Напредњаци не смеју да се суоче са радикалима

Ovi "ljudi" ne razumeju Srpsku istoriju! Velika Srbija je ideja spajanja svih zemalja gde srbi zive! Vi "Evropejci" ste se odrekli Srpske Krajne i rekli nije nase uzmite, odrekli ste se Bosne, kao ajde Muslimanska je, Bosanska je. Republiku Srpsku ste okarakterisali kao nesto tudje, ne nije Srbija, nije deo nas ko ih hebe, Kosova ste se odrekli Nije nase, nikad nije bilo nikad nece biti.... Uskoro cete zamisljati Srbiju bez Vojvodine kao normalnu pojavu, pa onda bez Raske! A STA JE NAJGORE!!!! Ucite svoju decu da tako misle! Vidite li sta vam je Evropa uradila i vi i dalje puzite pred njom i njenim namesnicima.... :udriglavu::udriglavu::udriglavu:

Управо је СНС залсужан за то. Јер то је слика преваре. То је последица преваре - превођење патриотских гласача на страну окупатора преко СНС.
Зато сам мишљења да ће СНС платити пуну цену 12-годишње властти ДОС режима.
Обиће се њима о главу због страшне преваре у моменту кад је требало ослободити државу. Уместо тога, они преваром омогућише наставак ЕУро окуапције.

Видим да си најближи исправном одговору и тој "дилеми" око стварне подршке Европској унији, мада још увек не схваташ о чему се ради.
Било би глупо да вас сад покушавам уверити у то да је СНС антиевропска странка и да им је стало до ЕУ колико и радикалима тако да нећу ни покушати. Суштина је у следећем: За СНС гласају већином патриоте и русофили, а нико ме неће убедити да је милион Срба (искључиво Срби гласају за СНС) толико наивно па поверовало неком политичару 12 година након 5. октобра, и то коме, Томиславу који је напустио странку у којој је био 20 година. Заправо, на овим изборима бирамо између СНС и ДС (знам да многи овде тврде да ће СРС и ДСС имати преко 20-30% али то су глупости). Ако већ бирамо између оних који су на власти 12 година и чији неуспех можемо лако видети и СНС која никада није била на власти (не чланови већ странка као странка), онда ће велика већина изабрати СНС. Поред тога, једни су за европску Србију "и душом и телом" а други само на папиру, једни су продали Космет и рушили барикаде а други подржали вољу народа, једни за ових 12 година сарадњу са Русијом свели на минимум а други чине све како би побољшали ту сарадњу па чак и када гостују у Немачкој причају о Русији и могућности те сарадње, једни ће у коалицију са Преокретом, ЛСВ-ом, СДПС-ом, СВМ-ом, УРС-ом и осталим сличним странкама док су други са Новом Србијом, Покретом социјалиста и 99% са ДСС-ом (иако многи тврде да не смеју због Америке, и то су режимске глупости). Мислим да је ствар јасна, ако већ бирамо између те две стране (ДС-ЛСВ-СДПС-СВМ-УРС-ЛДП-СПО... и СНС-НС-ПС-ДСС ; СПС се није определио), сваки разумни патриота ће се одлучити за СНС. Кажем "разумни" јер ће за СРС такође гласати патриоте, али они не сагледавају ствари на прави начин (не размишљају рационално). Будући да СРС неће у коалицију ни са ким, па чак ни са Дверима и ДСС-ом, они не могу допринети паду владе него само помоћи ту владу (узимајући гласове напредњацима). Идеолошки је СРС боља од СНС, али су њихови функционери и планови мало застарели, не баш разумни (планирају освојити 126 мандата самостално) итд.
Значи ствар је у томе да постоје два избора (ДС и СНС) и једна провалија за гласачке листиће (СРС) која смањује рејтинг искључиво опозицији.

И на крају, оних 35% који не подржавају ЕУ интеграције а подржавају "странке које су за ЕУ", то су великом већином гласачи Српске напредне странке.

Poslednja izmena:
Видим да си најближи исправном одговору и тој "дилеми" око стварне подршке Европској унији, мада још увек не схваташ о чему се ради.
Било би глупо да вас сад покушавам уверити у то да је СНС антиевропска странка и да им је стало до ЕУ колико и радикалима тако да нећу ни покушати. Суштина је у следећем: За СНС гласају већином патриоте и русофили, а нико ме неће убедити да је милион Срба (искључиво Срби гласају за СНС) толико наивно па поверовало неком политичару 12 година након 5. октобра, и то коме, Томиславу који је напустио странку у којој је био 20 година. Заправо, на овим изборима бирамо између СНС и ДС (знам да многи овде тврде да ће СРС и ДСС имати преко 20-30% али то су глупости). Ако већ бирамо између оних који су на власти 12 година и чији неуспех можемо лако видети и СНС која никада није била на власти (не чланови већ странка као странка), онда ће велика већина изабрати СНС. Поред тога, једни су за европску Србију "и душом и телом" а други само на папиру, једни су продали Космет и рушили барикаде а други подржали вољу народа, једни за ових 12 година сарадњу са Русијом свели на минимум а други чине све како би побољшали ту сарадњу па чак и када гостују у Немачкој причају о Русији и могућности те сарадње, једни ће у коалицију са Преокретом, ЛСВ-ом, СДПС-ом, СВМ-ом, УРС-ом и осталим сличним странкама док су други са Новом Србијом, Покретом социјалиста и 99% са ДСС-ом (иако многи тврде да не смеју због Америке, и то су режимске глупости). Мислим да је ствар јасна, ако већ бирамо између те две стране (ДС-ЛСВ-СДПС-СВМ-УРС-ЛДП-СПО... и СНС-НС-ПС-ДСС ; СПС се није определио), сваки разумни патриота ће се одлучити за СНС. Кажем "разумни" јер ће за СРС такође гласати патриоте, али они не сагледавају ствари на прави начин (не размишљају рационално). Будући да СРС неће у коалицију ни са ким, па чак ни са Дверима и ДСС-ом, они не могу допринети паду владе него само помоћи ту владу (узимајући гласове напредњацима). Идеолошки је СРС боља од СНС, али су њихови функционери и планови мало застарели, не баш разумни (планирају освојити 126 мандата самостално) итд.
Значи ствар је у томе да постоје два избора (ДС и СНС) и једна провалија за гласачке листиће (СРС) која смањује рејтинг искључиво опозицији.

И на крају, оних 35% који не подржавају ЕУ интеграције а подржавају "странке које су за ЕУ", то су великом већином гласачи Српске напредне странке.

"EU zna da je SNS kooperativan"

Већина људи који данас владају Србијом јесу они који не могу да донесу добро и никада Србију неће увести у ЕУ....
И не само да ћемо увести Србију у Европу, ...

četvrtak 22.03.2012 | 15:19
Nikolić: Srbija pripada EU

Predstavnici američke administracije poručili su funkcionerima Srpske napredne stranke (SNS) da je za njih neprihvatljivo da posle izbora SNS formira vladu sa Demokratskom strankom Srbije (DSS).

Pozdrav junaci.

03-sns-nis-konuzin-oksana.jpg

Umesto spamovanja mogao bi da odgovoriš na prosto pitanje :

- Zašto naprednjaci ne smeju da se suoče sa radikalima ???

Mare, a što se puvate sa mrtvim puvalom?

Radikali su trenutno marginalna stranka i niko neće da gubi vreme sa njima...

Uostalom, to suočavanje, to je produkt Slobinog totalitarizma i služi za zamajavanje naroda...

Nego, čekajte vi Šekije i tihujte do tada..

Напредњаци не смеју да се суоче са радикалима

Чланови СНС-а радије отказују учешће у емисијама него да се сретну са нама, каже Немања Шаровић, кандидат СРС за градоначелника Београда. Он је у емисији „Заокруживање“ на Радију Б92 рекао да за протекле три и по године ниједном се није деслио да неко из СНС учествује у емисији у којој је гост и неко из СРС.

„Ја сам Томислава Николића још пре три и по године позвао на телевизијски дуел. Никада се нисмо срели ни у једној емисји. То иде чак дотле да када нас позову заједно, они откажу учешће“, рекао је Шаровић.

Он је рекао и да ће СНС имати свог кандидата на председничким изборима ако они буду расписани.

„Његово име ћемо саопштити кад и ако председнички избори буду расписани. Ако у други круг уђу Томислав Николић и Борис Тадић, никога од њих нећемо подржати јер између њих двојице не постоји разлика. Подржавање некога од њих значило би подржавање проевропске политике која тражи да се одрекнемо Косова и Метохије“, каже Шаровић.

На питање слушалаца шта мисли о мањинским групама и да ли би као градоначелник подржао одржавање геј параде, рекао је да познаје пуно људи који су различитих опредељења.

„Кампање које се воде у медијима нису кампање које би требало да помогну да неко оствари своје право јер никада нисте чули да је неко тражио неко право које му је ускраћено. Ради се о личној промоцији појединаца који су, при томе, за то добро плаћени. То је обмана на коју ја нећу пристати“, одговрио је Шаровић.

http://www.vesti011.com/2012/04/naprednjaci-ne-smeju-da-se-suo%C4%8De-sa-radikalima/

Беже да не изгубе рејтинг, јер немају шта да кажу пред јавношћу кад се суоче са чињеницама.
Такви дуели би им уништили политичке каријере.

Иначе, одлично је констатовао да је потуно исто гласати за Тадића или Николића, јер је то свакако наставак ЕУро окуапције државе.

Ako je to sve tako kako ste napisali, može li jedno pitanje, više puta postavljano ali nikad nisam dobio smislen odgovor:

Šta je stvaran razlog da je veći deo radikalskih glasača stao na stranu SNS-a i kako tumačite da jedna stranačka"frakcija" ubedljivo ima najveću podršku u biračkom telu.
Ja bih zaista bio zahvalan na odgovoru, ali ne bilo kakvom, tipa kao ova postavljena tema !!

Umesto spamovanja mogao bi da odgovoriš na prosto pitanje :

- Zašto naprednjaci ne smeju da se suoče sa radikalima ???

Kome još treba to suočavanje i šta to niste o SNS-u još izneli da bi bilo novo i da to cela Srbija nije imala priliku da sazna ??

Da li Vi radikali čujete pozive iz naroda da sa tim prekinete i počnete zaista biti opozicija, a ne protiv opozicije !?
Logično je da SNS napadate kad budu na vlasti, ako ikad budu, a Vaši međusobni bratski obračuni nas ne zanimaju, a samo idu na štetu Srbije !!

Boli istina, boli jel'da? Zato odmah ide vređanje.:lol:

Прво! Констатација није никакво вређање, то што ти не можеш да схватиш, није мој...........већ твој проблем!
Друго! Нема никакве истине, само острашћено изречена глупост! Који су ти докази да су исто!?
Треће! Немам везе ни са једнима , ни са другима! Слободно износи истину и за једне и за друге! АЛИ ИСТИНУ!

Прво! Констатација није никакво вређање, то што ти не можеш да схватиш, није мој...........већ твој проблем!
Друго! Нема никакве истине, само острашћено изречена глупост! Који су ти докази да су исто!?
Треће! Немам везе ни са једнима , ни са другима! Слободно износи истину и за једне и за друге! АЛИ ИСТИНУ!

Poštovani kolega nije u redu mešati se u tuđi lični doživljaj pomenutih stranaka. Koliko juče su sedeli u istim poslaničkim klupama i tu sam ih gledao sve sa majicama ili bedževima sa likom Dr.Vojislava Šešelja. Pa nije valjda da se toga stide. Kumili se. Plakali kad su išli tamo-ovamo pa opet tamo. Imam puno pravo da ih tako doživljavam. I da to napišem. A nikako nije lepo da vi moje opažanje komentarišete onakvim citatom. Makar se i ne slagali sa njim. Ja na primer se ne slažem sa mnogo toga šta ste vi napisali ali nisam vas vređao. Čak ni citatima. Dozvolite pravo na različitost mišljenja i opažanja. Pa kampanja je.;)

Poštovani kolega nije u redu mešati se u tuđi lični doživljaj pomenutih stranaka. Koliko juče su sedeli u istim poslaničkim klupama i tu sam ih gledao sve sa majicama ili bedževima sa likom Dr.Vojislava Šešelja. Pa nije valjda da se toga stide. Kumili se. Plakali kad su išli tamo-ovamo pa opet tamo. Imam puno pravo da ih tako doživljavam. I da to napišem. A nikako nije lepo da vi moje opažanje komentarišete onakvim citatom. Makar se i ne slagali sa njim. Ja na primer se ne slažem sa mnogo toga šta ste vi napisali ali nisam vas vređao. Čak ni citatima. Dozvolite pravo na različitost mišljenja i opažanja. Pa kampanja je.;)

Прокурва се све до тада примерена жена,.............јесу ли и муж и жена прељубници!?
С тога мислим да је то "мишљење" чиста глупост, а мишљење ти ни у ком случају не бих, не вређао ( мислим да ти је то прејако ) него, коментарисао на тај начин!

Back