- Poruka
- 9.647
али Чеда и Воја су ту негде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti Krtica..citam neke tvoje komentare na drugim temama..ne znam u koju kategoriju da te svrstam..
sisar..nisi..da umesto nervnog sistema imas neke zavrsetke nalik ganglijama..mozak sigurno nemas..
ili si Radikal il' beskicmenjak...ti se nasao prozvanim na temi "da li na forumu ima profesionalnih politicara?" ha,ha. Dobro Admine,ako si mene banovao zbog onoga sto sam pisao zasto ovog retarda ne ukines..stavis njegove postove na blesimetar i..Pufff
Napravio Palma i ZOO. Blago Jagodincima. Pa ti "narodnjaci" su cudo. Velja i Palma, srpski domacini. Pa oni su postali brend. Zato bi i bilo najbolje da ih nekako izvezemo. Na duze vreme.
Камо среће да је у Србији макар 50 људи као што је Палма.
Neki ovde bi prodali veru za veceru. Briga njih da li ce sutra ujutru osvanuti u Albaniji, Hrvatskoj ili mozda Madjarskoj. Njima je bitno da im glava ostane na ramenima. Neka je i prazna, ali neka je tu.
Ljudi koji su sada na vlasti imaju veliku istorijsku odgovornost. Oni koji ce posrzati rezoluciju svesni su toga, dok ovim je drugima bitno da sacuvaju svoje fotelje, ma makar se Srbija svela i na nekoliko centralnih beogradskih opstina.
Па и Воја Шешељ не зна да ради на компјутеру али разбија оне у Хагу
не знање је мајка мудрости и опстанка на овим просторима
Dakle da se prebrojimo. Ko je ko. Za sad na ovoj temi beskičmenjaci vode 6:4. 'Ajmo ljige, gde ste, angažujte se još malo. Pošto ste bezvredni treba da vas bude bar 10 na 1.
Ubi se od silnog razbijanja. On je vec 5 god u zatvoru, i bice jos... jos... kad je los...
oni u hagu zavrse radno vreme, odu kuci, sutra opet dodju, pa Sekija malo u mozak... i tako....
...a ovaj cetri dana cami cekajuc...
Bas ih je rasturio
НАДРЕАЛНО

Па и Воја Шешељ не зна да ради на компјутеру али разбија оне у Хагу
не знање је мајка мудрости и опстанка на овим просторима

Ubi se od silnog razbijanja. On je vec 5 god u zatvoru, i bice jos... jos... kad je los...
oni u hagu zavrse radno vreme, odu kuci, sutra opet dodju, pa Sekija malo u mozak... i tako....
...a ovaj cetri dana cami cekajuc...
Bas ih je rasturio