruka
- 37
A kad bi se to desilo posle toga bi sigurno čekali mangu 5 nedelja.
ionako cekamo po mesec dana da se radnja pomeri pored monologa i onog sto je vec receno i ocigledno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad bi se to desilo posle toga bi sigurno čekali mangu 5 nedelja.
@ Uchiha:
Temari ima 19, Kankuro 17- 18, a Gaara 15- 16...
Da, Gaysuke ce biti ownovan. Tj. trebao bi, mada kako Kishi voli da ucini da Gaysuke prdne najjacu tehniku odjednom, nece me iznenaditi da se pretvori u Batmana i poubija sve..
I to što kažeš, ja sve mislim da će sledeći chapter biti Madarino kenj*nje.ionako cekamo po mesec dana da se radnja pomeri pored monologa i onog sto je vec receno i ocigledno
Da bar samo sledeci.. Bice toga sledecih 10 chaptera..
Madara: "Itachi- u je naredjeno da ubije klan"
Naruto: "Jao nije moguce" -Plac 15 strana-
Naruto: "Citao sam mu iz Jiraiya- ine knjige i on se od muke ubio"..![]()

@ Uchiha:
Temari ima 19, Kankuro 17- 18, a Gaara 15- 16...
Da, Gaysuke ce biti ownovan. Tj. trebao bi, mada kako Kishi voli da ucini da Gaysuke prdne najjacu tehniku odjednom, nece me iznenaditi da se pretvori u Batmana i poubija sve..
Da bar samo sledeci.. Bice toga sledecih 10 chaptera..
Madara: "Itachi- u je naredjeno da ubije klan"
Naruto: "Jao nije moguce" -Plac 15 strana-

nisam mogao da izdrzim pa sam trazio neki spojler/prediction i nasao da ce ovako nesto biti.......![]()

http://www.onemanga.com/Naruto/460/12/
"I'm really pissed off right now"
Yeah, now you know how we feel when we see your ugly cocksure face in chapters.![]()
sta mislite do kog chaptera/godine ce izlaziti naruto i nemojte mi one fore kao poznajuci kishija do 2100,nego stvarno recite sta mislite(mozda stvarno neko misli ovo poznajuci kishija....)
nece skoro
barem josh 200 chapterai ja msm da je bolje da ubijes nekog a ne sebe,msm ko bi nam bio ovde glas razuma![]()
![]()
sto se tice predictiona izgleda da neko misli isto kao mi ovde na froumu![]()

sta mislite do kog chaptera/godine ce izlaziti naruto i nemojte mi one fore kao poznajuci kishija do 2100,nego stvarno recite sta mislite(mozda stvarno neko misli ovo poznajuci kishija....)
i jos nesto,kada ste vi poceli da citate mangu msm od kog chaptera i od koga ste culi za nju ili ako ste prvo gledali anime pa culi za mangu kada ste poceli da gledate anime i od koga ste culi za njega....
![]()
Ma znam ja da vi mene volite... Volim i ja vas
Kladim se na 50-75 chaptera. Znaci jos godinu ili godinu i po...

Hmmmm da vidimo ja mislim takođe kao i Angel92 da će biti negde oko 550 chaptera najviše 600 pre sam mislio da će biti oko 500 ali mi više ne deluje kako je radnja krenula,što se tiče toga kad sam čuo za naruto verovatno kada je kreno da se pušta na ultri a malo nakon toga sam krenuo da čitam mangu,anime sam samo pogledo part one jeb*ga nemam odakle da nabavim niti dobar net.sta mislite do kog chaptera/godine ce izlaziti naruto i nemojte mi one fore kao poznajuci kishija do 2100,nego stvarno recite sta mislite(mozda stvarno neko misli ovo poznajuci kishija....)
i jos nesto,kada ste vi poceli da citate mangu msm od kog chaptera i od koga ste culi za nju ili ako ste prvo gledali anime pa culi za mangu kada ste poceli da gledate anime i od koga ste culi za njega....