Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene nije bilo malo duzeee..ali dobro tu sam...sta sam propustio...aha ko je jaci madara ili naruto...naruto ce definitvno pobediti ali takodje mislim da nece to uraditi sam...nije madara kao sto je nekada bio

Zanimljiv chapter, Onoki i Gaara protiv 4 Kagea i btw Alane ja sam bio u pravu ovo je III Mizukage.
wtf promenili na narutopedia da je bio II Mizukage, damn izgleda da ne treba da sumnjam u to sta kazes ipak si tata za Naruta.

Poslednja izmena:
Josssss :)
A ko s uonih 5 sa madarom sto im je usadio sharingan,i rinnegan ??
Ovog jednog sa falutom se secam kada su bili na nekoj planini on ima one sposbnosti da pravi mehurice i to :D

Pre ce biti other way around.
Kad Naruto bude kasapio Madaru, Sasuke ce da se spusti sa neba i spasi svoju Uchiha bitch sa kojim zeli da nastavi Uchiha lozu.
Skidam kapu za odgovor...:worth:tako ce i da bidne...A kada se Sasuke pojavi,neko drugi ce da dokrajci Madaru(verovatno taj sto je i pomagao Narutu da se suprotstavi Madari)a Naruto ce da se se pokolje sa Sasukeom...slatko:p...bice puuuno krvi:tongue2:...i kao u americkom rvanju...smesno...odjedanput bude izmlacen,pa se seti necega i vrati se u zivot i rasturi protivnika...daaa...to sam vec vidjala u ep....:think:

Skidam kapu za odgovor...:worth:tako ce i da bidne...A kada se Sasuke pojavi,neko drugi ce da dokrajci Madaru(verovatno taj sto je i pomagao Narutu da se suprotstavi Madari)a Naruto ce da se se pokolje sa Sasukeom...slatko:p...bice puuuno krvi:tongue2:...i kao u americkom rvanju...smesno...odjedanput bude izmlacen,pa se seti necega i vrati se u zivot i rasturi protivnika...daaa...to sam vec vidjala u ep....:think:
Zar nije tako u 90% animea XD

Sta mislite dali ce naturo stw da pogine sa sasuke-om u borbi ??!! Mislim da bi bilo nemoguce i glupo (jer se zove naruto ne sakura) i bilo bi glupo toliko masta o tome da bude hokage da je prosto nemoguce da tone postane , i sta mislite dali ce posle ovog velikog rata mozda postati hokage ? Gotivim i (sto bi naruto rekao) staru babu ne bi voleo da joj se nesto desi a opet kad razmislim naruto je mnogo mlad za hokage jos ? :S

nisam rekao da nece postati hokage zbog godina,nego zato sto ako on ispuni svoj san,sta cemo mi onda da gledamo? eventualno ce postati hokage u poslednjoj epizodi,to je jedina opcija :p

nisam rekao da nece postati hokage zbog godina,nego zato sto ako on ispuni svoj san,sta cemo mi onda da gledamo? eventualno ce postati hokage u poslednjoj epizodi,to je jedina opcija :p
pa,moram se sloziti sa tobom...
mozda postane hokage,ali ne u poslednjoj ep,vec se sukobi sa sasukeom i tako umre...i tako je serija dobila ime jer govori o njegovom zivotu...mada ja ne bih zelela to da vidim...
PS.Nevezano za tebe Heartless,Ljudovi,znam da ovo nije tema za moj sledeci post ali posto su ostale teme zamrle,nadam se da mi necete zameriti:
Jel' ima neko neki lep film za preporuciti tipa Princess Mononoke ili Howl's moving castle?:D

Back