Речено.И који ти је програм ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Речено.И који ти је програм ?
Ко зна ко се крије иза тих профила?Koliko ovde ljudi mrze sopstvenu zemlju dobro smo i opstali.
Tome u prilog najviše govori i ponašanje ljudi ovde, npr, Komša, Grdoban i ostala gamad bukvalno idu i na svaki pohvalan post o našem narodu stavljaju smajli kao smeju se, dok na svaki koji potire naš narod ili pljuje stave srce.
I uz takve ti gradiš nešto? Ma idi, bre.
И увек је тако било и биће.Од стране Југословена исмева се све што је Србину свето.
...
Од стране Југословена исмева се све што је Србину свето.
Срби?!
Идеја уједињења настала је падом Аустроугарске, не од Срба. Шта мислиш @Обилић од кога?
Усијане главе треба ладити. Не доносе добро. Не причамо о томе.Него нећу о томе да причам (али сада морам)
да не палим ове запаљиве умове ...
Усијане главе треба ладити. Не доносе добро. Не причамо о томе.
Идеја стварања заједнице није потекла од Срба.
Потиче и почиње падом Аустроугарске. Нажалост успели су.
Успели у жељи коју су имали за стварањем заједнице.шта нажалост
Успели у жељи коју су имали за стварањем заједнице.
Није била жеља Србије.
прелистај историјске податкеЈок није ...
Ево мало прерађен виц.Срби и Југословени, то ти је исто !
Гвинт је у томе што Срби кад су у југо-моду постају критичнији према српским навикама
јер имају шири видик,
желе више,
уосталом ко је створио Југославију ?
Срби наравно !
И знају да то могу, али да би се та Југославија одржала
морају бити у већ поменутом југо-моду.
A bez Turaka bi inace Srbija bila razvijena i uredjena ko Skandinavija ili Japan.Богами Османци су нас омели у развоју у оноликој мери
колика је данас разлика између нас и најразвијенијих на планети.
Клипане,, то царство је пило са извора цивилизације.A bez Turaka bi inace Srbija bila razvijena i uredjena ko Skandinavija ili Japan.![]()
Koga briga za ''razvijeni'' bliski istok od pre 5000 godina? Danas je to rupa (i to ne zbog zlih Amera) i bice rupa do narednog Milankovicevog ciklusa.Клипане,, то царство је пило са извора цивилизације.
ХахахаахаЕво мало прерађен виц.
Намицатељица знања објашњава деци да су они сад пре свега и изнад свега Југословени.
Деца машу главама и понављају у глас да јесу, само Перица каже ја сам Србин.
Пита учитељица, зашто је он увек контраш и прави проблеме?
Како си ти Перице Србин ако смо ми сви Југословени?- пита учитељица.
Ђед ми био Србин, отац Србин, шта би ја друго могао бити него Србин?-узврати Перица питањем.
Не иде то дако Перице. Замисли да су ти ђед и тата били идиоти, шта би ти тада био?
Југословен!-победнички ће Перица.
Хахахахаха какав си ти краљNiko ti nije kriv sto istoriju ucis sa history/discovery lazljivih kanal(izacij)a, gde omalovazavaju sve Zapadno a uzdizu sve orijentalno.
Veci od tebe svakako.Хахахахаха какав си ти краљ
прелистај историјске податке
Zajebali su kralja da uzme veci ratni plen nego sto je trebaoПусти те "идеје" које су потекле са Пантовшчака или како се већ зове.
Мој прадеда је побо победничку заставу на Триглаву кад победисмо у Првом св рату.
Без те војне победе ништа се неби само од себе ујединило.
Упамти !
Југославија је српски ратни плен !
Него нећу о томе да причам (али сада морам)
да не палим ове запаљиве умове ...