Napokon zajedno SRS, SPS i DSS.

Saberite ponasanje i rezultate ove tri stranke od pocetka visestranacja u Srbiji, pa ce se videti sta tek mozemo da ocekujemo. Da li se neko seca prodavnica koje su potpuno prazne i radile su samo po pola sata u ranim jutarnjim satima da bi se prodala gajba mleka i dve gajbe hleba onima koji su se u red instalirali jos pre ponoci. Ima takvih primera koliko hoces, samo nam je pamcenje kratko. Ali, ako ova ekipa zasedne na vlast, brzo ce nas podsetiti na to gde je dno ljudskog dostojanstva. Mozda ce onda mnogi i shvatiti koliko nam je danas bolje nego sto je to bilo za vreme SPS-JUL-SRS diktature. Sada ce se sve to vratiti, a ulogu JUL ce sa zadovoljstvom preuzeti Kostunica i njegova DSS.

Znas kakvi su ljudi, vise vole da su SVI jadni i bedni, pa makar i oni, nego da neko ima vise.
Vise vole da imaju posao, makar ne dobijali platu, nego da malo zapnu.

Registrovan korisnik

WEISHAUPT (avatar)

Učlanjen: 07.03.2008.
Tekstovi u blogu: 16

Podrazumevano Re: Napokon zajedno SRS, SPS i DSS.
SPS i Gljivica Dačići ovako su radili 1993:

Ne bih da sam PARAnoična, ali kada smo već kod PARA, da li ste znali da je Đoka Vajfert koji nam je na novčanici, bio jedan od vodećih masona i zagovornik svehrvatskog napretka i da se podosta zamerio Srbima. Mogu i oširnije o tome, ali sve mislim da bi to trebali da rade oci što meću slavne ljude na naše novčanice.

Opet besmislena prepucavanja..ko ce a ko nece da predje celzijus..da li ce SZR da udje u vladu ili ne??
O kakvoj zajednickoj krivici DSS i DS je ovde rec? Evo konkretnog primera iz grada u kome ja zivim..
uvek moze da se proveri informacija i 100% je tacna.DSS je mogao u vreme pred izbore 2000.god da odrzi konvenciju u mojoj dnevnoj sobi i jos bi bilo mesta i za Kozaracko kolo..dovoljan im je bio kombi da u njega stane cela gradska stranka.
U minut do dvanaest je u DSS preletela kompletna JUL garnitura i dobar deo "socijalista" jer to i nisu bili izbori u klasicnom smislu..bio je referendum..DSS 'ladno moze da se zove i Ucenjivacko DSS..
DS je kolaterarna steta nase politicke nepismenosti..na kraju najvece osipanje na sitne frakcije je upravo DS preziveo..nisam clan DS ali ne mogu da mirno slusam kakve budalastine se pisu i govore o toj stranci..u ranijim postovima sam se deklarisao kojoj opciji pripadam.

Registrovan korisnik

WEISHAUPT (avatar)

Učlanjen: 07.03.2008.
Tekstovi u blogu: 16

Podrazumevano Re: Napokon zajedno SRS, SPS i DSS.
SPS i Gljivica Dačići ovako su radili 1993:

Ne bih da sam PARAnoična, ali kada smo već kod PARA, da li ste znali da je Đoka Vajfert koji nam je na novčanici, bio jedan od vodećih masona i zagovornik svehrvatskog napretka i da se podosta zamerio Srbima. Mogu i oširnije o tome, ali sve mislim da bi to trebali da rade oci što meću slavne ljude na naše novčanice.

и још хиљада слика са 11 нула и неколико пута промена аватара

треба јомини и лорд да уведу обавезно опција ПОЛ да не буде забуне:P

Back