Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.691
Kad pomenu Delfin ovi iz SNS, ja se uvek pitam sto kad je Som mnogo adekvatniji , svastojed, boravi u mulju , poslovica kaze glup kao Som, .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Belcima i Japancima su to prilike da izpromovišu svoju državu i kulturu. Srbinu je to vašar i svinjac, opet ponavaljam, govori više o našem umnom sklopu ako su nam to prve asocijacije.
Спортски поздрав! Да није то?Елитистички се просераваш, а то ти је корак до аутошовинизма !
И други пут
Ваши, наши, њихови итд. Ти си кренуо сам тиме, ти као Србин добровољно правиш поделу. Ниси припадник државе од 80 милиона да имаш ту повластицу и да се расипаш.О ком нашем ?
Можда о вашем, али о мом склопу не!
Смањуј тај оговор
Nije glavni, što sam i naveo, taj će biti u Japanu iste godine. To je naša kolektivna krivica što ne iskorišćavamo ovakve prilike za ugled zemlje. Ali nešto ćemo pokušati, treba iskoristiti to.
>Sa tim parama smo mogli da napravimo svoju fabriku baterija i svoj rudnik litijuma i da budemo lideri Evrope, ali je želja da budemo koruptivna kolonija nešto što više priliči našem podaničkom mentalitetu.Najmanje je ovde bitan ugled zemlje, jer neka rudarska kolonija kao što je Srbija nema nikakav ugled. To je projekat koji treba da bude vrhunac pljačke, remek delo jedne pokvarene vlasti posle koga će Srbija ostati bez ičega. Potpuno je suludo da neka država u razvoju, ako joj je stalo do napretka, upuca 18 milijardi evra na bezvezne hale i stadione. To je van svakog zdravog razuma. Sa tim parama smo mogli da napravimo svoju fabriku baterija i svoj rudnik litijuma i da budemo lideri Evrope, ali je želja da budemo koruptivna kolonija nešto što više priliči našem podaničkom mentalitetu.
srpski seljak je najveći sendvičar, bio je najveći komunista, najveći pravoslavac. Srpski seljak je sve najveći po potrebi.
Mi imamo tu fabriku baterija u Subotici.>Sa tim parama smo mogli da napravimo svoju fabriku baterija i svoj rudnik litijuma i da budemo lideri Evrope, ali je želja da budemo koruptivna kolonija nešto što više priliči našem podaničkom mentalitetu.
Pa eto ti; isti ti Srbi protestuju i protiv kopanja tog litijuma. Nikada ničim nisu zadovoljni. Vučić je pokušao sve to da proizvede u stvarnost, ali vidiš da ni ovi njegovi, ni ovi protiv njega, niko u državi neće da se trgne i da radi i sagleda širu sliku. Zato govorim da su svi naši vladari stalno žrtve koje uvenu pod pritiskom naroda. Podanički mentalitet, to si u pravu.
Na istoj smo strani vidim, da se ne mimoiđemo.
Ćuti pusti ga da sagradi još jednuMi imamo tu fabriku baterija u Subotici.
Спортски поздрав! Да није то?
Просеравам се то си добро приметио, ценим што си ме прозвао у томе, некад сам заборавим то да урадим.
Ваши, наши, њихови итд. Ти си кренуо сам тиме, ти као Србин добровољно правиш поделу. Ниси припадник државе од 80 милиона да имаш ту повластицу и да се расипаш.
Толико си буран да ниси могао да разумеш моје поруке, а вероватно и је моја грешка, нисам савршен. Ево прочитај само ово:Немој ти мени много да замераш, ти си јако млад...
Само мало да коригујеш тај елитизам са звездочатством.
То да смо ми закуцани и да смо одавно такви били, не бре, то је производ елите, олош-елите из 1944.
Како могу да имам елитистички став кад критикујем исту ту елиту коју ти кривиш за проблеме Србије, само је облачиш у црвену боју. Признајем да сам испао помало арогантан и дрзак са својим порукама такође, што имаш сво право да ме на то прозовеш, али немој бити слеп на чињеничну стварност српског народа, а то је да у свачијем оку пронађе трн, а у својему не види балван што му заслепљује вид. Много смо сујетни и то је просто тако, већина од вајкада, оне доброћудне прогута таква околина и они постану такви. Све се то на крају сведе на један ружни кругодрк. Човече способни смо за више, бар моје мишљење.Ко је крив?
Једно јутро, пре неки дан, око 5 часова затекнем на чесми једног сељака где из чесме точи воду у суд с млеком, које носи ради продаје.
— Зар тако? — рекох му.
Он се не окрете.
— Еј, ти пријатељу, шта то радиш?
— Видиш шта радим! — рече и упола се према мени окрете, а затим заврте славину на чесми, и спусти суд поред себе.
— Па то је крађа, болан! — рекох да га тронем.
— Вода није за паре, ваљда неће и за њу да уведу монопол, као за дуван?!
— Знам, ал’ ти продајеш и воду по истој цени као млеко.
— Вала нисте ни ви господа бољи — рече равнодушно, окрете се и изиђе на врата.
Остао сам запањен.
Поредио сам од сваке руке и на жалост видим, да је наше чиновништво дугим низом година само себи убило углед.
Нема ваљда народа у коме су створени овако страшни појмови о господи, као што је то у нас.
А то зло има страховитих последица и не треба чекати да се само лечи.
Ово изгледа на први поглед можда и ситница, али ово је један страшан симптом. Сељак продаје воду под видом млека, мирне је савести, тврдог убеђења да „и господа нису бољи, не раде боље!“ А то није он један, то мишљење је у’ватило у нашег сељака јаког корена.
„Страдија“
12. мај 1905. године
Izvini, zašto misliš da baš Srbi imaju nekakav specijalan podanički mentalitet?>Sa tim parama smo mogli da napravimo svoju fabriku baterija i svoj rudnik litijuma i da budemo lideri Evrope, ali je želja da budemo koruptivna kolonija nešto što više priliči našem podaničkom mentalitetu.
Što ci citirao moju poruku gde sam ja njega citirao? Ja ne mislim da imamo, ali dobar deo nas se tako svesno i nesvesno ponaša. Promenljivo je.Izvini, zašto misliš da baš Srbi imaju nekakav specijalan podanički mentalitet?
To je od 500 godina turskog kolca u dupetu ušlo u genetikuIzvini, zašto misliš da baš Srbi imaju nekakav specijalan podanički mentalitet?
Цвијетин увек у центар мете!
0 / 7
Milina ga je slusati.Цвијетин увек у центар мете!