Народе опрез, на јако смо клизавом терену!

И поред мог најједноставнијег објашњења - теби није јасно !
Неко или нешто нас зеза !

Зато сам и насловио тему са
Опрез грађани !
.
Немој да спамујеш сопствену тему, већ напиши шта је погрешно у мом упису.

.

.
И да, ово је на правцу оног идиота који бесно виче на неког, очигледно старијег демонстранта "Кот ти плаћа пензију"!!!

Лик очигледно не разуме систем пензијског осигурања и да пензијски фонд само враћа оно што је свако ко је остварио пензију већ уплатио.

Исплаћује његов новац.

.

Хахаха,
систем може да ради и не ради ...

Е до сада је радио !
Капираш ?

Пази шта ће бити сутра !!! :per:

https://snm.rs/bes-gradjana-na-rts-posle-studentskog-protesta-treba-vas-zauvek-blokirati/

Бeс грађана на РТС послe студeнтског протeста: „Трeба вас заувeк блокирати“

Радио тeлeвизија Србијe,
која јe била 14 дана под блокадом,
одмах по оконачњу студeнтског протeста јe извeстила
да јe у Новом Саду тeжe поврeђeн дeкан новосадског ДИФ-а Патрик Дрид
и да су грађани насртали на припадникe Интeрвeнтнe јeдинцe МУП-а Србијe
и да јe због тога полиција рeаговала,
пишe Нова.рс.

Мени делује да су Понављачи ументолили да су стварно преузели руковођење РТСом !?
kakva su to gamad

Poslednja izmena od moderatora:
Хахаха,
систем може да ради и не ради ...

Е до сада је радио !
Капираш ?

Пази шта ће бити сутра !!! :per:
.
Па видимо како је систем радио.

Триста тона бетона и челика сручило се на главе наших несрећних суграђана и деце (покој им души) који су ту скончали.

И сада се исти који су изградили такав (противуставан и противзаконит) систем нуде да га поправе.

Па не може.

.

.
Немој да спамујеш сопствену тему, већ напиши шта је погрешно у мом упису.

.

Заболе ме глава од разговора са тобом.
сећам се једном сам покушао да се разумем са једним Вијетнамцем, аууу ...

Болеле су ме руке и ноге данима касније.

.
Па видимо како је систем радио.

Триста тона бетона и челика сручило се на главе наших несрећних суграђана и деце (покој им души) који су ту скончали.

И сада се исти који су изградили такав (противуставан и противзаконит) систем нуде да га поправе.

Па не може.

.

Бркаш бабе и жабе
и омогућаваш да се нестручност сакрије иза корупције и сличних трица !

Будући грађевинци данас полажу (тако кажу) јако важне испите - руковођење државом.
Не знају јадни да смо у социјализму једино то и радили - вежбали и бистрили самоуправљање !!!

Заболе ме глава од разговора са тобом.
сећам се једном сам покушао да се разумем са једним Вијетнамцем, аууу ...

Болеле су ме руке и ноге данима касније.
.
Није необично за неког ко није навикао да користи мозак.

Ти му дођеш као неки вођа навијача.

И њих више боле руке и ноге него било шта друго.

.

Бркаш бабе и жабе
и омогућаваш да се нестручност сакрије иза корупције и сличних трица !

Корупција је презиме ове власти.

Тако се и ово десило.

Будући грађевинци данас полажу (тако кажу) јако важне испите - руковођење државом.
Не знају јадни да смо у социјализму једино то и радили - вежбали и бистрили самоуправљање !!!
.
И Вучић учи на факултету кошарке.

Србији се отвара сјајна парспектива, ако ме разумеш.:hahaha:

.

.
Није необично за неког ко није навикао да користи мозак.

Ти му дођеш као неки вођа навијача.

И њих више боле руке и ноге него било шта друго.

.

Опрез !
Разговараш са генијем.

Ако упаднеш у заблуду да си стекао неки поен у разговору са мном,
нећеш научити ништа.

Опрез и због могуће зле крви.
Значи опрез бре !!!

Od prvog dana postojanja RTS radi za drzavu,zasto sada ocekivati da preko noci pocne da radi za narod?
.
Да, ко би очекивао да ће овај народ себи да се призове и постави логична питања.

Дај да ми то сабијемо пендрецима и наставимо да живимо "као сав нормалан свет".

Ето, неки млади људи "сав нормалан свет" другачије виде.

Ај да их све побијемо и свима буде лепо.

Дал сте ви нормални?

.

.
Да, ко би очекивао да ће овај народ себи да се призове и постави логична питања.

Дај да ми то сабијемо пендрецима и наставимо да живимо "као сав нормалан свет".

Ето, неки млади људи "сав нормалан свет" другачије виде.

Ај да их све побијемо и свима буде лепо.

Дал сте ви нормални?

.

Од кога бре ти браниш нашу децу ?

Ти који их наводиш да руше своју државу,
своје родитеље,
своје порекло.

Опрез !
Разговараш са генијем.
.
Схватио сам одмах и признајем да ту нисам на свом терену.

Могу да ти препоручим стручњаке у Лази, кажу да они свакодневно комуницирају са Цезарима, Наполеонима, Теслама и сличним генијима светске историје.

Можда помогну.

Ако упаднеш у заблуду да си стекао неки поен у разговору са мном,
нећеш научити ништа.

Опрез и због могуће зле крви.
Значи опрез бре !!!
.
Као и остале учеснике, никог не персонализујем.

Ја комуницирам искључиво са вашим уписима и тражим аргументе.

Једнако, за и против.

Овде зла крв иде једино из власти која није спремна да одустане од (противуставног и противзаконитог) система који је изградила.

Упозорење које овде објављујеш "Опрез бре" има смисла једино ако је упућено властима Србије.

.

Није ми јасно да ни мало љубави немају према слободи,
тотално неталентовано траже да неко о њима прича лепо !?

Ја разумем да потајно желе, сви то желимо,
да их други воле.
Али овако безобразно то тражити ... :ljutko:

Напали су државну институцију, и држава се бранила.
Који део није јасан ??? :eek:

Мени једино није јасно како их није срамота да овако изврћу ствари !!! :huh:
Млади су, а већ су им мозгови зли. :bljak:

Има један појам, једна реч
која није јасна, и коју ћу ја сад да објасним:

То је појам "јавно".

Шта значи то "јавно" у сложеницама
- Јавни медијски сервис
- Јавно комунално предузеће
- Јавна зелена површина
итд.

Јавно значи државно !

Некада је горе побројано било друштвено,
некада је било и приватно,
па је било и краљевско ...

Ето !
А сад је државно !

Требало би да отворим тему речник српског језика
и да видимо шта значи који појам.

Неко је овде нешто погрешно разумео !!! :rtfm:
Javno, baš i znači, da ne mogu da se trtljaju, kojekakve gluposti. Nego da se izveštava, profesionalno i nepristrasno, ma kako to bilo. RTS, u ovom slučaju, nije javni servis, nego glasilo režima, sramežljivo prikriveno i uvijeno u foliju, kao da je servis građana. Pritom ga plaćamo, na način, koji je neadekvatno uređen. Preko, računa za struju. Moš, mislit. I niko nas nije ni pitao, na koji način i koliko da se plaća. Sve što je JAVNO, treba da služi u interesu građana. Međutim, kod nas je taj naziv, postao samo puka formalnost.

Овде зла крв иде једино из власти која није спремна да одустане од (противуставног и противзаконитог) система који је изградила.

Упозорење које овде објављујеш "Опрез бре" има смисла једино ако је упућено властима Србије..

Не, упућена је директно теби који се правиш невешт.
Напад на државу није дозвољен.

Који део у тој реченици ти није јасан ?

Од кога бре ти браниш нашу децу ?
.
Од идиота који су супротно свим прописима дозволили да се користи реновирана железничка станица у Новом Саду и ко зна још колико таквих дозвола нам свима виси над главом.

Ти који их наводиш да руше своју државу,
своје родитеље,
своје порекло.
.
Увођење државе у уставни поредак не може ни на који начин да се подведе под "рушење државе".

Ова власт је већ државу урушила и ово је покушај рестаурације државе.

.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da o studentskom protestu na ovom forumu iskljucivo pisu oni koji nisu studenti, loze se za ovu ili onu stranu, vredjaju jedni druge gde stignu itd. Isto tako na studentskim blokadama i protestima vise od 80% cine sede glave i ljudi kojima deca imaju godine da budu studenti a ne da oni sami budu deo studentskog protesta po svojoj profesiji.

Zasto studenata protestanata nema na ovom forumu da pisu o svom protestu? Da li zbog toga sto studenti ne koriste ovaj vid inteMet komunikacije, vec su na drustvenim mrezama? Da li zbog toga sto ih nema toliko da bi i nama forumasima "zapao" neki od njih?

Dalje, koliko vi danasnjih studenata znate uzivo, da li znate nekog ko protestvuje i deo je nekog od studentskih plenuma? Sta vam oni pricaju, i sta oni stvarno zele?

Ja trenutno od studenata u Srbiji imam sinovca koji je na ETF-a u BGD, po recima njegovog oca a mog brata mali je bi na pocetku totalno okupiran protestom, socijalnom pravdom i navodnim neizdrzom za njega u Srbiji, odlazio je na na fakultet na blokade, dezurao, isao na blokade na Bulevar, ucestvovao je na plenumu (po recima njegovog oca na najposecenijim plenumima je bilo online do 30% studenata sa njegovog smera i generacije ali nema pojma ko i koliko ih glasa za nesto, podaci su tajni i za clanove plenuma). Posle 15.marta je sve to kod njih donekle splasnulo i vec su neki od njih poceli svojom glavom da razmisljaju o gubitku skolske godine i svim posledicama toga. Sinovac je cak pitao svog oca da li bi mu stric (moja malenkost) pomogao da od jeseni nastavi studije na dalekom Zapadu.

Dakle, imate li vi nekog studenta koji nece da uci u svojoj porodici? Kakvi su njegovi stavovi, da li je za strajk dok vlast ne propadne pa to bilo i za godinu-dve? Da li su spremni da se odreknu i sledece skolske godine?

Не, упућена је директно теби који се правиш невешт.
Напад на државу није дозвољен.
.
Напад на државу није дозвољен и ту се слажемо, али напад на власт која је ту државу деградирала не да је дозвољен, већ је и пожељан и очекиван.

Власт која је у Србији укинула републику мора да напусти своје положаје.

Што пре, то боље.

.

Javno, baš i znači, da ne mogu da se trtljaju, kojekakve gluposti. Nego da se izveštava, profesionalno i nepristrasno, ma kako to bilo. RTS, u ovom slučaju, nije javni servis, nego glasilo režima, sramežljivo prikriveno i uvijeno u foliju, kao da je servis građana. Pritom ga plaćamo, na način, koji je neadekvatno uređen. Preko, računa za struju. Moš, mislit. I niko nas nije ni pitao, na koji način i koliko da se plaća. Sve što je JAVNO, treba da služi u interesu građana. Međutim, kod nas je taj naziv, postao samo puka formalnost.

Прочитај целу тему,
објаснио сам шта значи ЈАВНО.

Јавно значи државно.
У крајњој линији јавни сервис је гласило власти.

Коме се то не свиђа нека на изборима заокружи оно што мисли да је боље.

.
Ова власт је већ државу урушила и ово је покушај рестаурације државе.

Ако је то тако
и ако је ова власт потрошила добру енергију коју је имала,
сачекаћемо изборе
и заокружити оно што има нову енергију.

Нова енергија нам треба за:

- Нове фабрике,
- нова радна места,
- нове путеве
- нове пријатеље
....

Има нешто нејасно ?
Неко хоће нешто на брзака испод жита ?

https://snm.rs/bes-gradjana-na-rts-posle-studentskog-protesta-treba-vas-zauvek-blokirati/

Бeс грађана на РТС послe студeнтског протeста: „Трeба вас заувeк блокирати“

Радио тeлeвизија Србијe,
која јe била 14 дана под блокадом,
одмах по оконачњу студeнтског протeста јe извeстила
да јe у Новом Саду тeжe поврeђeн дeкан новосадског ДИФ-а Патрик Дрид
и да су грађани насртали на припадникe Интeрвeнтнe јeдинцe МУП-а Србијe

и да јe због тога полиција рeаговала,
пишe Нова.рс.

Мени делује да су Понављачи ументолили да су стварно преузели руковођење РТСом !?
Овако се то ради са лојавистима.

.
напад на власт која је ту државу деградирала не да је дозвољен, већ је и пожељан и очекиван.

Ако је то добро и пожељно у твојој држави - ви то тамо примењујте три пута годишње.
Па дођи да нам причаш како је било.

Мада, уствари нас не интересује
то где сте ви - Срби су били пре 7 векова.

Прочитај целу тему,
објаснио сам шта значи ЈАВНО.

Јавно значи државно.
У крајњој линији јавни сервис је гласило власти.

Коме се то не свиђа нека на изборима заокружи оно што мисли да је боље.
Pročitao sam sve. Ali, "naše pravo da ne znamo ništa, osim ono što odgovara vlastima", prvo, nije javni servis, a drugo, trebalo bi da je, servis građana, a ne vlasti. Jer vlast je tu, da služi građanima, a ne da laže i krade. Kod nas je vladavina demokratije, pogrešno protumačena. Svaka vlast je smenjiva, ako ne radi u interesu države i građana. Ne, kod nas, ko je na vlasti, smatra, da je država njegovo vlasništvo. To je bolestan pristup, onog, ko je na vlasti. Zato nam, ništa i ne funkcioniše.

Ако је то добро и пожељно у твојој држави - ви то тамо примењујте три пута годишње.
Па дођи да нам причаш како је било.

Мада, уствари нас не интересује
то где сте ви - Срби су били пре 7 векова.
.
Ајде геније, објасни како у нормалној држави председник државе јавно призна извршење кривичног дела којим је угрозио живот болесника смештених на интензивну негу и тужилаштво нити било који орган ове државе не реагује.

Да ли било ко нормалан жели да живи у таквој држави?

Ето, студентима то смета и због тога трају протести.

И свако ко нормално размишља схвата да су потпуно у праву.

Одатле иде подршка, из дубоких убеђења нормалних људи којих је очигледно далеко више од следбеника сулудог навијача са северне шипке, како воли сам за себе да тврди.

.

Poslednja izmena:

Back