Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pein se vrlo malo pojavljuje......

Sve se vrti oko Akatsukija.... Sasu nije uspeo da "uhvati" 8tailsa.... Akatsuki pocinje Sealing Jutsu, da vadi demona, a Bee ( 8tails ) ustaje i bezi.....
Sad ovo nisam bas najbolje razumeo:
Hachibi ( demon ) kaze: "ovo me je kostalo mnogo nogu!"
Bee: "ne boj se.... Porasce....."
Sad da li to znaci da ovaj ima vise "zivota" ili sta, ne znam!

Kapiram da ga nije ni uhvatio.

Da je onaj Kirabi kog su odneli bio zapravo kawarimi ili neshto slichno i da je to sve bilo deo predstave kako bi ovaj ostvario svoj davnashnji san - napustio selo, prethodno iscenirajuci svoju smrt.

ili je Obito ubio Rin kao Tobi.Pa su i Kakashi i Obito dobili MSharingan.I prica se da se Rin preziva Haruno.Prica se da je ona iz Inuzuka klana i iz Akimichi klana.Ja milsim da je ona Haruno zato sto lici na Sakuru .Sakura je medical-nin kao Rin.

17.jpg

Zadnja recenica je mnogo JAKA.

Jos jedan dan i petak.

Sta mislite
17uq1.png

chapter24201bq2.png

Da li liche

Poslednja izmena:
Nije spora, samo je OneManga sporija od MangaFox...... I da! Kad imas male slike, sa kojih se ne moze procitati text, na OneManga ih ne mozes zumirati, a na MangaFox mozes 2x....... Samo klikom na sliku!

Ja mislim da je Rin trazila od Kakashija da je ubije.Zato kada je Obito ubijen.Taj tim se raspao,plus Rin je bila vezana za Obita.

Nije tacno!!! Kakshijev, tj. Team Minato, kao i Sannini isti su kao Team 7, tj. Sakura Sasuke Naruto.........

Sakura ( Rin u Minato, Tsunade u Sannin ) je bila zaljubljena u SasuGay- a ( tj, Kakashi u Minato, Orochimaru u Sannin )....... A sa druge strane Naruto ( Obito u Minato, Jiraiya u Sannin ) je zaljubljen u Sakuru ( Rin u Minato, Tsunade u Sannin ), dok su on i Sasu ( tj, Kakashi u Minato, Orochimaru u Sannin ) rivali!

Nije tacno!!! Kakshijev, tj. Team Minato, kao i Sannini isti su kao Team 7, tj. Sakura Sasuke Naruto.........

Sakura ( Rin u Minato, Tsunade u Sannin ) je bila zaljubljena u SasuGay- a ( tj, Kakashi u Minato, Orochimaru u Sannin )....... A sa druge strane Naruto ( Obito u Minato, Jiraiya u Sannin ) je zaljubljen u Sakuru ( Rin u Minato, Tsunade u Sannin ), dok su on i Sasu ( tj, Kakashi u Minato, Orochimaru u Sannin ) rivali!

Nema veze.Ja sam ono procitao na nekom forumu.Ali ja nesto sto procitam a nije dokazano ja u to neverujem.I mislim da si u tvom postu nesto pomesao.

Nisam nista pomesao......

Kakashi je bio Arogantan i uvek napredniji ( kao Sasuke i Orochimaru )... Tsunade zensko ( kao Rin i Sakura ), a Naruto uvek Goofy Ninja ( kao Obito, Jiraiya )........ A Sakura je volela Sasukea, Tsunade Orochimaru- a, Rin Kakashija........... Dok je Jiraiya voleo Tsunade, Naruto Sakuru, a Obito Rin!

Bolja mi je ona verzija sa "God has arrived!"

Nema veze. Ja sam ono procitao na nekom forumu. Ali ja nesto sto procitam a nije dokazano ja u to neverujem. I mislim da si u tvom postu nesto pomesao.

Rekao sam vam vec i ponovicu. Ne obazirite se na fan-fiction. Tu samo radi mashta dokonih ljudi vodjena ljubavlju prema nekom liku, i samim tim zheljom da ga uchine vazhnijim, interesantnijim, ili jachim.

Back