Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.478
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, žalosno izgleda, ali.. one su papreno skupe jer se nalaze na atraktivnim lokacijama. Nedaleko od njih, ima i ovakvih "kuća"E zalosti.
I posto se to kod vas prodaje? To je i dalje okolina BG-a?
Dosta je to skupo zato. Recimo 10 ari uzmes, ne znam jel imaju vodu, struju i tako to...a trebas i da porusis te kuce i sagradis novu, pa da li je legalizovano. Moze da te izadje dosta skupo, al opet jeftinije nego mozda 30m2 negde gde je kvadrat oko 3k evraTo je velika mostanica,sad je poskupelo malo 2000-3000€ ar ,treba naci vlasnike kojima stoji da nisu ni mislili da oglasavaju,kuce uglavnom i ne racunaju u vrednost
Jel planiras da se selis? Pa da razmenjujemo iskustvaJa nikad ne bih pravio kucu ,samo sad zbog korone su skuplje i zapustene,a preko puta mene je skoro bio vlasnik koji nema pojma koliko da trazi ,pa uporedjuje s komsilukom ko koliko ceni,tako kad iz nekog razloga ne dolaze i zaborave svejedno im sta ce s tim,25000 bih mu dao koliko vredi plac a kuca ogromna malo da se dotera
Da ti ne kazem da mi traze 7k dinara samo za 1 kontejner da odnesu...smece, sut...