Napustio Kfor, prešao na barikade !!!

A kada i kako?
Ček' sad... Je l' on predsednik nekog Rusa koji radi u Srbiji? Ako nije, onda je predsednik Srbinu koji radi u Rusiji, zar ne? Šta je od ta dva?

Realno , nije nishta. Faktichki on je predsednik Srbije (na zalost). A to da se proglasio za predsednika svih Srba u svetu je bila tema ovde pre godinu (ili tako neshto). Ja ne mogu da shvatim kako ti ne vidish da su zuti isto zlo koje je bio i Miloshevic ???
Pa zivish bre u toj jadnoj zemlji , zar ne vidish koliko je jadna i bedna ???

Ja ne mogu da shvatim kako ti ne vidish da su zuti isto zlo koje je bio i Miloshevic ???
Pa zivish bre u toj jadnoj zemlji , zar ne vidish koliko je jadna i bedna ???

A jeste vi svi slepi? Ko ne vidi? Ebote, pet godina ovde podržavam stav da nema čistog političara, da su svi isti. Pa u nekoliko navrata sam to izričito naglasio čekajući da to uradi neki forumaš koji podržava opoziciju. I ćorak. Na prste jedne ruke može stati broj opozicionara koji su prevalili to preko usta. A prozivate mene jer sam glasao za DS, čak iako sam naglasio da je to glas protiv one druge opcije koja je u igri...
Kakva je opozicija, moraću ponovo da uradim isto, a to ne znači da podržavam DS ili koga već...
A i da dodam da ne mogu biti kao Sloba dokle god nema mobilizacije i ratova.

A jeste vi svi slepi? Ko ne vidi? Ebote, pet godina ovde podržavam stav da nema čistog političara, da su svi isti. Pa u nekoliko navrata sam to izričito naglasio čekajući da to uradi neki forumaš koji podržava opoziciju. I ćorak. Na prste jedne ruke može stati broj opozicionara koji su prevalili to preko usta. A prozivate mene jer sam glasao za DS, čak iako sam naglasio da je to glas protiv one druge opcije koja je u igri...
Kakva je opozicija, moraću ponovo da uradim isto, a to ne znači da podržavam DS ili koga već...
A i da dodam da ne mogu biti kao Sloba dokle god nema mobilizacije i ratova.

Jehbo te , zar ti ne vidish koja je to glupost ??
Dajesh blanko potpis majmunima da te josh vishe uvaljuju u govhna i to pravdash sa "neka njih , samo da nisu oni drugi " :think::think:
Ma mislim..........garisha........:sad2::sad2::sad2:
A i da dodam da mobilizacija i rat nisu uvek merilo nesrece i bede !!!

Ako ne vidish ni jednu drugu opciju , apstiniraj !!!
Bolje ne glasati (na psiholoshkom , lichnom nivou) nego glasati za pogreshne........................ili se skloniti (kao sto sam ja uradio) !!!

uvek je bolje ne izaci na izbore nego glasati za idiote...
S jedne strane ste u pravu, a s druge - ne bih rekao.
Recimo da je opcija broj dva neka totalno meni neprihvatljiva, a u šansi da uzme vlast, rdije ću da dam glas nekom ko jeste loš, ali me neće upropastiti baš do balčaka. Ona fraza, manje zlo.

Jer apstinencija nekad može više da odmogne... Zar ne?

Pa ovo ti je totalno kontradiktorno , ili ???
Nije kontradiktorno, već loše. Evo i sad ću na republičkom nivou da glasam za lopove iz DS-a, samo da na vlast ne dođu lopovi iz SNS-a. I ljut sam na sebe, opet, zbog toga.

Ali ako bude neka organizacija ili bar pokušaj organizovanja bojkota, da im svima pokažemo da su nam se popeli na vr' one stvari, sa zadovoljstvom ću im na listiću nacrtati tu istu stvar. Ili ne izaći, kako god...

Nije kontradiktorno, već loše. Evo i sad ću na republičkom nivou da glasam za lopove iz DS-a, samo da na vlast ne dođu lopovi iz SNS-a. I ljut sam na sebe, opet, zbog toga.

Ali ako bude neka organizacija ili bar pokušaj organizovanja bojkota, da im svima pokažemo da su nam se popeli na vr' one stvari, sa zadovoljstvom ću im na listiću nacrtati tu istu stvar. Ili ne izaći, kako god...

.. Jasara, ti ce nesummnjivo da das nesebican doprinos datoj manifestaciji... :hahaha::hahaha:

Podsecash me na izbore iz tamo neke '90-te kada je Draskovic isao po Srbiji i u jednom mestu mu pridje jedan deda te mu kaze:
-"Sve sto kazesh Vuche je istina , ali cu glasati za tebe tek kada dodjesh na vlast"

1 (JEDAN) Norvezanin presao na stranu Srba, a toliki "Srbi" presli kod njih.

Jovanovic, Draskovic i jos
Latinka Perović, Bora Todorović, Jelisaveta Seka Sablić, Filip David, Vidosav Stevanović Puriša Đorđević, Mirko Đorđević, Predrag Koraksić CORAX, Ratko Božović, Svetislav Basara, Boško Jakšić, Dragoljub Todorović, Kosta Bunuševac, Josif Tatić, Drago Kovačević, Goran Markovic, Fahri Musliu, Pavle Sekeruš, Mirjana Karanović, Irfan Mensur, Ivon Jafali, Srba Travanov Dragan Velikić, Mijat Lakićević, Milojko Pantić, Dobrivoje Tanasijević – Den Tana, Miša Brkić, Predrag Sarapa, Nadežda Gaće, Srna Lango, Nikola Đuričko, Goran Jevtić, Stevan Filipović, Branislav Trifunović, Nikola Čuturilo, Biljana Cincarević, Vlada Divljan, Nikola Kojo...

Niko nema sto srbin imade, kud ih israse njihove majke

1 (JEDAN) Norvezanin presao na stranu Srba, a toliki "Srbi" presli kod njih.

Jovanovic, Draskovic i jos
Latinka Perović, Bora Todorović, Jelisaveta Seka Sablić, Filip David, Vidosav Stevanović Puriša Đorđević, Mirko Đorđević, Predrag Koraksić CORAX, Ratko Božović, Svetislav Basara, Boško Jakšić, Dragoljub Todorović, Kosta Bunuševac, Josif Tatić, Drago Kovačević, Goran Markovic, Fahri Musliu, Pavle Sekeruš, Mirjana Karanović, Irfan Mensur, Ivon Jafali, Srba Travanov Dragan Velikić, Mijat Lakićević, Milojko Pantić, Dobrivoje Tanasijević – Den Tana, Miša Brkić, Predrag Sarapa, Nadežda Gaće, Srna Lango, Nikola Đuričko, Goran Jevtić, Stevan Filipović, Branislav Trifunović, Nikola Čuturilo, Biljana Cincarević, Vlada Divljan, Nikola Kojo...

Niko nema sto srbin imade, kud ih israse njihove majke

Стварно јадно да се у овом случају човек више поноси тим Норвежанином него овим "Србима". :neutral:

Back