Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma kakvi Tobi cool.. Bio je kad je bilo ono Goofy, pa smejurija.. Ovo sad smaranje.,. I na kraju ce se ispostavi kako on sve sere, da bi ovi presli na njegovu stranu..
Mislim pricao je za 9tailed beast, izvlacio se kako to nije uradio ceo chapter.. i sve palo u vodu, jer je i Minato rekao kako Tobi stoji iza toga.. A ja vise verujem Minatu..

Sad ce sere kako jadan Gaysuke, pa prica opet jovo nanovo o svemu od 1 Hokageta.. pa ce Narutko da place za Sasketom.. Propade nam 20 chaptera.. >..>

Hahahahahaha, looood si... :)

Moram da vam priznam da me sve vishe i vishe nervira sasuke, i cela ta njegova prica, bio mi je extra dok je bio u konohi, a sad me jaaaaako nervira, uzasno... nemogu da verujem kako sam mogao ranije da ga gotivim... :rumenko:

Mene je Sasuke uvek nervirao. Zbog njegovog odvratnog stava.
Inace, vise ne znam ni zasto citam mangu kad se radnja odvija sporooooo. Samo cekam da likvidiraju Sasukea, i onda verovatno prestajem.

ja nikog ne mrzim ili volim u Narutu, ima kojih nekad nerviraju...Iskreno ne znam ni zašto čitam,ali eto, posle godine pauze sa Narutom,počeh opet, pa nek ide život:mrgreen:, čitaću dok se opet ne smorim:p(što mislim da neće biti skoro jer se ovo ne propušta:D

@ Uchiha:
Hichigo je Hollow Ichigo

Ichi je pure awesome, i nema pogrdnih nadimaka.. :3

Sasu= Gaysuke
Naruto= Narutko
Sharingan- Sharkinan ili Shari Shari, kako mi dune
Gaara- Garavi <3
i tako dalje.. xD

e jel znate sta je ono na garinom celu(srculence :P)
slucajno sam nasao podatak da taj znak znaci "love" to jest "demon loving only himself"
i da je to on sebi napravio od peska......
btw jeste provalili da gaara nema obrve lol :D

Poslednja izmena:

Back