naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Sta ti trazis na ovoj temi?Jesi li barem procitao o cemu se radi?
ocigledno je da ti ne razumes, niti znas sta pises ili si ogranicenih shvatanja saamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti trazis na ovoj temi?Jesi li barem procitao o cemu se radi?
Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih
Vojnik koji je napustio KFOR i priduzio se barikadama, je sada ozenio i srpkinju i planira puno dece.Ono, neka zivi ljubav, zar ne?
shta je tema chestitke il kamenje![]()
Па ти ако имаш две Србије, ти кажи ... за мене је Србија само једна... а сад лаку ноћ
Ekskluzivno: Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade
Kao sto se vidi iz teksta ima i ovakvih (moralnih) ljudi u svetu !!!
Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???
Свака му част!
Него, нешто нас много готиве ови Норвежани у задње време, прво онај филм, па Брејвик, па сад Каш.![]()
Да... само паре гледају ...
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:351955-Napustio-Kfor-presao-na-barikade
Da li mislite da li je chovek stvarno iskren ili je neka lopina koja je tu zbog love , ili (CIA bato , CIA) ???
Cut' bre komprimovani Vadikal! Stisni se za 30.000 RSD i idi pa se raspitaj malo![]()
STIGLA ME PROŠLOST
- PROŠLOST mi je stigla na naplatu u februaru 2011. Tada sam video očajne uslove u kojima žive srpski azilanti koje je Norveška proterala - kaže Kaš. - U kolektivnom centru kraj Beograda upoznao sestre Labudu, Anu i Mariju Maslovarić koje su s porodicama morale da pobegnu sa Kosova 1999. jer ih Kfor nije zaštitio od odmazde Albanaca. Plakao sam i doživeo intenzivnu psihičku posttraumatsku reakciju. To je bio okidač koji me je pokrenuo da delujem i da se kao bivši NATO oficir, izvinim narodu u Srbiji jer nismo bili u stanju da zaštitimo Srbe i druge manjine na Kosovu.
Cut' bre komprimovani Vadikal! Stisni se za 30.000 RSD i idi pa se raspitaj malo![]()
Свака му част!![]()
![]()
Много нас у Србији има који не би смо напустали уобичајене животне активности и отишли на барикаде а он је то учинио, он је већи Србин од нас Срба.![]()
Ništa se on meni ne sviđa. Od njegovog cmizdrenja ništa.
Pravi Norvežani to drugačije rade.
![]()
Свака му част!
Него, нешто нас много готиве ови Норвежани у задње време, прво онај филм, па Брејвик, па сад Каш.![]()
Свака му част!
Generalno svi Skandinavci , evo i Danci poceli pustaati slicne filmove , kao i Svedjani (za koje tvrdim da su najslicnji nama )![]()
ОН је на БАРИКАДАМА за разлику од ТЕБЕ и МЕНЕ!
Свако ко може треба да оде на барикаде.