Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh bre... kad se setim kad sam citao mangu i mislio da Karin ima crnu kosu xD Tad je bilo lepo ... imao sam 100 manga koje nisam procita... i sve to sam procitao za 4 dana :evil:
@ Shta god radite xD:
Karin najverovatnije ima neki fetish da je grizu po rukama zato bolje da se ne ukljucuje Suigetsu sa njom zbog onih njegovih dzinovskih zuba... ima ruku da joj iskasapi xD

Ovde od kada je pocela skolska godina svi su se nesto ucutali. :think:

Poslednje poglavlje mange je bilo interesantno. Vidimo da sada Tobi-Madara pokusava da dobije na vremenu, kako bi Sasuke-a dovukao na svoju stranu. Videcemo da li ce mu to i uspeti, posto je udario na Narutka tamo gde je ovaj najjaci (talk no jitsu). Sa druge strane peglanje Sasuke-a i Raikage-a tek pocinje. Sledeca epizoda bi trebala biti jos zanimljivija.:ok:

I jos nesto bih hteo da kazem o Naruto mangi/animi. NARUTO JE MANGA/ANIMA PRAVLJENA ZA DECU (mladji osnovci 1-4. razred), TAKO DA JE SVE (PRICA, DIJALOZI, CRTEZ,..) PODREDJENO TOME. Ovo pisem jer mi vec pocinje smetati sto pojedinci pisu da su mnoge stvari POJEDNOSTAVLJENE I NEREALNE. TO JE URADJENO NAMERNO I TO TAKO TREBA, sto je M. Kishimoto mnogo puta naglasio u svoim intervijuima i porukama citaocima. Ako se to nekome nesvidja, neka prestane da cita Naruta i pocne da cita neku mangu za odrasle. :rtfm:

NARUTO manga je trenutno najcitanija manga na svetu (prema rejtingu sa manga sajtova, broju fun-club-ova i funsite-ova, a i broju razlicitih prevoda). Pretpostavljam da vecina vas cita prevod koji se prvi pojavi (Sleepy Fans), koji ima los kvalitet skenova i dosta neprecizan prevod, pa vam preporucujem da potrazite i pogledate prevod koji radi grupa BINKTOPIA (

Poslednja izmena:

Back