Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali ono razmisljao sam o tome ako pogine u borbi sa saskeom bili bi logicno da iz postovanja uklesaju njegovo lice tamo gde je svaki hogake kao uspomena ovo ono na njegova dobra dela ... ali opet mi malo glupo da umre tako rano mislim on je ipak jos mlad dal ima sad 17 ?? ili tako nesto , i ako pobedi saskea i tobija on je unistio akatsuki sa kime posle da se bori ??? :dash::dash:

226067_176960892370162_103225769743675_472392_877775_n.jpg

Poslednjih milion chaptera su bili odlicni. :D
InoShikaChou (obe generacije) rasturaju, ali rasturaju, isto kao i Tsunade i Raikage, Gaara je duuusa, Sakura i Shizune izvode eksperimente na belom Zetsuu (ha, ironije li), sto bi moglo da se pretvori u ogromnu prednost za alijansu (xD), ali tim Gai je ubedljivo najjaci. xD Neji ne moze da razlikuje Kibu i Akamarua, a Tenten je uzela tudju lepezu i eto joj sad. xD
And, and, and, Naruto i Bee konacno pocinju da rade nesto korisno. ^^

Jedino su se oni lordovi smorili, jadni. :/

Poslednjih milion chaptera su bili odlicni. :D
InoShikaChou (obe generacije) rasturaju, ali rasturaju, isto kao i Tsunade i Raikage, Gaara je duuusa, Sakura i Shizune izvode eksperimente na belom Zetsuu (ha, ironije li), sto bi moglo da se pretvori u ogromnu prednost za alijansu (xD), ali tim Gai je ubedljivo najjaci. xD Neji ne moze da razlikuje Kibu i Akamarua, a Tenten je uzela tudju lepezu i eto joj sad. xD
And, and, and, Naruto i Bee konacno pocinju da rade nesto korisno. ^^

Jedino su se oni lordovi smorili, jadni. :/

Misliš na ovog? :lol:

white-rabbit.jpg

Izvinite što skrećem s teme... :mrgreen:

Back