banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
tako je micika
udaj se za starca
bez starca nema udarca
udaj se za starca
bez starca nema udarca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa necu bas za starca...kazem da volim starije ali ne bas puno starije... npr moj sadasnji decko je mladji od mene 6 meseci ali on je prvi mladjibanegad2004:tako je micika
udaj se za starca
bez starca nema udarca
Eh sto volim ove novajlije kad krenu da mi prosipaju mudrosti, opusteno mogu cjale da budem polovini devojaka mog godista!micika_015:Zato sto je klinac. Muskarci su uvek nezreliji od devojaka. uvek!
sta si josh sanjao notjas?Shinoda:Eh sto volim ove novajlije kad krenu da mi prosipaju mudrosti, opusteno mogu cjale da budem polovini devojaka mog godista!![]()
Sanjao sam kako ushushkavam tebe i tebi slicne i ljubim vas u celo uz zelju da se probudite bez takvih zabluda!micika_015:sta si josh sanjao notjas?![]()
Povraca mi se i posle togaKeeper:a shta cjesh ako te neko stvarno voli a tebi se povracja posle toga?
Mislim da si preterano umishljen...i ne zelim vishe da se raspravljam. Ja sam samo rekla svoje mishljenje.Shinoda:Sanjao sam kako ushushkavam tebe i tebi slicne i ljubim vas u celo uz zelju da se probudite bez takvih zabluda!![]()
micika_015:Zato sto je klinac. Muskarci su uvek nezreliji od devojaka. uvek!
shta reche?? :razz:DukeofSerbia:How yes no!
bravo! ti si ovde najpametniji! slazem se sa tobom u potpunosti samo sto me je mrzelo sve to da pisem...DukeofSerbia:У вези чега се слажемо.
Нису сви мушкарци незрелији од девојака. Само ВЕЋИНА девојака раније сазрева. Са 15 година може да рађа увелико...
А шта значи бити зрела особа је питање које мучи психологе већ дуууго деценија.
veruj mi da nije cinizam. stvarno sam iskrena.DukeofSerbia:Шта значи да сам најпаметнији? Вуче ми на цинизам.
sta ja to cujem?ushushkavas besplatno? `dovuci se da me ushushkasShinoda:Sanjao sam kako ushushkavam tebe i tebi slicne i ljubim vas u celo uz zelju da se probudite bez takvih zabluda!![]()
Dovla:Pa naravno podrazumeva se da ti to nece reci brat ili tata pa cak ni drug nego neko... kome je stalo do tebe...
Ne bih se zalio!sofffy:sta ja to cujem?ushushkavas besplatno? `dovuci se da me ushushkas![]()
8-)