Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Moze li malo manje spoilera >.<

Na ovom forumu je nepisano pravilo da ne ulaziš u teme dokle ne pročitaš najnoviji chapter ako ne želiš da se ispojluješ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li malo manje spoilera >.<
![]()
Na ovom forumu je nepisano pravilo da ne ulaziš u teme dokle ne pročitaš najnoviji chapter ako ne želiš da se ispojluješ![]()
Citao sam mangu, do pre mesec dana. Vise uzivam da gledam epizode...
Moze malo manje tih memova![]()
I dalje ne kontam po čemu je rinnegan poseban osim kontrole obih tela koje on trenutno nema.
Po mnogo cemu,a posebno apsorpciji nindzicua.
Mene vise interesuje odakle mu susano ako nema oci?
Samo shippuden,bolji je od originala 100x puta.Колико ће имати епизода још, зна ли се? Ја сам пре престао да гледам, нисам могао да чекам да излазе еопизоде. Па ћу сад опет да почнем али нећу да чекам опет. И шта мислите, све из почетка или само шипуден?
Zdravo,ja sam novi,jako volim Naruta i juce sam poceo da citam mangu posto anime izlazi tek svakih 7 dana.Da li mogu da se uljucim u razgovor sa vama? Pozdrav![]()
Samo shippuden,bolji je od originala 100x puta.
Original je dosadan i detinjast (nije ni shippuden mnogo bolji al ajd...)
Колико ће имати епизода још, зна ли се? Ја сам пре престао да гледам, нисам могао да чекам да излазе еопизоде. Па ћу сад опет да почнем али нећу да чекам опет. И шта мислите, све из почетка или само шипуден?
Хахах па већ си се укључио
- - - - - - - - - -
Да, слажем се са тобом. А зна ли се кад ће крај?
Madara izgleda novi Aizen.