Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ljudi e biste voleli da naprave minato namikaze gaiden?

ako bi aj napravimo peticiju,posljemo kishimotu,njemu jos para sigurno ne bi skodilo,a da takve stvari uspevaju govori podatak,ovo je istina kunem se u SEBE!,
ja i moj drug smo blizzard entertainmentu poslali predlog da snime warcraft film,to je bilo pre jedno godinu dana,a kao sto znate ili mozda ne znate, trenutno se pravi world of warcraft film........

Meni neshto nije jasno u ovom poslednjem chapteru... ispade da su hasirama i madara braca??? Pa shta je onda onaj madarin brat, i koliko sam ja shvatio taj osnivac ninja worlda je njima prvima dao moci... pa kako je u vreme madare ceo njegov uchiha klan vec imao sharingane??? :eek: nesto mi ovde smrdi... ako bi neko mogao da objasni... :)

e ljudi e biste voleli da naprave minato namikaze gaiden?

ako bi aj napravimo peticiju,posljemo kishimotu,njemu jos para sigurno ne bi skodilo,a da takve stvari uspevaju govori podatak,ovo je istina kunem se u SEBE!,
ja i moj drug smo blizzard entertainmentu poslali predlog da snime warcraft film,to je bilo pre jedno godinu dana,a kao sto znate ili mozda ne znate, trenutno se pravi world of warcraft film........

Hahaha, druže moj, pa taj film je najavljen još pre nekih pet godina. Čudi me da još nije završen. Hahaha, a ti sirotan pomislio da se pravi zbog tebe. Hahaha.

Meni neshto nije jasno u ovom poslednjem chapteru... ispade da su hasirama i madara braca??? Pa shta je onda onaj madarin brat, i koliko sam ja shvatio taj osnivac ninja worlda je njima prvima dao moci... pa kako je u vreme madare ceo njegov uchiha klan vec imao sharingane??? :eek: nesto mi ovde smrdi... ako bi neko mogao da objasni... :)

Ja stvarno ne vidim šta to vas ljude toliko zbunjuje u ovom čepteru.

Rikudo je imao dva sina (mada u nekim prevodima stoji samo da su njih dvojica bili braća, dakle nije sigurno da li im je Rikudo bio ćale) i svaki od njih je dobio po polovinu njegove moći. Od starijeg je kasnije nastao Učiha klan, od mlađeg Sendžu klan. Stariji je Madarinog kurajbera askurđel, a mlađi je Haširaminog omžikura kurlebalo. To su njihovi preci, kapirate? I to je to.

Poslednja izmena:
Azathoth je objasnio. Iako koriste ove kurce palce i kurdjele pa pola izgleda kao da moja baba prica, lepo je srocio.

Naime, Madara ovaj Fan made chapter.. Covece i u FF samo prica nigde fajt. Nema nade za Naruta. T_T

Azathoth je objasnio. Iako koriste ove kurce palce i kurdjele pa pola izgleda kao da moja baba prica, lepo je srocio.

Naime, Madara ovaj Fan made chapter.. Covece i u FF samo prica nigde fajt. Nema nade za Naruta. T_T

:D
ja ne razumem sta je kyuubi radio dok je ovaj pricao sa onim konoha joninom sta je vec,msm video sam da ga je vezao nekakvom chakrom ali nije to trajalo sve vreme....

i da,sto se tice zabuna oko madare i hashirama,srocimo to u 2 recenice ili u jednu slozeno slozenu...
madara je potomak jednog potomka rikudo sagea koji je nasledio rikudoovu chakru ,a
hashirama je potomak drugog potomka rikudo sagea koji je nasledio taijutsu,snagu,brzinu i te fore
nadam se da ste prosvetljeni.....

hmmm,ajde malo da pokrenemo temu do sutra....
sta mislite koji clan je bio najaci u konohi?
I po vama najaci pojedinac u tom clanu.
I dajte razlog tj obrazlozenje zbog cega...
Uchiha,Hyuuga,Aburame,Inuzuka,Senju,Akimichi,Nara,Yamanaka dodajte ako sam neki zaboravio...
Moj Glas Ide Uchihama...Volim Katon Jutsue,Volim Sharingan,Mangekyou Sharingan takodje...
Pojedinac....Hmm Verovatno je Madara bio najjaci ali Ja glasam za Itachija.
Njega najvise gotivim,volim njegov mangekyou,njegov cool stav prema saucegayu,Genjutsu Fore........da skratim pocinje death note,
ostavljam vas da glasate.....

P.S.
Rep od svih zato sto vas animiram na ovoj temi :D

Back