Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
A vidite ja sam skapirala da ona voli piletinu , nisam ni pomislila da je decko druga godina faxa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se malo bolje procita njen tekst moze se doci do toga da je decko druga godina srednje. Prvo je rekla da je bila bolesna pa da nije isla u SKOLU. Pa je posle rekla nesto kao ona ceka cas pored njihovog KABINETA... Koliko ja znam niko fax ne zove SKOLA (osim ja kad pricam sa babom i dedom ali oni ljudi ne znaju sta je fakultet pa sam im rekao da je velika skola po gradaciji osnovna, srednja pa onda ide velika..), dalje na fakultetima su uglavnom amfiteatri i najcesce se ne ceka ispred jer se zna da je pauza svima u isto vreme... tako da... bice daje mali druga godina srednje a i da je ona jos u srednjoj... ako odemo dovoljno daleko bice da je promasila pa umesto 89 napisala 86...Bliznakinja:A vidite ja sam skapirala da ona voli piletinu , nisam ni pomislila da je decko druga godina faxa![]()
Dovla:... ako odemo dovoljno daleko bice da je promasila pa umesto 89 napisala 86...
pravo da ti kazem u zadnje vreme ovde samo dosadne konverzacije se vode pa me uopste nesto ne vuche da napisem neki post...Shinoda:Jeli Shefe, dez ti, nema te!?
IvAnA:):Wow man.....Reshio si nam misteriju...![]()
A ona postavila temu i vishe se ne javlja....:?
Jes' vala istina je!Mada, meni je to bas opustajuce u poslednje vreme, nesto ne zudim za 'ozbiljnim razgovorom' s obzirom da ih u real life-u vodim i previse!Master_Chief:pravo da ti kazem u zadnje vreme ovde samo dosadne konverzacije se vode pa me uopste nesto ne vuche da napisem neki post...
Dovla:Ako se malo bolje procita njen tekst moze se doci do toga da je decko druga godina srednje. Prvo je rekla da je bila bolesna pa da nije isla u SKOLU. Pa je posle rekla nesto kao ona ceka cas pored njihovog KABINETA... Koliko ja znam niko fax ne zove SKOLA (osim ja kad pricam sa babom i dedom ali oni ljudi ne znaju sta je fakultet pa sam im rekao da je velika skola po gradaciji osnovna, srednja pa onda ide velika..), dalje na fakultetima su uglavnom amfiteatri i najcesce se ne ceka ispred jer se zna da je pauza svima u isto vreme... tako da... bice daje mali druga godina srednje a i da je ona jos u srednjoj... ako odemo dovoljno daleko bice da je promasila pa umesto 89 napisala 86...
Uf covece pravi sam Poaro
Ma to je samo trag koji bi trebao da nas navede na pogresan put, ali Poaro nije s kruske pao...*drunken_butterfly*:onda ce biti da je dva put promashila... i u profilu stoji '86, a zanimanje - student...misterija josh nije reshena!
IvAnA:):Wow man.....Reshio si nam misteriju...![]()
A ona postavila temu i vishe se ne javlja....:?
Maria86:Ma ljudi ja sam ' 87 godiste, broj pored imena ne znaci nista. IV sam godina srednje, a tip je od mene 2 godine mladji. Nisam se javljala zato sto sam bila potrosila sate na netu. Nazalost stidljivih je mnogo, a ja sam jedna od onih devojaka koje ne znaju kako da im pridju. I jos nesto buduci sam student. Ima li jos pitanja? Moze li mi neko pomoci normalno? Nisam ... da ga zaskacem po wc-ima.