NARAVNO: ДСС: Обухватити и институције Војводине у борби против корупције

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
Dobro postavljeno pitanje Vojvođanskog odbora DSS-a. da li su institucije AP Vojvodine obuhvaćene istragama o korupciji i kriminalu??

ДСС: Обухватити и институције Војводине у борби против корупције

dss_130x55.jpg
ЗРЕЊАНИН -

Демократска странка Србије (ДСС) сматра да борба против корупције у Србији неће бити целовита и заокружена уколико у том процесу не буду обухваћене и покрајинске институције, изјавио је данас портпарол војвођанског одбора ДДС Миленко Јованов.
"Док се не утврди како се троши у покрајинском Фонду за капитална улагања, Фонду за развој Војводине, у Развојној банци Војводине (РБВ), нећемо имати целовиту слику о томе шта је с новцем грађана Војводине", рекао је он на конференцији за новинаре у Зрењанину.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/d...ojvodine-u-borbi-protiv-korupcije_350536.html

Podržavam,mada sa obzirom da je Vučić nemački čovek sumnjamda će čačkati u tom pravcu , eno RVB šatro proveravaju već 2 meseca pa ništa ,a svi znaju koliki je kriminal u toj priči .
Nisam siguran da si u pravu... ide i ta priča polako... Vučić je po meni odlučniji nego ikad... ja razumem da to baš ne ide kako bi smo mi možda želeli, ali je pravo pitanje : da li uopšte može brže u sistemu Tužilaštava i Sudova koje su postavili predhodnici, Ristić, Mesarović i ne samo oni, već upravi oni koji treba da su predmet gonjenja...
Zakoni su loši, nema propisanih sankcija za najkrupnije ribe, to treba Srbiji...

Nisam siguran da si u pravu... ide i ta priča polako... Vučić je po meni odlučniji nego ikad... ja razumem da to baš ne ide kako bi smo mi možda želeli, ali je pravo pitanje : da li uopšte može brže u sistemu Tužilaštava i Sudova koje su postavili predhodnici, Ristić, Mesarović i ne samo oni, već upravi oni koji treba da su predmet gonjenja...
Zakoni su loši, nema propisanih sankcija za najkrupnije ribe, to treba Srbiji...

Ja zelim da verujem da si u pravu!
Dokle? Napisacu kada prestanem (a nadam se da necu morati, bar uskoro).

Ja zelim da verujem da si u pravu!
Dokle? Napisacu kada prestanem (a nadam se da necu morati, bar uskoro).
ovaj put je nekako sve drugačije, nema onog providnog foliranja, ili ber ne u velikoj meri, ali ono što me ključno uverava je to da Srbija zaista više nema kud, nema drugog puta, nema alternative... svako odustajanje i popuštanje u smislu korupcije obilo bi se o glavu Vučiću i Dačiću... oni jednostavno nemaju drugog izbora, i to je ono što je garant...
Treba biti razuman i realan, Mišković, Đilas i ostali, učiniće sve, a u Srbiji se još uvek može dosta toga lošeg desiti, da sačuvaju svoj ukradeni novac i svoju guzicu van rešetaka...

Ni malo mi se ne dopada populistička izjava onog PUPS-ovca Krkobabića, koji ode u poštare, da je Đilas nezamenjiv i da će ga PUPS sa svojih 5 odbornika čuvati i u slučaju zahteva SNS-a za smenom...
A šta je sa mostom na ADI, i ostalim BUS-PLUS eksperimentima, to će morati PUPS da nam odgovori... ***** ti PUPS...

Back