Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tako si ti pitao i 4. oktobra u 23 i 99 stotinkiŠta bi na kraju, gospodo PROSVJEDNICI oboriste li srpskog predsednika ?
Režim ima informacije o pendujućem sovjetskom planu
Šta bi na kraju, gospodo PROSVJEDNICI oboriste li srpskog predsednika ?
Нису...Šta bi na kraju, gospodo PROSVJEDNICI oboriste li srpskog predsednika ?

Ja mislim da je dala očekivani rezultat.Нису...
Њихова доктрина, познатија као "Смарање будалаштинама", није дала очекивани резултат...
Па, теби и мени јесте очекиван, али су они нешто збуњени...Ja mislim da je dala očekivani rezultat.

Na I oni su to očekivali, ali hajd da se čuje da nešto rade. Samo totalni retard ne mogao da očekuje da će nešto da se desi.Па, теби и мени јесте очекиван, али су они нешто збуњени...
Ма, лепо рече Рамбо- "нада је ненадиебива сила"...Samo totalni retard ne mogao da očekuje da će nešto da se desi.

To je samo bio pokušaj da se na neki način organizuju, zauzmu pozicije za neke buduće izbore, ali, kao što se vidi, i oni su se ozbiljno razišli jer ne prihvataju Đitlera za vođu.Ма, лепо рече Рамбо- "нада је ненадиебива сила"...
То су инструкције оног Срђе Канваса, кога сад јуре да у'апсе, у пола света, па није могао баш да им се потпуно посвети...мука је то...To je samo bio pokušaj da se na neki način organizuju

Dok ne naprave infrastrukturu izvan kruga dvojke, mogu da prde.То су инструкције оног Срђе Канваса, кога сад јуре да у'апсе, у пола света, па није могао баш да им се потпуно посвети...мука је то...
Црна њихова инфраструктура, они је ни овде немају..Dok ne naprave infrastrukturu izvan kruga dvojke, mogu da prde.
 Него, неће народ са обеснима и неваспитанима, то је све...
  Него, неће народ са обеснима и неваспитанима, то је све...To kaže i moj teča dok pije pivo pred zadrugom...Црна њихова инфраструктура, они је ни овде немају..Него, неће народ са обеснима и неваспитанима, то је све...
Па, ето, и течи је јасно, још само да и они укапирају...To kaže i moj teča dok pije pivo pred zadrugom...
Teča je bog za te stvari. Sviđao mu se i Tadić kad je grlio kravu.Па, ето, и течи је јасно, још само да и они укапирају...
ludi Živko