Напокон слике Београда на води!

Divno je sto ce se izgraditi Beograd na vodi.

Zbog vasih razmisljanja da nam ne treba nijedna luksuzna i prepoznatljiva gradjevina nego zavod za traktore u Rakovici, Beograd danas lici na cigansku stajgu i Kandahar.

Dosta je vise bilo Kandaharizacije.

Ево, стижу џамије, престаје Кандахаризација. :lol:

Neka braca pozure sa izgradnjom, kad odem u Bg konstantno moram se vracati u Bajrakli dzamiju, ovako cu imati vise dzamija da obavim namaz u dzematu :)

Pa imacete onaj minaret na savi,210 metara, da budete blizi Allahu.A beogradjanke su kao zapeta pushka, samo daj pare i uzivaj.Stavise moci ces da imas raj, 72 lokalne strokavuse, devica bas nema u srbiji,ali nema veze moze i imitacija dzeneta.

Silikonska dolino, zbogom!

Beograde al Arab, evo nas!

JelenaJakovljevic.jpg

Pa imacete onaj minaret na savi,210 metara, da budete blizi Allahu.A beogradjanke su kao zapeta pushka, samo daj pare i uzivaj.Stavise moci ces da imas raj, 72 lokalne strokavuse, devica bas nema u srbiji,ali nema veze moze i imitacija dzeneta.
koliko znam,beograđani će se izjašnjavati kakvu zgradu žele... ima više predloga, a i raspisan će biti javni poziv za idejna rešenja... **** vas minaret, šta lupate... ako pak BG građani žele i izglasaju minaret, pa neka im bude...

koliko znam,beograđani će se izjašnjavati kakvu zgradu žele... ima više predloga, a i raspisan će biti javni poziv za idejna rešenja... **** vas minaret, šta lupate... ako pak BG građani žele i izglasaju minaret, pa neka im bude...

Ma je bao ih bg na vodi cim vidim onaj falus dodje mi muka, nemaju pametnija posla od je.barnika i kupleraja na savi seicima da prave.

P.S.
Kad je knez Mihajlo naredio da moraju da se stavljaju stakla na prozore po Srbiji - pobunio se vaskoliko srBski narod:
- Da stavljam stakla na kuću pa da svako može da mi vidi šta ja radim? Dovoljno je da stavim masnu artiju pa lepo ulazi svetlost a niko ne može da vidi unutra!

Da, Srbi su oduvek u svakom progresu videli judeo-masonsko-reptilsku zaveru i unistenje nase kulture.

Nazalost.

Da, Srbi su oduvek u svakom progresu videli judeo-masonsko-reptilsku zaveru i unistenje nase kulture.

Зар не видиш да су били у праву? Ето докле су нас довели ти стаклени прозори и то што су терали (честит) народ да не носи црвене фесове!

Back