Napustio Kfor, prešao na barikade !!!

Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade

Kao sto se vidi iz teksta ima i ovakvih (moralnih) ljudi u svetu !!!
Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???

svagdi ima ljudi

vi ste dosta zla napravili 90tih i meni i mom narodu i mojoj obitelji

ali moram biti iskren pa reći da je žalosno ono što je ona jadna evropa uradila na kosovu

i to svi znaju

i svako ima savjest ma koliko biža od nje ona ga kad tad stigne

Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade

Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???

"Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih"

Ako je ovo zaista rekao bivsi ili sadashnji OFICIR kfora onda su oni na duge staze sto se tice Kosmeta zavrshili,osim ako ga neko nije platio,sto je tesko u ovoj situaciji.

STIGLA ME PROŠLOST
- PROŠLOST mi je stigla na naplatu u februaru 2011. Tada sam video očajne uslove u kojima žive srpski azilanti koje je Norveška proterala - kaže Kaš. - U kolektivnom centru kraj Beograda upoznao sestre Labudu, Anu i Mariju Maslovarić koje su s porodicama morale da pobegnu sa Kosova 1999. jer ih Kfor nije zaštitio od odmazde Albanaca. Plakao sam i doživeo intenzivnu psihičku posttraumatsku reakciju. To je bio okidač koji me je pokrenuo da delujem i da se kao bivši NATO oficir, izvinim narodu u Srbiji jer nismo bili u stanju da zaštitimo Srbe i druge manjine na Kosovu.

ZATO SE SRBI SA SEVERA KOSMETA BORE KAO JEDAN NA BARIKADAMA

jer znaju sudbinu proteranih srba sa juga koji zive danas u kolektivnim centrima zivotom nedostojnim coveka u zivotinjskim uslovima

zato su srbi sa Severa sebi rekli PRE CEMO UMRETI NEGO DOZVOLITI DA NAS DOVEDU TAMO

A jel' obukao majicu?

stojke-v.jpg

Свака му част! :ok: :super: :worth:

Много нас у Србији има који не би смо напустали уобичајене животне активности и отишли на барикаде а он је то учинио, он је већи Србин од нас Срба. :rumenko:

Свака му част! :ok: :super: :worth:

Много нас у Србији има који не би смо напустали уобичајене животне активности и отишли на барикаде а он је то учинио, он је већи Србин од нас Срба. :rumenko:

Ništa se on meni ne sviđa. Od njegovog cmizdrenja ništa.
Pravi Norvežani to drugačije rade.

thumbnail.php

Свака му част!:ok:

Него, нешто нас много готиве ови Норвежани у задње време, прво онај филм, па Брејвик, па сад Каш.:lol:

Ima tu i lichnih interesa, ali IMA I ISKRENIH ZELJA I OSECANJA.
U Norveskoj se broj stranaca od 2005. na ovamo povecao za bar 250 do 300%.
54000USD/capital je i pored hladne klime privuklo dosta ljudi iz pretezno tropskih i ekvatorskih zemalja. Ustvari najvise je Pakistanaca i Marokanaca a ima i Kurda tu i tamo.
Norveska je kulturoloski gledano mesavina Nemacke i Engleske i PRE SVEGA zemlja Vikinga.
Posto su u Engleskoj od stranaca APSOLUTNO dominantni:
1.Hindusi(Indija, Nepal)
2.Pakistanci i Bangladeshani, opet JAKO slicni Indijcima samo islamske religije.

U Nemackoj tradicionalno dominiraju Turci tj. turski Kurdi pre svih, nesto kao kod nas Albanci. A iza njih su Iranci i Marokanci.

No nije ni bitno.. hteo sam da kazem da je zato u Norveskoj toliko Pakija i Marokanaca.
Sve u svemu, vecina NE-EVROPSKIH STRANACA su ZELENI, a EVROPSKIH... POLJACI.
Tako da mozda i odatle podrska pojedinih verovatno desnih intelektualaca u Norveskoj Srbiji.

Poslednja izmena:
ОН је на БАРИКАДАМА за разлику од ТЕБЕ и МЕНЕ!

Свако ко може треба да оде на барикаде.

Na barikadama treba PRE SVIH da bude SPRSK POLICIJA.Ali nazalost....
Zato treba kao sto sam rekao drzati status kvo sto duze. Nema nam drugog nacina ako zelimo da vratimo Kosovo i isteramo one koji NEMAJU SRPSKO DRZAVLJANSTVO a zive na KOSOVU.

Back