kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Ma svi oni pametnii posle .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti trazis na ovoj temi?Jesi li barem procitao o cemu se radi?
Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade
Kao sto se vidi iz teksta ima i ovakvih (moralnih) ljudi u svetu !!!
Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???
Generalno svi Skandinavci , evo i Danci poceli pustaati slicne filmove , kao i Svedjani (za koje tvrdim da su najslicnji nama )![]()
Hej, a od čega žive ti ljudi sa severa Kosova? Dva meseca člove na barikadama. Ide li ko na posao, šta rade?
Samo pitam.sta tebe boli uvo od cega oni zive?
Kako to moze biti isto?!То ме подсети на оног немца кад су нас стрељали 300 за једног.
Moguce, ali sigurno bi se vratio kuci, i sigurno ga Srbi ne placaju, jedva da imaju i za sebe...Da nisu dobili otkaze na poslu kad su počeli sa barikadama?
A odakle im pare?Moguce, ali sigurno bi se vratio kuci, i sigurno ga Srbi ne placaju, jedva da imaju i za sebe...
Samo pitam.
A ti, jesi još tamo dole ili si se vratila kod frau Merkel?
Ne bih.sto pitas? hoces me posetiti?![]()
Da nisu dobili otkaze na poslu kad su počeli sa barikadama?
Ne bih.
A šta su ti rekli tamo dole, šta rade, od čega žive?
Na smenu? A kako je rešeno? U tri smene? Posao, barikade, spavanje... Ne ide. Četiri?nisu dobili otkaze, a barikade se drze na smenu...
A gorivo za mehanizaciju, sečenje stabala za barikade... Sama mehanizacija... Odakle za to?rade...oni koji ne rade zive od mizerne socijalne pomoci...jedva da imaju i zaa hleb...
Pa, ja sam cula da Srbe ubijaju na KiM, da ih proganjaju, da deca (skoro je bila tema) zive u getu, ali nisam cula da je ijedan umro od gladi, bas..A odakle im pare?
Rade skole, otkud ti ideja da skole ne rade?I je l' rade škole, je l' deca idu u školu poslednja dva meseca?