Napredovanje preko seksa?

e to je sad vec nas modus vivendi, mi to sto jesmo, koliko jesmo ili nismo nesto spremni "koristiti" na ovaj ili onaj nacin,izgleda gadljivo, jest gadljivo i nuzno vodi u propast ideju samu, zivot, posao, sve..mislim da je blesavo i da je vrlo malen , gotovo zanemariv postotak ljudi, zena koje to bi ili mogu...pa najgore ti je kad hebes a onda kazes a u p.... materinu sa napravi

Problem je u tome što sve strasti kratko traju

tj šta se dešava kada počnu nesuglasice, koje postoje u svakom odnosu :whistling:
recimo ona primeti da on gleda još neku, pa počne pasivnu agresiju
šta god, neće uvek sve biti idealno

joj, setih se engl serije, sestra koju je dr nakon duže avanturice ostavio posle mu je nameštala da njegovi pacijenti umiru :confused:.. mada je na početku bila idila. Nikad se ne zna kako će se neki odnos odvijati i to je rizično. Mora se trošiti energija na kontrolu događaja.
zna se sta tada sledi- cao zdravo

uostalom kada gleda drugu znaci da mu ti nijesi bitna

E ako hoćete onako iskreno onda nmam pojma.
Nikada nisam radila u takvim sistemima gde bi moglo tako da se napreduje.
Da li bi mogla da prihvatim, ono kao ne bih, ali kad si u sistemu dešava se svašta....
Sada da li ima veze ili ne ali da navedem: kad vidim da će da me zaustavi policajac okopčam još jedno dugme na košuljici i namestim onaj zavodljivi pogled...

E ako hoćete onako iskreno onda nmam pojma.
Nikada nisam radila u takvim sistemima gde bi moglo tako da se napreduje.
Da li bi mogla da prihvatim, ono kao ne bih, ali kad si u sistemu dešava se svašta....
Sada da li ima veze ili ne ali da navedem: kad vidim da će da me zaustavi policajac okopčam još jedno dugme na košuljici i namestim onaj zavodljivi pogled...
Користиш љепоту и сексипил да се извучеш код полицајца.
Замисли тек у некој фирми колико би то дошло до изражаја.

Ovo će vrlo verovatno biti nešto kontroverznija tema...

Sledeća situacija:
Velika firma sa velikim brojem zaposlenih. Na vrhu firme je ALFA - osoba koja bira ko će biti postavljen na koje mesto. Ne postoji neka specifična kvalifikacija koja je potrebna za više pozicije tj. svi zaposleni mogu da napreduju do vrha.
ALFA odlučuje da proba nešto novo i uzbudljivo - seksualni konkurs
Garantovano unapređenje (lakše radno mesto, bolja plata) za osobe koje budu učestvovale u konkursu.
Posebno visoko unapređenje za osobe koje bi pokazale impozantne seksualne sposobnosti.
Testiranje/kontracepcija su o trošku firme.

Da ste u ulozi zaposlenog u ovoj firmi da li biste učestvovali u ovakvom konkursu?
Da ste u lozi ALFE da li biste ovako nešto pokušali?
Zašto da/ne?

Šta mislite o napredovanju preko seksa?
To moze samo kod SNS-a, i firmi koje drze SNS-ovci...

-pa smetalo bi ti da ti ne napreduješ i ne dobiješ neko mesto a grejao si stolicu decenijama, no neko drugi umesto tebe na lepe oči dobije ;)
Ako si stvarno obrazovana,poseduješ kvalitet,veštinu ne brini,ili ćeš uspeti da nadješ posao kod nekoga kome ti,baš takva, trebaš ili ćeš uspeti u svom privatnom biznisu.
Svi bi da žive,svi se snalaze ovako ili onako,život je neprestalna borba..😉

Back