Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam odgledala onaj drugi
i shit je tako da dalje nisam gledala
ROFL SAI:YOU'RE KINDA OF A PUSSY AREN'T YOU!?DO YOU EVEN HAVE A DICK?![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Kakvo spustanje.. Rep od mene za ovo, Uchiha.. -Ja zaista tesko dajem rep, samo da znas xD-
e smoky nesto ti je cudno u vezi profila.........
ne mogu da ti posljem privatnu poruku,ne mogu da ti napisem pruku na jvnom profilu,reputaciona moc ti je 0,da ti nisi mene blokiro?
e smoky nesto ti je cudno u vezi profila.........
ne mogu da ti posljem privatnu poruku,ne mogu da ti napisem pruku na jvnom profilu,reputaciona moc ti je 0,da ti nisi mene blokiro?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Kakvo spustanje.. Rep od mene za ovo, Uchiha.. -Ja zaista tesko dajem rep, samo da znas xD-
banovina +D dajte link za 1. film pl0x +D
Ja? Naravno..To mi je profesija..![]()
btw ovaj realsmoky acc je smokijev cetvrti acc......
u banovinu? mislis domovinu?
a zbog cega je sad banovan?![]()
Zdravo ja sam novi.postaju dosadni sa ovim otezanjem radnje malo ubace nesto zanimlivo i onda nekoliko chaptera nista takodje je li neko video sta je ono iznad Sasukeove glave.
http://media2.onemanga.com/mangas/00...0216982/14.jpg
Meni uzgleda kao Kyubi.U poslednjih nekoliko chapter jedino dobra stvr je sto se Sasori vraca kao Kankurova lutka
Zdravo ja sam novi.postaju dosadni sa ovim otezanjem radnje malo ubace nesto zanimlivo i onda nekoliko chaptera nista takodje je li neko video sta je ono iznad Sasukeove glave.
http://media2.onemanga.com/mangas/00...0216982/14.jpg
Meni uzgleda kao Kyubi.U poslednjih nekoliko chapter jedino dobra stvr je sto se Sasori vraca kao Kankurova lutka
Shto bi bilo ekstra da ima Naruto manga special 34 page edition kao shto ima 1 hour special
@ Uchiha:
Temari ima 19, Kankuro 17- 18, a Gaara 15- 16...
Da, Gaysuke ce biti ownovan. Tj. trebao bi, mada kako Kishi voli da ucini da Gaysuke prdne najjacu tehniku odjednom, nece me iznenaditi da se pretvori u Batmana i poubija sve..