CRNKICA_89
Početnik
- Poruka
- 46
Narav tinejdzera je...uh...pitajte mog tatu...napisao bi knjigu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:Eh... Ti u tim godinama trazis jos mladjeg decka a "momci" koji su tvoje godiste su nezreli... Sta reci vise![]()
Batali ti to i sacekaj da dodjes na fax![]()
sofffy:eh... to mi se desilo par puta... to je zato sto su muskarci budale stidljive....
Dovla:Muka mi je bre vise od tih prica fina dobra devojka ne gleda materijalisticki... PA GDE SU TE DEVOJKE???
Trajce:nisu sve takve ...
Bliznakinja:Ma izvin'te kakva drzava takvi ljudi
Neverovatno da svaki put,ama SVAKI put kada se napadne muski rod , njihov protivnapad je spominjanje sponzorusa..![]()
Bliznakinja:Reci nam nesto sto ne znamo![]()
Bliznakinja:I to znamo![]()
![]()
Salim se..![]()
Hvala![]()
Veruj mi da bi ti se svidelo kad bi ti jedno vece dosao decko i doneo ruzu, pa se onda prosetali po obali reke i pritom ti on kaze neke stihove... npr Jesenjina ili neki citat iz Romea i Julije. Ako on izabere pravi trenutak da ti to kaze svidece ti se pa makar bila i od kamena...naancy90:Au, Dovla, ala si me bacio u razmisljanje...pa, nismo sve takve...mis'im, ima nas finih, dobrih![]()
ali, ko zna kakve cemo da postanemo!
a to sa romantikom je, po meni :???: ne volim romantiku...pa, nisu svi romanticni, sto ne znaci da ne vole!!!
Dovla:Veruj mi da bi ti se svidelo kad bi ti jedno vece dosao decko i doneo ruzu, pa se onda prosetali po obali reke i pritom ti on kaze neke stihove... npr Jesenjina ili neki citat iz Romea i Julije. Ako on izabere pravi trenutak da ti to kaze svidece ti se pa makar bila i od kamena...
laura87:Ocu ja da mi neko recituje Jesenjina!