Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova slika mi je najbolja od Sasoria.

-sasori--1.jpg

A ova od Itachia.

2179770540_672f3ed23d-1.jpg

:eek::eek::eek: koji je ovo vrag!!??Prvo Yaoi onda Yuri!!! Na trenutak sam pomislila da sam omašila temu!!!Btw smoky, i meni je slatka ova prva, nije preterana toliko, a kad videh one Naruto/Sasuke slike, prevrnuh se sa stolice!!

Solidan čepter. Svi se u*****li na pomen mogućnosti da je Madara živ. :worth:

Ne verujem da je ona lutka Sasori, mada upada u oči frizura, kao i to što joj je lice skriveno. Ako jeste, verovatno ćemo to saznati tokom sledeće Kankurove borbe. Možda baš u narednih par čeptera ako Naruto i Saske upadnu na sastanak pa izbije neki pičvajz.

Uglavnom, Danzo postade najmoćniji čovek, ne samo u Konohi, nego i na svetu. Barem privremeno, a znajući njega, neće mu biti teško da produži taj period, ukoliko poželi, a verovatno hoće.

Mislim da je Naruto...precenjen anime kod nas barem xD Jako je popularan, bas kao sto su bili Digimoni i Pokemoni, iako svi mogu da gledaju, iritirajuce je da neki misle da su Naruto i BLEACH najveca dostignuca Japana po pitanju animea.

BLEACH je zreliji od Naruta, pa opet..xD Pogledala sam nekoliko epizoda i vise ne.

Ma Danzo sve nervira, kreten jedan matori... Ja i dalje mislim da je Kakashi trebao da bude hokage.
Joj, Artemis, nemoj NejiGaara... To je previse.
Sad kad Kisimota strefi srcka i ostanemo na pola mange...

Back