Napred u bolju buducnost!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde Mito urgiraj da zabrane NKPJ....:lol: Video sam na drugoj temi koliko si se potres'o...8)

Ја сам ту тему поставио само као паралелу идиотизмима о томе да треба, рецимо, забранити "ОБРАЗ" а иначе ви комуњаре постојите данас само у траговима, ето, појави се дилеја као ти да нам рецитује марксистичке сраћке...:roll::roll::roll: и "Маркове конаке" који никога више на свету не интересују, осим неких сулудих ликова који живе у "ловачким причама" својих очева и дедова......

Ја сам ту тему поставио само као паралелу идиотизмима о томе да треба, рецимо, забранити "ОБРАЗ" а иначе ви комуњаре постојите данас само у траговима, ето, појави се дилеја као ти да нам рецитује марксистичке сраћке...:roll::roll::roll: и "Маркове конаке" који никога више на свету не интересују, осим неких сулудих ликова који живе у "ловачким причама" својих очева и дедова......

NKPJ moze bar da skupi oko 1 500 glasova(to su uradili na poslednjim lokalnim izborima) za razliku od "Obraza" koji jos nema petlje da kao pokret preraste u stranku i proveri rejting.

Naravno 1 500 glasova nije neki rezultat,ali kada se ima u vidu medijska hajka na komuniste i siromasna izborna kampanja,onda je sasvim zadovoljavajuce.Za sada!;-)

Pa iskren da budem za neke takve "anarhiste",ali ti oni spadaju u one radikalne levicare i nisu iskreno u svemu tome.To je ocito, jer mnogi od njih se samo prave kao radnicka klasa,a onda se naprosto odjednom odreknu svega toga,sednu u ocev dzip sa zatamnjenim staklima,bace staru garderobu i obuku firmiranu i pocnu da izlaze po raznim mestima za krem drustvo.

Ja sam iskreni levicar i nikada necu promeniti svoj nacin zivota i kada budem zaradjivao.Sto ja druze ponekad sutra dan, da ne popijem neko pivo sa drustvom u kraju ili odigram fudbal ili se ponasam najnormalnije kao svaki obican gradjanin???!!!

Za mene je previse novca teret,a o nekom luksuzu,telohraniteljima itd, da ne govorim...:roll:

Lepo. Onda meni daj visak para koji ti nije potreban. Pametno cu da ga iskoristim

Back