Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze li malo manje spoilera >.<

you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg

Na ovom forumu je nepisano pravilo da ne ulaziš u teme dokle ne pročitaš najnoviji chapter ako ne želiš da se ispojluješ :mrgreen:

Ма шта сви причали морате признати да је ова анима (манга) утицала на вашу ваљу и начин размишљања о себи. Кад се мало замислите има дубљи смисао . . .

Po mnogo cemu,a posebno apsorpciji nindzicua.
Mene vise interesuje odakle mu susano ako nema oci?

Mislim da je čakra koja je bila u njegovom sharingan oku prešla u mozak (možda to čak izveo rinneganom ili samo tako što su oči i mozak direktno i najkraće spojeni) i to pre nego što mu se uništilo, pa onda može da ga prizove.

Колико ће имати епизода још, зна ли се? Ја сам пре престао да гледам, нисам могао да чекам да излазе еопизоде. Па ћу сад опет да почнем али нећу да чекам опет. И шта мислите, све из почетка или само шипуден?

Колико ће имати епизода још, зна ли се? Ја сам пре престао да гледам, нисам могао да чекам да излазе еопизоде. Па ћу сад опет да почнем али нећу да чекам опет. И шта мислите, све из почетка или само шипуден?
Samo shippuden,bolji je od originala 100x puta.
Original je dosadan i detinjast (nije ni shippuden mnogo bolji al ajd...)

Zdravo,ja sam novi,jako volim Naruta i juce sam poceo da citam mangu posto anime izlazi tek svakih 7 dana.Da li mogu da se uljucim u razgovor sa vama? Pozdrav :)

Хахах па већ си се укључио ;)

- - - - - - - - - -

Samo shippuden,bolji je od originala 100x puta.
Original je dosadan i detinjast (nije ni shippuden mnogo bolji al ajd...)

Да, слажем се са тобом. А зна ли се кад ће крај?

Хахах па већ си се укључио ;)

- - - - - - - - - -

Да, слажем се са тобом. А зна ли се кад ће крај?

Neki kažu da će biti još jedan arc nakon ovoga ,neki kažu da je ovo zadnji ,ne zna se za sigurno ,ali po svemu sudeći ovo bi trebao da bude zadnji arc osim ako Kishi ne bude kreno da izmišlja toplu vodu sa novim negativcima kao Kubo.

Back