Napokon zajedno SRS, SPS i DSS.

Uvek se pitam kako u DSS uspevaju da formulisu takva saopstenja i da daju takve izjave da je iz njih nemoguce shvatiti sta oni u stvari misle. Probao sam par puta da u drustvu puno govorim, a da ne kazem nista. Ali, ne vredi. To treba znati i hteti. Aligrudic, Ristivojevic i ostali iz DSS su dostigli savrsenstvo u demagogiji i sedenju na dve stolice. Nikada ne znas ko ce im sutra biti blizak. Ipak, cini mi se da Kostunicu srce vuce ka SRS i SPS. Naravno, Velja se podrazumeva.

Nisi ti Krtica..citam neke tvoje komentare na drugim temama..ne znam u koju kategoriju da te svrstam..
sisar..nisi..da umesto nervnog sistema imas neke zavrsetke nalik ganglijama..mozak sigurno nemas..
ili si Radikal il' beskicmenjak...ti se nasao prozvanim na temi "da li na forumu ima profesionalnih politicara?" ha,ha. Dobro Admine,ako si mene banovao zbog onoga sto sam pisao zasto ovog retarda ne ukines..stavis njegove postove na blesimetar i..Pufff

Nisi ti Krtica..citam neke tvoje komentare na drugim temama..ne znam u koju kategoriju da te svrstam..
sisar..nisi..da umesto nervnog sistema imas neke zavrsetke nalik ganglijama..mozak sigurno nemas..
ili si Radikal il' beskicmenjak...ti se nasao prozvanim na temi "da li na forumu ima profesionalnih politicara?" ha,ha. Dobro Admine,ako si mene banovao zbog onoga sto sam pisao zasto ovog retarda ne ukines..stavis njegove postove na blesimetar i..Pufff

Ја могу само да закључим да си ти једна велика буштура и џепарош шлицева. За ово друго можеш да наслутиш шта је, а да ти објасним за ово прво.
Одрастао сам на селу, па сам тамо научио понешто...
Овце као животиње су прилично неодговорне, знају да направе велику штету ако их не чуваш. Од свих оваца, најнеодговорније и најглупље се називају буштурама. Оне не слушају, и да их бијеш не вреди. Таква овца ће да промаши и обор, развалиће капију, улетеће у неку башту, заглавиће се између тараба...
Ето, чисто да утврдимо твој идентитет. Није ово никаква увреда. Немој да се љутиш.

Neki ovde bi prodali veru za veceru. Briga njih da li ce sutra ujutru osvanuti u Albaniji, Hrvatskoj ili mozda Madjarskoj. Njima je bitno da im glava ostane na ramenima. Neka je i prazna, ali neka je tu.
Ljudi koji su sada na vlasti imaju veliku istorijsku odgovornost. Oni koji ce posrzati rezoluciju svesni su toga, dok ovim je drugima bitno da sacuvaju svoje fotelje, ma makar se Srbija svela i na nekoliko centralnih beogradskih opstina.

Nemoj biti toliki pesimasta. Bice malko veca. Bice SVE beogradske opstine bez Zemuna.

Па и Воја Шешељ не зна да ради на компјутеру али разбија оне у Хагу

не знање је мајка мудрости и опстанка на овим просторима

Ubi se od silnog razbijanja. On je vec 5 god u zatvoru, i bice jos... jos... kad je los...

oni u hagu zavrse radno vreme, odu kuci, sutra opet dodju, pa Sekija malo u mozak... i tako....

...a ovaj cetri dana cami cekajuc...

Bas ih je rasturio

Ne mogu da odolim i ne nastavim da pisem o hermafroditu koji se odaziva na Kostunica, a sada je tehnicki premirej. Veliki ti je on strateg. Znate, ne bi on nikada sa radikalima u normalna vremena, ali sada mora zbog Srbije i zbog gradjana. Treba spasavati Kosovo koje je jos nase. Kakva budalastina. Slicnu pricu su za vreme Milosevica praktikovali radikali. Seselj bi po medijima o porodici Milosevic govorio ni ono sto pas sa maslom ne bi pojeo (posebno o Miri), ali kad god je u Skupstini bilo gusto, Sloba je mogao da racuna na disciplinovane radikale. I Seselj je onda tvrdio da podrzavaju Slobu ne zato sto se slazu s njim, nego zbog viseg interesa. Pogadjate, radi se o interesu gradjana i Srbije. Dakle, Vojina bajka je bajata, i zista je krajnje vreme da njegova stranka na izborima ne predje cenzus i da nestane iz parlamenta. Takvih lelemuda kao sto je njih nekoliko iz DSS nema na kugli zemaljskoj. Vrhunski demagozi, frazeri, a cesto i lazovi, vredjaju ovaj narod i sludjuju ga budalastinama. Vlast je vlast,a slast je slast. Fotelja iznad svega. A sve to u interesu Srbije i njenih gradjana. Strasno.

Па и Воја Шешељ не зна да ради на компјутеру али разбија оне у Хагу

не знање је мајка мудрости и опстанка на овим просторима

Zna nego nece jer u pravnim procesima dokumentcija mora da bude na papiru a u elektronskoj formi je podlozna razmim manipulacijama... a i namerno ih zeza da moraju da trose vreme i pare na prevodjenje i pisanje, pa im malo zagorcava zivot i posao.

I da, naravno.. razvalio im je optuznicu a tek je pocelo sudjenje... zar je iko sumnjao da ce drugacije biti? :lol:

Ubi se od silnog razbijanja. On je vec 5 god u zatvoru, i bice jos... jos... kad je los...

oni u hagu zavrse radno vreme, odu kuci, sutra opet dodju, pa Sekija malo u mozak... i tako....

...a ovaj cetri dana cami cekajuc...

Bas ih je rasturio

KO je rekao da je lako biti politicki zatvorenik optuzen od strane agresora?

"kadija te tuzi, kadija ti sudi" - jesi vuo nekad za tu mudru narodnu koja je zasnovana na srpskom istorijskom iskustvu?

Back