Vuk Rajevic
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad tebe nema...
Mislim, da nam kazes da je tema otisla u ... ili da ne spamujemo...![]()
nesto mi ovde smrdi... ako bi neko mogao da objasni... 
e ljudi e biste voleli da naprave minato namikaze gaiden?
ako bi aj napravimo peticiju,posljemo kishimotu,njemu jos para sigurno ne bi skodilo,a da takve stvari uspevaju govori podatak,ovo je istina kunem se u SEBE!,
ja i moj drug smo blizzard entertainmentu poslali predlog da snime warcraft film,to je bilo pre jedno godinu dana,a kao sto znate ili mozda ne znate, trenutno se pravi world of warcraft film........
Meni neshto nije jasno u ovom poslednjem chapteru... ispade da su hasirama i madara braca??? Pa shta je onda onaj madarin brat, i koliko sam ja shvatio taj osnivac ninja worlda je njima prvima dao moci... pa kako je u vreme madare ceo njegov uchiha klan vec imao sharingane???nesto mi ovde smrdi... ako bi neko mogao da objasni...
![]()
Azathoth je objasnio. Iako koriste ove kurce palce i kurdjele pa pola izgleda kao da moja baba prica, lepo je srocio.
Naime, Madara ovaj Fan made chapter.. Covece i u FF samo prica nigde fajt. Nema nade za Naruta. T_T
A ja sam mislila da svi znaju sta je kurlebalo...Mislim, svi su citali Skolarac u drugom ili trecem razredu osnovne...
![]()
Pa otkud ja znam... Uvalili ga.
Kome su ga uvalili? :3

Tebi su uvalili Madaru na facebook-u...![]()