Narav tinejdjera ?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovla:
Veruj mi da bi ti se svidelo kad bi ti jedno vece dosao decko i doneo ruzu, pa se onda prosetali po obali reke i pritom ti on kaze neke stihove... npr Jesenjina ili neki citat iz Romea i Julije. Ako on izabere pravi trenutak da ti to kaze svidece ti se pa makar bila i od kamena...

A meni je sve to nekako smesno i pateticno... Nikada mi se tako nesto ne bi svidelo...

Maria86:
Pre par dana prisao mi je jedan decko iz II godine i upitao me da se upoznam sa
njegovim drugom. Ja sam rekla:''Ok, sto da ne. Naravno da hocu.'' Prvo sto sam
primetila na tom decku kome sam pruzila ruki i predstavila se su njegove
prelepe zelenkasto-plave oci. Sledece sedmice sam bila bolesna pa nisam isla u
skolu, zaboravila sam nacisto kako se taj decko zvao ali sam ga prepoznala kad
sam dosla u skolu. Shvatila sam zasto su se cesto okretali jos pre kad sam
prolazila hodnikom. Ocito da mu se svidjam.
Sad mi nije jasno zasto decko koga sam upoznala ne sme da mi se javi, iako se
cesto gurka sa drugovima meni iza ledja dok cekam cas u kabinetu pored
njihovog. Decko koji me je upoznao sa njim ima devojku, pa valjda od nje ne sme
da mi se javi glasno nego onako tiho dobaci:''Cao!''
Juce sam ga posmatrala dok je prolazio u gizvi kroz hodnik skole, tj. nisam
skidala oci sa njega i onaj njegov drug me je ''uhvatio'' i nesto mu sapnuo.
Mislim na kraju da treba da kuliram i pravim se da ga ne primecujem, sto ce mi
biti jako tesko.
Zasto su muskarci takvi? Sa jedne strane umiru za nekim a sa druge kuliraju?
Sta misle o svemu tome?

Ti si ovde na ovoj temi rekla da si '87 godiste... '87 godiste si, a imas klinacke probleme, takve smesne rezone i glupe poglede na svet...Ako je on takav ne znaci da su svi muskarci isti...

Dovla:
Bitno je samo mesto i vreme... ako biti neko to rekao na pravom mestu u pravo vreme svidelo bi ti se toliko da bi pala na du*e ubedjen sam 100%

a ja imam razloge zbog kojih mogu 100% da budem sigurna da mi se tako nesto ne bi svidelo cak i na tom pravom mestu i trenutku... To sto mozda tvoju devojku jos boli dupe zbog pada na njega od uzbudjenja ne znaci da ce svakome to da se svidi...

BlackDragon:
a ja imam razloge zbog kojih mogu 100% da budem sigurna da mi se tako nesto ne bi svidelo cak i na tom pravom mestu i trenutku... To sto mozda tvoju devojku jos boli dupe zbog pada na njega od uzbudjenja ne znaci da ce svakome to da se svidi...
Polako bre sta je tebi?!?! A sto se tice padanja na neke delove tela... nijedna devojka jos nije cula od mene tako nesto jer jos nijedna nije do sad zasluzila tako nesto i kako mi se cini nece jos dugo nijedna zasluziti... ali mi nije jasno sta je to tebe tako naljutilo pa te goni na ovakve komentare :?:

Dovla:
E da zaboravih da pitam... gde je nestala romantika, recitovanje poezije, duge lepe setnje obalom reke na mesecini, svirke pod prozorom... Ja donesem cvece devojci ona pocne da mi se smeje kao da sam najveca budala na svetu (tako sam se i osecao) i posle kad sam je otkacio toliko providno je lagala da nije htela da me uvredi, da joj se to nikada jos nije desilo da nije znala kako da odreaguje...
Ma... sve su to price za malu decu

p.s. ovo se desilo pre oko godinu dana tako da nemojte misliti da sam jos pod utiskom pa da zato imam ovakav stav.

sad kad kazes :? bljutavo svuci :oops:
ali verujem da je 'uzivo' stvarno slatko...
mada, iako mi se sad ne cini da bih pala na to, ne bih se smejala:smile:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back