napokon istina...

Ovo mi prolazi kroz glavu:
Албанци су Илири исто толико колико су и Словени веровали да су Илири у 19. веку.
Koliko su "Sloveni" vjerovali da su Iliri? Ako su puno vjerovali onda su Albanci puno Iliri.

Ovo predpostavljam:
Misli su ti nesredjene, forma ti zbog tog pati, smisao tvojih javljanja je upitan.

Savjet za kraj- drzi se proste prosirene recenice, tako cemo bar znati sta hoces da kazez.

Nekako mi je cudno da niko ne "reaguje" na tako znacajne knjige, mislim ipak je izdavac "Akademija nauka" [sic], ili vise ni u Srbiji ona nema sledbenika:lol::lol::lol:
ps. ajde patrijote,ipak je SANU na vasoj strani:lol:

joj, pa ovo je potresno
nadam se, da ova istorijska "činjenica" neće poslužiti nekima, da krenu u osvajanje sveta, sa namerom da povrate "nasilno otetu svetu srBsku zemlju"
ali, ako je za utehu:OVAKVIH UMIŠLJENIH TEORIJA I AKADEMIKA, IMA KOD MNOGIH "VELIKIH" NARODA
SIGURNA SAM DA POSTOJI ISTA "NAUČNO" OPRAVDANA TEORIJA i o hrvatima, albancima, bošnjacima a biće ih još. samo kad se još neki "veliki" narod OPISMENI
jojjjj. za malo da zaboravim, crnogorce, najstariji i najmudriji narod na planeti

I CRNOJ ZEMLJI JE TEŠKO DA OVO PODNOSI

joj, pa ovo je potresno
nadam se, da ova istorijska "činjenica" neće poslužiti nekima, da krenu u osvajanje sveta, sa namerom da povrate "nasilno otetu svetu srBsku zemlju"
ali, ako je za utehu:OVAKVIH UMIŠLJENIH TEORIJA I AKADEMIKA, IMA KOD MNOGIH "VELIKIH" NARODA
SIGURNA SAM DA POSTOJI ISTA "NAUČNO" OPRAVDANA TEORIJA i o hrvatima, albancima, bošnjacima a biće ih još. samo kad se još neki "veliki" narod OPISMENI
jojjjj. za malo da zaboravim, crnogorce, najstariji i najmudriji narod na planeti

I CRNOJ ZEMLJI JE TEŠKO DA OVO PODNOSI

Tu si potpuno u pravu. Zato mi je i ona misao (ljudski um i patriotska ljubav, uz naučne dokaze, pobeđuju nametnutu i politizovanu istoriju) bila toliko simpaticna.

Jos samo cekam neku teoriju o tome kako su prvi predci homo sapiensa koji su krenuli iz Etiopije u osvajanje svijeta na svom putu otkrili da je svijet vec zauzet pripadnicima nekog danas balkanskog prastarog plemena.
Religiozna verzija bi bila da je bog kada je stvarao svijet u njemu vec zatekao gore navedeno pleme (nemoj da neko trazi logicke greske u takvoj hipotezi, ovo je ipak pitanje vjere a ne racija).

Stari Egipcani su ipak samo bosanske izbjeglice :razz:

Medjutim nije tragedija u takvim "teorijama". Tragedija je u tome sto se ljudi primaju na to sa takvim mazohistickim zadovoljstvom da te strah uhvati.
Medjutim da budem iskren, negdje je to primanje vise, negdje manje zastupljeno medju pukom.

BanBanDzinaBiH
Stari Egipcani su ipak samo bosanske izbjeglice
**************************************************************************************************************************
koje su srbi "proterali " sa svojih VEKOVNIH OGNJIŠTA :-)hahahahaa
****************************************************************************************************

Medjutim nije tragedija u takvim "teorijama". Tragedija je u tome sto se ljudi primaju na to sa takvim mazohistickim zadovoljstvom da te strah uhvati.
Medjutim da budem iskren, negdje je to primanje vise, negdje manje zastupljeno medju PUKOM.
*********************************************************************************************************************
da naročito medju PUKOM SIROTINJOM
pa vidi se, ko se najviše prima na "teorije" izlapelih, senilnih, nepotvrdjenih "naučnika". puka sirotinja. ona duhovna, od kojih ovi prave "veselo veče"

Napokon istina! Doduse nema veze sa SANU, ali vrlo je poucno.

znaci radimo na istoj strani, doduse da nema veze sa SANU nisam siguran, pa ko im je dao tu informaciju???? to mogu samo odlikovani akadamski grajdani
ps. umesto "gradjani" sam mogao staviti neku prigodniju rec, ali iz pristojnosti prema pravim akademicima necu

Back