Napokon zajedno SRS, SPS i DSS.

Srbija kavez-država iz 90-tih bila je ruglo Evrope, reče juče Vuk Drašković.
A da se setimo ovog citata: "AKOOOO.....JEDNAAAA.....RUKAAAA.....PODIGNE TURRRSKI BARJAK NA KOSOVU....ODSECICEMO JE ....DO LAKATA!!!!":cool:
Ko to bese rekao...bio bi drug da pomognes ? 8)

Moре , торњајте се сви ви који стално причате о томе како је лако бити патриота на речима, то вам је једини аргумент за ваше бескичмењаштво!
...........
Срам вас било, све од реда!
..........
Време је дошло да се ствари називају правим именом!
И да свако добије по заслузи!

Nema nista od vike, oklagiju u ruke i da se isteraju svi ti "europski" iz misijih rupica!
Sta oni tebi tu to ?! :lol:.....jah vala.....pop je pop a bob je bob ! :lol:

Ja postojim vise od 8 dok pojedini vidim da stvarno zaboravljaju sve pre 8 i postoje samo 8 to nisam ja to su zuti .
Ta ista evropa nas je bombardovala a ne mi nju i oni sada nas ucenjuju ,a to sto nedamo nasu zemlju siptarima jer to za tebe kurcenje ,samo jedno smo bili tada a drugo sada ,sada imamo neku zastitu .
Nema vise bombardovanja, nema vise sankcija ,nema vise agresije to vise nije moguce a oni koji veruju da se to moze desiti su malo nerealni.

Nije bilo moguće ni do marta 1999 pa se desilo.............Šta bi to onda a?

Ako je nesto dobro u celoj nasoj kosovskoj agoniji, dobro je sto ce se najzad zvanicno obelodaniti tajna ljubav naseg premijera sa uljudnim radikalima, a tercu ce udarati kao "reformisani" socijalisti. Neka nam je Bog u pomoci. Ovakva ekipa nam garantuje bolju igranku nego sto je Sloba (sa sve Mirom) bio u stanju da osmisli u casovima najjace inspiracije. Maticar kod sklapanja ovog srecnog braka ce na sednici Skupstine biti nesrecni Oliver Dulic, a kumovi ce biti kulturni i strucni kadrovi iz Veljinog zabrana. Kad oni ovako zdruzeni krenu da vracaju Kosovo prva akcija ce biti "Bedz za svakog Srbina", tako da se vidi ko je ko. Oni koji ga ne budu nosili ce biti sumnjivci i potencijalni izdajnici, a Velja je lepo rekao kakav status ovi ljudi zasluzuju, i da drzava ne treba da im garantuje ni elementarnu bezbednost.

Dobro kažeš: neka nam je Bog u pomoći. Majko mila, na šta su sve spremni da sačuvaju dupeta na političarskim foteljama. A tako je Koštunjavi delovao apatično kada smo ga 5. oktobra ugledali izniklog iz niotkuda na malim ekranima. Pripremao ga SLobica da nam zagorča život DO KRAJA kada ga jednom ne bude bilo. I opet Slopče pobedio. Sve što je hteo, sprovedeno je...

Sada se tek vidi koliko je dalekovid i monstruozan bio potez ubiti Stambolica. Samo zbog toga je Kostunica, kao iznudjeno resenje, i stigao na celo DOS,a o nda krenuo da radi sve sto je radio.Danasnje glasanje u Skupstini je definitivno otklonilo sve sumnje sta misli i na kojoj je strani. Strasno je da u vrhu vlasti sedi neko ko ceo svoj svet gradi na ljubomori prema pokojnom Djindjicu, a posredno i prema Demokratskoj stranci koju je pokojnik podigao na nivo koji zasluzuje. Zato, braco patriote, radujte se. Jos malo pa cemo svi osetiti blagodeti nove koalicije i kako je to kad za gradjane brinu socijalisti i radikali, a sada i pojacani sa legalistima i narodnjacima.

Ja ne razumem zasto se svi hvataju EU kao EU. Nije ovde pitanje da li cemo uci u EU danas, sutra ili prekosutra, jer necemo. Kao sto problem date rezolucije nije u tome da u njoj pise da Srbija u EU ulazi samo sa KiM.

Problem je malo siri, a to je stav pomenutih stranaka da nam "Evropa ne treba", ne u smislu EU, vec ni u kom smislu. A, nazalost, strane investicije su nam potrebne. Na ovaj nacin salje se ne poruka o teritorijalnom integritetu Srbije, vec nova parola inata i pravljenaj da smo najpametniji, kao i vitlanje porukom "Srbija je sama sebi dovoljna, ne zelimo zapad ni u kom smislu". TO je ono sto je lose. Nije frka sa samim ulaskom u EU, i naravno da treba sistiti teritorijalni integritet, ali treba biti pametan, pa to reci na pravi nacin, koji ce govoriti "vazan nam je teritorijalni integritet i en zelimo da ga se odreknemo zbog EU, ali smot akodje zainteresovani za sve oblike ekonomske saradnje sa Evropom; mi smo evropska zemlja koja radi na tome da ima institucije i sve ostale stvari na nivuo EU, alči prosto ne mozemo da se odreknemo teritorijalnog integriteta". Kao da to kaze, ne znam, Spanija, Italija, svejednoko. A ne, "mi smo Srbi najpametniji, ne zelimo nista da imamo sa vama, sami smo sebi dovoljni". Eto, to je problem koji ja imam sa ovom rezolucijom, koja se ne tice samo ulaska u EU vec i sireg odnosa sa "mrskim nam zapadom".

prekinuta.
radikalsku rezoluciju nije razmatrala Vlada, pa ne može još na skupštinu:mrgreen:
reče mi prijatelj da su radikali cvileli kao nekad:lol:

Sad sam video ,odlican potez Dulica ,vidim grobar je vec poceo da skici o njegovoj smeni a ni mali u hulahopkama bas nije odusevljen , ocekujem da na toj sednici vlade konacno pukne tikva i da dodje kraj i drugoj vlad Kostunice dr Vojislava pa nek pravi trecu sa SRSom i SPSom ako ga prihvate za mandatara u sta sumnjam.

Ма ја то да ме ти боље видиш... Драње је кад неко укључи капс лоцк, као ономад Маркеља, кад су му брисали постове ;)
Реко' да ме боље видиш, у овој какофонији европејаца. Просто уживам да будем контра ;)

Mislim da je ispravno sto ce se raspravljati u skupstini o EU. Treba narodu reci da ako zelimo u EU moramo se odreci Kosova, jer oni nece zemlju koja nema ingerencije nad citav svojom teritorijom. DS pokusava da se izvuce iz te rasprave da bi i dalje obmanjivala narod

Godinama se u ovoj zemlji izvrce sistem vrednosti ,dezerteri su pametni i svesni,svako ko iole pokaze zube on je huskac i odma ga povezuju sa Milosevicem ,pa cak i Velju cije zasluge za svrgavanje Milosevica pojedinim uopste nesmeta da ga stavljaju u isti kos .
Pocinjem da verujem da je onaj ruski novinar bio u pravu.

Zar se nije Velja javno hvalio kako je bio dezerter i kako je izbegavao vojnu obavezu 99. tako sto se krio po sumama planine Jelice da ne bi isao u rat ?

знаш како су диносауруси изумрли :arrow::!:кренули на голоруки српски народ:twisted::twisted:

Ма бре иста прича... кад су овако "кризне" ситуације уобичајеним јахачима се прифружи маса европејаца који иначе висе по љубави и сексу, сваштарама, воле све што воле млади... живе "нормалним животом" и кад им се земља распада. То су они који не би знали да је "Kosova" прогласила једнострано отцепљење да није разбијен Мек.:roll:

Ма бре иста прича... кад су овако "кризне" ситуације уобичајеним јахачима се прифружи маса европејаца који иначе висе по љубави и сексу, сваштарама, воле све што воле млади... живе "нормалним животом" и кад им се земља распада. То су они који не би знали да је "Kosova" прогласила једнострано отцепљење да није разбијен Мек.:roll:

То су они да додам који не би знали да је Тесла Србин да Хрвати то нису објавили:-x

Da mi je znati ko sada sa kim sedi i dogavara dilove o politickoj podrsci? Kostunica mora da je u transu od srece. Njegov pregovaracki kapacitet je zaista najveci. On radi vlasti moze u koaliciju i sa nejcrnjim djavolom. Hajde legalisti i postenjacine, branite naseg prepostenog premijera.

Da mi je znati ko sada sa kim sedi i dogavara dilove o politickoj podrsci? Kostunica mora da je u transu od srece. Njegov pregovaracki kapacitet je zaista najveci. On radi vlasti moze u koaliciju i sa nejcrnjim djavolom. Hajde legalisti i postenjacine, branite naseg prepostenog premijera.

dok ga skelari napadaju, sve je u redu, moze on sam da vas otrese kao sto maca otrese buvu :cool:

Back