Napustio Kfor, prešao na barikade !!!

Ко је Човек, Човек је и зна шта значи бити Човек ( бити праведан, имати срца - волети, бити храбар = супротставити се сваком олошу који од тебе тражи да си не-Човек...) Браво Он ! Живео и био срећан!

Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade

Kao sto se vidi iz teksta ima i ovakvih (moralnih) ljudi u svetu !!!
Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???

Верујем у победу добра над злом, верујем да ће сви који су чинили зло једног дана платити на овај или онај начин, и верујем да постоје људи који, када схвате да су погрешили, гледају да се искупе (да не би платили кад тад на овај или онај начин).
Надам се да је овај човек искрен у свом искупљењу, јер сам сигурна да ћемо добити нашу задовољштину.

Poslednja izmena:
Generalno svi Skandinavci , evo i Danci poceli pustaati slicne filmove , kao i Svedjani (za koje tvrdim da su najslicnji nama ):)

Ima tu SVAKAKO i LJUBAVI ali ima i ekonomskog interesa. NE ZNAM DA LI SI PRIMETIO ALI SRPSKE PRODAVNICE SU PREPLAVLJENE STVARIMA
KOJE NA SEBI IMAJU NORVESKI ZASTAVU. PRE SVEGA ZIMSKE ODECE, OPREME ZA ZIMSKE SPORTOVE I SLICNIH STVARI.
***. POSLOVICNO PRAKTICNI SEVERNJACI.

Ovaj gest Kristijana Kasa treba pohvaliti i uputiti
apel i drugima koji su bili ucesnici krize na Kosovu
i Metohiji da se pridruze Kasu je oni su bili svedoci
egzodusa srba i nealbanaca sa Kosova i Metohije.
Ovaj primer Kasa nam govori da smo u pravvu sto
barikadama branimo svoj goli opstanak na nasim
vekovnim ognjistima.To nase pravo jedino nepodrzava
Tadic,nato i neke nama neprijateljske zemlje iz EU.

A odakle im pare?
Pa, ja sam cula da Srbe ubijaju na KiM, da ih proganjaju, da deca (skoro je bila tema) zive u getu, ali nisam cula da je ijedan umro od gladi, bas..
Ja nisam rekla da oni imaju SEBE da plate (konfuzna konstatacija,ali bolju ne znam u ovom momentu), nego se donese od kuce sta se ima, zemlje ima koliko hoces, kamenja isto, ja sam na to mislila a ne da Srbi imaju sebe da plate!

Back