Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
danzou je rekao da se prema sasukeu ophode kao prema missing-nin.to znaci da ce cim ga vide roknuti likovi iz specijalne tragacke jedinice(ANBU)?
ali posto to nemogu sasuke ce ponovo srusiti konohu^^
ja mislim da ce ovako biti:
Sasuke upada u selo njegovi hawk likovi se peglaju sa po 5 jonina odjednom(chunina bilo cega)
sasuke rusi konohu i posto naravno leaf ninjas pokusavaju da ga sprece sasuke ubija jednog po jednog pa onda i ubija danzoa
onda sasuke pronalazi naruta i onda krece pegla koja ce se oduziti na 15-20 chaptera
naruto dobija ali ne ubija sasukea koji bezi
i onda jovo nanovo
rekao sam PEGLA traje 15-20 chaptera nisam racunao chaptere pune patetike,narutove price o izdavanju prijatelja o odlasku iz sela....razumete me jel da?
ocekujte da se sve ovo desi u narednih 50 chaptera
verujem da ce se ova moja teorija zavrsiti okojubilarnog 500-tog chaptera..
jesam li zasluzio bar 1 rep poen?

Poslednja izmena:
Naruto i Naruto - Shippuuden , Naruto likovi to sve imas u temu "Naruto" zato sam i stavio sliku "SPAM" , Otvaras teme koje vec postoje,reci ti meni koja je razlika izmedju Naruta i Naruta Shippuden? To je isto kao da uporedjujes Dragon ball i Dragon Ball Z .

Ne znam.. Ne znamo da li je privremeno smenjena ili stalno.. Nego, znate u Fightu Sannina, jos u prvom delu Naruto- a.. Kad je otvorila onaj seal, postala je baba! A sad je svu tu chakru istrosila.. Tako da je moguce da nece vise imati transformaciju..

I da, nece Naruto unistiti Danzou- a.. To bi bilo protiv sela, a to Narutko nikad nebi uradio..

Ne znam.. Ne znamo da li je privremeno smenjena ili stalno.. Nego, znate u Fightu Sannina, jos u prvom delu Naruto- a.. Kad je otvorila onaj seal, postala je baba! A sad je svu tu chakru istrosila.. Tako da je moguce da nece vise imati transformaciju..

I da, nece Naruto unistiti Danzou- a.. To bi bilo protiv sela, a to Narutko nikad nebi uradio..

hehe

Nemojmo da vređamo Narutov intelekt. A i kad su Root ANBU bili na strani sela, sem u fajtu protiv Nagata pre 20 god? A i tada su MNOGO pomogli. Takođe, Nagato je to rekao Narutu, pa mislim da će on želeti da rasčisti račune...

Ma ljudi shta dizete Sasukeov tim u nebesa....kakashi sam moze da pobedi sva 3 chlana ne rachunajuci sasukea.....jer ce se sasuke naravno peglati sa narutom.....a tu je i gay i tanzo....i josh mnogo dobrih starijih ......a i ostali klinci....tako da trojka nece praviti veliki problem.....vec sasuke........!!!
a shto se tiche danzoua, videcemo....i kakashi i naruto su popizdeli kad su saznali da je on novi hokage....!!!!

Ma ljudi shta dizete Sasukeov tim u nebesa....kakashi sam moze da pobedi sva 3 chlana ne rachunajuci sasukea.....jer ce se sasuke naravno peglati sa narutom.....a tu je i gay i tanzo....i josh mnogo dobrih starijih ......a i ostali klinci....tako da trojka nece praviti veliki problem.....vec sasuke........!!!
a shto se tiche danzoua, videcemo....i kakashi i naruto su popizdeli kad su saznali da je on novi hokage....!!!!

neko od prvibitnih 9 genina ce sigurno nastradati kiba ili chouji ja pretpostavljam

e da Ultrazz e se secas one tvoje teorije da je danzou ustvari madara?
danas sam provalio jos nesto
secate se epizoda kada se sai i yamato prvi put pridruze timu 7?
kada idu da nadju sasukea (otprilike od 35 shippp do 60 shipp)
secate se kada yamato u saievom rancu nadju bingo book?
i u njoj sasukeovo ime i slika e pa zar nije madarin cilj bio da pobije clan?
pa je itachiju rekao da to uradi ali itachi je ostavio u zivotu samo sasukea sto madara sigurno nije zeleo
e pa danzo(madara) je nalozio svojim ANBU likovima da ga nadju i ubiju
jos jedno pametno zakljucivanje sa moje strane xD

Back