Naprednjaci napali na EXIT !

Link sta je izjavio Drinjaca......:cepanje: :rotf: :hahaha: :dash::dash:

72549_158174644219086_100000796532985_246617_1266343_n.jpg

blaženima nebo sto posto zagarantovano...
:rotf:

Јереј Велибор Џомић утврдио је да су комунисти убили 460 свештених лица СПЦ, што је два и по пута више него усташе. Списак јереја Џомића свакако није коначан, као што нису коначни ни остали спискови жртава комуниста.

Jeste, on LICNO je to utvrdio....:hahaha1:

Novi Sad će biti glavni grad Vojvodine uskoro. Koliko će još vremena proći dok Srbija ne postane Beograd + koja njiva južno od Beograda? Dolazićemo mi iz Vojvodine da vas posetimo... ako budemo mogli da nаđemo šljivu pod kojom ste se okupili.

Sad razumem Sesliju koji je svojevremeno patrolirao Vojvodinom sa spiskom ljudi koje treba proterati. Nije mnogo pogresio.

Poslednja izmena:
Ne postoje zrtve komunista.

Zrtve komunista su SVE DO JEDNE bili NARODNI NEPRIJATELJI I SARADNICI FASIZMA!

То кажи мојим сомседима Маџарима и Немцима чије су дедове побили комунисти . А који су били обични паори и никад пушку у рукама нису држали.

Сељо!

Kad ugledah ovaj naslov, pomislih: Boze, nisu valjda bombama, haubicama, tenkovina.. napali NA Exit, kad ono, saopstenje iliti kritika RECIMA.

Bi mi odmah lakse.

Zamisljam ih onako pijane i drogirane, kako ce se oni braniti protiv tolike naprednjacek "sile",kukuuuuuuu...

Dobro je, niko nije falio, svi su Bogu hvala pretekli i spasli se, sto ne popise u ushmrkashe, ponesose kucama:worth:

Kad ugledah ovaj naslov, pomislih: Boze, nisu valjda bombama, haubicama, tenkovina.. napali NA Exit, kad ono, saopstenje iliti kritika RECIMA.

Bi mi odmah lakse.

Zamisljam ih onako pijane i drogirane, kako ce se oni braniti protiv tolike naprednjacek "sile",kukuuuuuuu...

Dobro je, niko nije falio, svi su Bogu hvala pretekli i spasli se, sto ne popise u ushmrkashe, ponesose kucama:worth:
Zamisli da im naprednjaci posto su sad tako reci vlast, pronadju i pohapse dilere i tako prekinu dotok droge.

Bi mi odmah lakse.

Ne napada se Biljo samo oruzjem....

Napada se i sredsvima informisanja...I propagandom...I izjavama....:)

СНСовци су вероватно преузели У92.Ових дана је углавном У92 обавештавао о великим количинама гудре,нађеним на тврђави у ова 4 дана.У92 мрзи ЕГЗИТ.

Back