Напредњаци не смеју да се суоче са радикалима

А, јел ти криво и што смо ушли у Марјановићеву владу и тако спречили да у исту не уђе твој вољени Вук Драшковић и његов Српски Покрет Обмане?

p.s. Још чекам јутјуб видео са снимком (бар дела) тв дуела у којем је Вук наводно "поразио" Воју.

Papak, ja sam tada bio predsednik mesnog odbora SRS, dakle aktivni član. Nisam bio oduševljen tom vladom, ali sam smatrao da je potrebno nacionalno jedinstvo u momentu neposredne ratne opasnosti, kao što sam i smatrao da posle one sramne kapitulacije treba odmah napustiti izdajničku vladu, u čemu sam se izdvajao od mišljenja voljenog ti vojvode, pa sam u prostorijama stranke dao ostavku, iscepao člansku kartu, i hebo im mamu izdajničku.

Za SRS sam ponovo glasao tek kada je Toma preuzeo stranku, jer se videlo da želi da dođe na vlast, za razliku od DB-ovca Šešelja, i da želi da vadi Srbiju iz gowana. Šešelju to naravno nije odgovaralo, bez obzira što je Toma od njegove stranke napravio ono što on (Šešelj) nikada nije mogao ni sanjati. Napravio je najjaču stranku u Srbiji. E, tada je Šešelj počeo da minira Tomu na svakim izborima, i onda se vi čudite što je pametan čovek odlučio da napusti zaludnu budalu.

P.S. Hebo te drogirani Drašković. Vi ste isti kao i on. Možete vi sa svakim, i sa Botom i sa Čedom, samo ne sa Srbijom i uz Srbiju.

Upravo tako, na kraju je pokazao ko je stvarno, sve vreme je lagao narod...
Nemoj pisati Francetica, gadno ces proci, seseljevci odani njemu ce te prvi prijaviti, ovde se zna koj je zasticen k'o sveta krava, na koga jure k'o bikovi na crveno!

Što da ne pišem? Pa, nisam ja terao njegovog tatu da ženi Nevenku iz Francetića. Jel' lepo sam rekao da on i njegova deca nisu samo Srbi. Očigledno je da time prihvata i onu drugu (Nevenkinu) stranu kao svoju.

Ipak mi je bilo cudno, ako verujes?
Toliko godina protiv, kao, toliko pljuvanja a sve vreme laz do lazi, no, svakom svoje, kako rade tako ce i proci.

Па ја не знам како да ти објасним. Не гласамо моји пријатељи (сви одреда радикали) и ја за Тадића у другом кругу јер га волимо, то је ирелевантно у овом случају, већ гласамо против ракијаша ТоНија. Значи, у првом кругу нормално гласамо за Александра Мартиновића, кандидата странке којој припадамо, а ако Александар не уђе у други круг, и уколико у другом кругу буду Тадић (или било ко други, на пример ето Дачић, хипотетички кажем, и пас НиТо - е, тек онда ми гласамо за њега - заправо против ТоНија који је, узгред ако ниси знала, хтео да нашу лепу странку преведе на другу страну, баш како је рекао др Шешељ у својој завршној речи, можда си и одгледала.

Председник СРС је јасно да не може бити јасније издао наређење да СНС МОРАМО ПОЛИТИЧКИ УНИШТИТИ, а ми смо 'војници партије' како се то некада називало! Да ли ти је сада јасније? НЕ ЗЕЗАМ ТЕ НЕГО ТЕ ПИТАМ САСВИМ НОРМАЛНО?

Poslednja izmena:
Ali bi zato bilo ministara iz DS i LDP. Bravo, radikali!

Јаdno, ali nije čudno. Uvek su oni dobro odrađivali posao za aktuelnu vlast. Stari dobri DB-ovci.

A, narod i Srbiju ko jjebe. Tako tipično radikalski...

A, spašavate je tako što ćete podržati Francetića na čelu Srbije. Kada vidim šta vi ridikuli baljezgate, počinjem da sumnjam da i nisu bezvezne one priče o Šešeljevom poreklu. Ko bi normalan podržao Francetića na vlasti u Srbiji, sem isti oni kao i on?

Nisam ja tražio po YT, nego imam pamćenje kao slon. Dobro se sećam kako je tada Vuk odradio prljav posao za Miloševića, i shebao Šešeljevu prednost na izborima. Sećam se onog čitanja telefonskog imenika iz Zagreba i sličnih sranya, na šta se Šešelj upecao kao som na bućku.

U redu je,
stavićete SNS na kutije da uzmeš dve crvene
ne moraš više da se brukaš ....

:roll::roll::roll:

Papak, ja sam tada bio predsednik mesnog odbora SRS, dakle aktivni član. Nisam bio oduševljen tom vladom, ali sam smatrao da je potrebno nacionalno jedinstvo u momentu neposredne ratne opasnosti, kao što sam i smatrao da posle one sramne kapitulacije treba odmah napustiti izdajničku vladu, u čemu sam se izdvajao od mišljenja voljenog ti vojvode, pa sam u prostorijama stranke dao ostavku, iscepao člansku kartu, i hebo im mamu izdajničku.

Za SRS sam ponovo glasao tek kada je Toma preuzeo stranku, jer se videlo da želi da dođe na vlast, za razliku od DB-ovca Šešelja, i da želi da vadi Srbiju iz gowana. Šešelju to naravno nije odgovaralo, bez obzira što Toma od njegove stranke napravio ono što on (Šešelj) nikada nije mogao ni............................................../QUOTE]

Папиго не јеђ гомна!

Poslednja izmena:

Za SRS sam ponovo glasao tek kada je Toma preuzeo stranku, jer se videlo da želi da dođe na vlast, za razliku od DB-ovca Šešelja, i da želi da vadi Srbiju iz gowana. Šešelju to naravno nije odgovaralo, bez obzira što je Toma od njegove stranke napravio ono što on (Šešelj) nikada nije mogao ni sanjati. Napravio je najjaču stranku u Srbiji. E, tada je Šešelj počeo da minira Tomu na svakim izborima, i onda se vi čudite što je pametan čovek odlučio da napusti zaludnu budalu.

P.S. Hebo te drogirani Drašković. Vi ste isti kao i on. Možete vi sa svakim, i sa Botom i sa Čedom, samo ne sa Srbijom i uz Srbiju.

REPUTACIJA!

I šta kažeš, Predsednik MO ....
Pa dobro, daleko si dogurao .....

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Nakon potpisivanja Kumanovskog sporazuma
svi članovi SRS u republičkoj i saveznoj vlasti su podneli ostavke ...
Rekoh ti,
dostigao si nivo Fate i Bilje, ne moraš više da se brukaš,
da bi dostigao Šomića moraš još da veDŽbaš ... On je neprevaziđen ....

I šta kažeš, Predsednik MO ....
Pa dobro, daleko si dogurao .....

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Nakon potpisivanja Kumanovskog sporazuma
svi članovi SRS u republičkoj i saveznoj vlasti su podneli ostavke ...
Rekoh ti,
dostigao si nivo Fate i Bilje, ne moraš više da se brukaš,
da bi dostigao Šomića moraš još da veDŽbaš ... On je neprevaziđen ....

Izgleda da je kod tebe skleroza uzela maha. Godine...šta ćeš... Jesi li zaboravio da su dali ostavke, pa ih Milutinović dekretom vratio u vladu? Kakva smešna farsa. Pa, ja ako neću da obavljam neku dužnost i dam ostavku, nema tog dekreta koji me može naterati da dolazim na posao.

A, lako možeš proveriti ovo što sam napisao, pošto nas nije bilo dvojica u Subotici koji su tako postupili. Pitaj Boška Vujića, tadašnjeg predsednika okružnog odbora!

Izgleda da je kod tebe skleroza uzela maha. Godine...šta ćeš... Jesi li zaboravio da su sali ostavke, pa ih Milutinović dekretom vratio u vladu? Kakva smešna farsa. Pa, ja ako neću da obavljam neku dužnost i dam ostavku, nema tog dekreta koji me može naterati da dolazim na posao.

Ja samo nisam maliciozan,
i ne lažem ....

:bye:

Nisam ja tražio po YT, nego imam pamćenje kao slon. Dobro se sećam kako je tada Vuk odradio prljav posao za Miloševića, i shebao Šešeljevu prednost na izborima. Sećam se onog čitanja telefonskog imenika iz Zagreba i sličnih sranya, na šta se Šešelj upecao kao som na bućku.

Не, него си ти лукав и знао си одлично да баш тај снимак или није сачуван или шта већ али га никад нико није ставио на јутјуб и знаш да форумаши/це не могу да провере тачност твог навода да је "Вук победио Воју", могу само да ти верују или не верују на реч. Иначе, на јујтубу нема тог тв дуела, и нема Воја vs Мирко Јовић (ex-Српска Народна Обнова из Нове Пазове)

Не, него си ти лукав и знао си одлично да баш тај снимак или није сачуван или шта већ али га никад нико није ставио на јутјуб и знаш да форумаши/це не могу да провере тачност твог навода да је "Вук победио Воју", могу само да ти верују или не верују на реч. Иначе, на јујтубу нема тог тв дуела, и нема Воја vs Мирко Јовић (ex-Српска Народна Обнаова из Нове Пазове)

Nisam ja ni rekao da je njega Vuk pobedio. Pokušaj da čitaš šta je napisano, a nemoj zakrvavljenih očiju od mržnje da vidiš ono što ne piše. Šešelj je tada pobedio Vuka u tom duelu, ali je istovremeno i pobedio i samoga sebe. Rezultat toga smo videli na izborima.

Па ја не знам како да ти објасним. Не гласамо моји пријатељи (сви одреда радикали) и ја за Тадића у другом кругу јер га волимо, то је ирелевантно у овом случају, већ гласамо против ракијаша ТоНија. Значи, у првом кругу нормално гласамо за Александра Мартиновића, кандидата странке којој припадамо, а ако Александар не уђе у други круг, и уколико у другом кругу буду Тадић (или било ко други, на пример ето Дачић, хипотетички кажем, и пас НиТо - е, тек онда ми гласамо за њега - заправо против ТоНија који је, узгред ако ниси знала, хтео да нашу лепу странку преведе на другу страну, баш како је рекао др Шешељ у својој завршној речи, можда си и одгледала.

Председник СРС је јасно да не може бити јасније издао наређење да СНС МОРАМО ПОЛИТИЧКИ УНИШТИТИ, а ми смо 'војници партије' како се то некада називало! Да ли ти је сада јасније? НЕ ЗЕЗАМ ТЕ НЕГО ТЕ ПИТАМ САСВИМ НОРМАЛНО?

Predsednik je izdao naredjenje da unistite predsednikovg kuma (kao nekad Draskovica), a vi kao vojnici partije krecete u pohod, tj. unistenje kumove partije - SNS-a?.

UTOPIJA, cista utopija.

Sto se mene tice, ne moras toliko da se upinjes da mi razjasnis nesto tako ocigledno, samo vi niste hteli da priznate tako ogoljeno.

Dakle, paritjiski vojnici vojvode Seselja- puno srece oko zavrsetka posla samounistenja vec ruinirane stranke:klap:

ne verujem da bi taj tv duel promenio bilo sta u svesti opredeljenih biraca
Наравно да не би код (давно) опредељених гласача жутих и чедиста променио било шта у смислу за кога ће гласати (ако мислиш на тв дуел на кога Шаровић позива Николића а овај од тога бежи ко'ђаво од крста) али могу слободно да тврдим да би изазвао прави цунами у тзв. напредњачком бирачком телу које је ваистину део некада јединственог радикалског бирачког тела, док новопридошли, од Цвијана до Моделсица и Вучићевих фанова-неписмених омладинаца, представљају занемарљив број, иако се напредњаци труде да прикажу цело своје бирачко тело "новим". Пораз Николића у том дуелу би изазвао велику пометњу међу напредњацима односно међу њиховим бирачима, и враћање великог броја "убеђених" напредњачких бирача Српској радикалној странци. Једноставно, стари грађевински техничар и управник крагујевачког гробља Томислав Николић не би имао чиме да се супростави високо образованом, а речитом Немањи Шаровићу који је, хтели то напредњачки активисти на форуму Крстарице да признају или не, веома талентован млади политичар у успону, са свим оним што једног српског политичара чини "обећавајућим". Уосталом, да Шаровић бриљантно наступа пред тв камерама могло се најбоље видети у "Пирамиди" где је Шаровић постао суперфиналиста када је просто одувао лигашицу Александру Јерков и радикалску отпадницу Мају Гојковић, образовану жену која је у радикалима била веома популарна ("наша Маја"), и као таква победила је на директним изборима за градоначелника Новог Сада! На којим је то директним изборима победио Николић? Николић није ни из два покушаја успео да постане градоначелник Крагујевца. Николић ово одлично зна и зато не сме да изађе Шаровићу на дуел чак ни на за њега домаћем терену, на напредњачкој телевизији Svet+info а да при томе водитељ дуела буде Влада Ђукановић. И ту варијанту му је Шаровић понудио, а овај одбио!

Услед Николићеве немоћи и страха од потпуног дебакла, тог дуела неће бити. Међутим, озбиљну фрку у напредњачком бирачком телу као и у врху СНС изазваће пуштање председника Српске радикалне странке из затвора, због тешког (уништеног од стране нато службе) здравственог стања, недељу - две пред изборе. Реалност је сурова: судијама тог антисрпског трибунала баш никако не одговара да им, после покојног председника Милошевића, и Воја умре у притвору.

Живи били па видели, напредњаци неће освојити ни приближно онолико гласова колико им дају многобројне "анкете" (биће оно "тресла се гора родио се миш" баш као после њихових бесмислених прошлогодишњих митинга испред Дома Народне Скупштине) и то ће, уз неочекивано добар резултат Српске радикалне странке, бити највеће изненађење ових избора.
Жалим случај, али "реномираним" агенцијама за "истраживања јавног мијења" после ђурђевданских избора знатно ће пасти цене услуга!

Poslednja izmena:
Nisam ja ni rekao da je njega Vuk pobedio.
Ма јок, где би ти тако нешто рек'о, само си дао форумашима на увид твој академски коментар да је после тог дуела , цитирам те, "Шешељ од огромне предности у јавности попушио туки"

Poslednja izmena:
Наравно да не би код (давно) опредељених гласача жутих и чедиста променио било шта у смислу за кога ће гласати (ако мислиш на тв дуел на кога Шаровић позива Николића а овај од тога бежи ко'ђаво од крста) али могу слободно да тврдим да би изазвао прави цунами у тзв. напредњачком бирачком телу које је ваистину део некада јединственог радикалског бирачког тела, док новопридошли, од Цвијана до Моделсица и Вучићевих фанова-неписмених омладинаца, представљају занемарљив број, иако се напредњаци труде да прикажу цело своје бирачко тело "новим". Пораз Николића у том дуелу би изазвао велику пометњу међу напредњацима односно међу њиховим бирачима, и враћање великог броја "убеђених" напредњачких бирача Српској радикалној странци. Једноставно, стари грађевински техничар и управник крагујевачког гробља Томислав Николић не би имао чиме да се супростави високо образованом, а речитом Немањи Шаровићу који је, хтели то напредњачки активисти на форуму Крстарице да признају или не, веома талентован млади политичар у успону, са свим оним што једног српског политичара чини "обећавајућим". Уосталом, да Шаровић бриљантно наступа пред тв камерама могло се најбоље видети у "Пирамиди" где је Шаровић постао суперфиналиста када је просто одувао лигашицу Александру Јерков и радикалску отпадницу Мају Гојковић, образовану жену која је у радикалима била веома популарна ("наша Маја"), и као таква победила је на директним изборима за градоначелника Новог Сада! На којим је то директним изборима победио Николић? Николић није ни из два покушаја успео да постане градоначелник Крагујевца. Николић ово одлично зна и зато не сме да изађе Шаровићу на дуел чак ни на за њега домаћем терену, на напредњачкој телевизији Svet+info а да при томе водитељ дуела буде Влада Ђукановић. И ту варијанту му је Шаровић понудио, а овај одбио!

Услед Николићеве немоћи и страха од потпуног дебакла, тог дуела неће бити. Међутим, озбиљну фрку у напредњачком бирачком телу као и у врху СНС изазваће пуштање председника Српске радикалне странке из затвора, због тешког (уништеног од стране нато службе) здравственог стања, недељу - две пред изборе. Реалност је сурова: судијама тог антисрпског трибунала баш никако не одговара да им, после покојног председника Милошевића, и Воја умре у притвору.

Живи били па видели, напредњаци неће освојити ни приближно онолико гласова колико им дају многобројне "анкете" (биће оно "тресла се гора родио се миш" баш као после њихових бесмислених прошлогодишњих митинга испред Дома Народне Скупштине) и то ће, уз неочекивано добар резултат Српске радикалне странке, бити највеће изненађење ових избора.
Жалим случај, али "реномираним" агенцијама за "истраживања јавног мијења" после ђурђевданских избора знатно ће пасти цене услуга!

5% je nešto što nećete preskočiti, pa sve da imate Dragutina Topića na listi. :hahaha:

Ма јок, где би ти тако нешто рек'о, само си дао форумашима на увид твој академски коментар да је после тог дуела , цитирам те, "Шешељ од огромне предности у јавности попушио туки"

Pa, jel nije?

Форумаши одлично знају да данас Српски Покрет Обмане мора да се удружује са Чедом Прашком, Миљенком Деретом и осталим другосрбијанцима да би некако пребацио цензус, а и то није сигурно.

Da, "gledaj starijeg, po njega ne idi" kaže narodna poslovica sa juga Srbije... Takva sudbina čeka i radikalnu stranku.... Smetlište istorije i sl....

Back