Živim u jednom gradu koji se zove Nedodjija. Pre četiri godine beše to palanka a sada smo "GRAD". Da, u pravom smislu reči GRAD. Prvo nam republički nadobudni "političari" oduzeše status grada, a onda po nekim njihovim "novim kriterijumima" vratiše nam status grada. Narod srećan i zadovoljan
. Opštinska koalicija je bila sastavljena od osam partija. "Koalicioni partneri" su se grlili i ljubili dok nisu podelili funkcije i direktorska mesta. Posle toga, umesto da udruže snage i učine nešto za " svoj narod " na koga se često pozivaju oni krenuše u beskompromisnu " borbu " da udaraju klipove i zabadaju noževe jedni drugima u ledja. Sve je već vidjeno od kada zakucaše na naša vrata "demokratija i višestranački izbori".Zaboraviše šta su obećali narodu u predizbornoj kampanji. Narod zbunjeno gleda i pita se :" Koga smo to mi birali na izborima "? Ko nas to u naše ime predstavlja? Zar nemamo bolje ?
Narode, otvorite oči! Mi smo samo glasačka mašina. Četiri godine smo bili svedoci po ko zna koje obmane i prevare. Političari se sete naroda SAMO PRED IZBORE !!! Sve će oni uraditi da nas fasciniraju : slikaće se sa Marijom Šerifović, sa svim našim slavnim sportistima, kulturnim i javnim ličnostima(...samo da ostanu na vlasti. Vlast je slast koje se teško oni mogu odreći a posebno privilegija.
Moj grad Nedojija je prepoznatljiv po tome što je njegov predsednik opštine sa svojih nekoliko saradnika i tri dosledna koaliciona partnera dosta uradio za naš grad. Sada smo "GRAD"! Vratiše nam naš identitet i dostojanstvo. Sreća da nismo jedini.
Neko je davno rekao: " Kakav narod...takvi i političari ". Zato, otvorite oči jer ako ponovo izaberemo " pogrešne " onda nismo bolje ni zaslužili.

Narode, otvorite oči! Mi smo samo glasačka mašina. Četiri godine smo bili svedoci po ko zna koje obmane i prevare. Političari se sete naroda SAMO PRED IZBORE !!! Sve će oni uraditi da nas fasciniraju : slikaće se sa Marijom Šerifović, sa svim našim slavnim sportistima, kulturnim i javnim ličnostima(...samo da ostanu na vlasti. Vlast je slast koje se teško oni mogu odreći a posebno privilegija.
Moj grad Nedojija je prepoznatljiv po tome što je njegov predsednik opštine sa svojih nekoliko saradnika i tri dosledna koaliciona partnera dosta uradio za naš grad. Sada smo "GRAD"! Vratiše nam naš identitet i dostojanstvo. Sreća da nismo jedini.
Neko je davno rekao: " Kakav narod...takvi i političari ". Zato, otvorite oči jer ako ponovo izaberemo " pogrešne " onda nismo bolje ni zaslužili.