Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.837
Dobro da si me podsjetio.. taman da otvorim jednu temu, gledajući ovaj košmar i bruku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kod nas su se pametni dosetili da svi iznesu sta im ne treba na ulice...dakle na svakom cosku zamisli tako stare regale, kauce, kese, polovne stvari...pa kao kome treba neka uzme...Ne mogu da skapiram idiote da bacaju tako gde stignu a i drvo moze za lozenje da se iskoristi
Pa da cigani to kupe i dovoze na pijacekod nas su se pametni dosetili da svi iznesu sta im ne treba na ulice...dakle na svakom cosku zamisli tako stare regale, kauce, kese, polovne stvari...pa kao kome treba neka uzme...
I onda je to tako stajalo par nedelja...mislim ostaci...ono sto nikome nije trebalo...
ma nije to...nego sto je to tako stojalo nedeljama...ono sto ni ciganima ne treba...bas je bilo ruzno...jos napadala kisa...ono kisne...Pa da cigani to kupe i dovoze na pijace
Evo inspirisana tvojim slikama...Ove sam uslikala juce u mom mestu...Jedna do druge...a ima ih puno...
Kako lepa kuća...A vidim sada gore da si napisala -iz tvog mesta....Evo inspirisana tvojim slikama...Ove sam uslikala juce u mom mestu...Jedna do druge...a ima ih puno...
Mada ove se nece ni brzo prodati...Sam plac se prodaje tu na tom mestu preko 100.000 evra i vise...mnogo vise...
Pogledajte prilog 895333
Jeste, u parku odmah do doma zdravlja ako znas gde nam je.Palić?
Ne znam gde je dom zdravlja...Jeste, u parku odmah do doma zdravlja ako znas gde nam je.
Uslikacu ih jos...Ima ih gomila...
Ovu znam...videla sam je...prelepa.