Narav tinejdjera ?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nikada u zivotu nece biti jasno kako su na SVAKOM forumu gde se pojavim SVE devojke dobre u dusi, simpaticne, duhovite, nisu sponzoruse... jednostavno svaka devojka koja postuje na forumu je idealna za mene... pa kako bre ni na jednu takvu da naletim bar da je upoznam... a da ne pricam o bivanju s njom...
SVAKA devojka gleda samo da momak nije extra ruzan da ne bude bas sa svakim i naravno ostatak se zna... ja sam samo desetak dana vozao dzipa po gradu i postao sam opstepopularan, bukvalno SVAKA devojka je pogledala prema meni tj prema dzipu kad sam prolazio, a pritom nisam ni svirao ni divljao, nego sam prolazio lagano bez posebnog skretanja paznje. Da ne pricam o gomili nepoznatih brojeva koji su poceli da me cimaju tih dana i koji su prestali da me cimaju cim sam se vratio u svoje auto koje je staro 20god. Jedina razlika je sto prave sponzoruse dozvoljavaju da muskarci se ponasaju prema njima kao prema objektima, dok ove druge ipak drze malo do sebe. Muka mi je bre vise od tih prica fina dobra devojka ne gleda materijalisticki... PA GDE SU TE DEVOJKE???

E da zaboravih da pitam... gde je nestala romantika, recitovanje poezije, duge lepe setnje obalom reke na mesecini, svirke pod prozorom... Ja donesem cvece devojci ona pocne da mi se smeje kao da sam najveca budala na svetu (tako sam se i osecao) i posle kad sam je otkacio toliko providno je lagala da nije htela da me uvredi, da joj se to nikada jos nije desilo da nije znala kako da odreaguje...
Ma... sve su to price za malu decu

p.s. ovo se desilo pre oko godinu dana tako da nemojte misliti da sam jos pod utiskom pa da zato imam ovakav stav.

haha Romantika shta ti je to... Previse je sve brzo i komercijalizovano pa je zato romantika nestala... Kakvo recitovanje poezije u danasnje High-Tech vreme romanticno je ako devojci poshaljesh SMS/MMS u kome je neka kvazi poezija. Duge shetnje obalom reke na mesecini... Lepo je to ali neostvarivo jel vidish mi zivimo u modernom i zagadjenom svetu u kome reke smrde a mesec se ne vidi od smoga. Svirke pod prozorom? Ma daaaj sad svi imaju svoju muziku na mp3 playeru ili mobilnom telefonu eto shta je tvoja svirka postala. Romantika na koju ti mislish je izumrla potisla je tehnologija,zagadjenje i progres uopshte... Okrtno ali tako je...
PozZz Alexxandar
Veciti romantik

Au, Dovla, ala si me bacio u razmisljanje...pa, nismo sve takve...mis'im, ima nas finih, dobrih :roll: :)ali, ko zna kakve cemo da postanemo!
a to sa romantikom je, po meni :???: ne volim romantiku...pa, nisu svi romanticni, sto ne znaci da ne vole!!!

naancy90:
Au, Dovla, ala si me bacio u razmisljanje...pa, nismo sve takve...mis'im, ima nas finih, dobrih :roll: :)ali, ko zna kakve cemo da postanemo!
a to sa romantikom je, po meni :???: ne volim romantiku...pa, nisu svi romanticni, sto ne znaci da ne vole!!!
Veruj mi da bi ti se svidelo kad bi ti jedno vece dosao decko i doneo ruzu, pa se onda prosetali po obali reke i pritom ti on kaze neke stihove... npr Jesenjina ili neki citat iz Romea i Julije. Ako on izabere pravi trenutak da ti to kaze svidece ti se pa makar bila i od kamena...

Dovla:
Veruj mi da bi ti se svidelo kad bi ti jedno vece dosao decko i doneo ruzu, pa se onda prosetali po obali reke i pritom ti on kaze neke stihove... npr Jesenjina ili neki citat iz Romea i Julije. Ako on izabere pravi trenutak da ti to kaze svidece ti se pa makar bila i od kamena...

Ocu ja da mi neko recituje Jesenjina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back