- Poruka
- 33.624
napokon istina, kao sto rekoh, a kako ne bih verovao kada je servira srpska akademija nauka i umetnosti, ovo "umetnosti" trebam naglasiti, ipak je "umetnost" to sto oni pokusavaju da urade. a dacu i par kracih citata sa te knjige
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ovo je najjaci spotic na svetu........niste normalni, keve mi ....ademe , ti si bar kulturan decko, pisi peticiju da mi ne ogade Toma i Jerryja
Ma ovo je najjaci spotic na svetu........niste normalni, keve mi ....ademe , ti si bar kulturan decko, pisi peticiju da mi ne ogade Toma i Jerryja
morao sam odmah da utisam glas, opomena od "dezurnog". inace meni OK. mislim bas "interesantan" spot, svaka cast reditelju na ideji
Sta joj pjeva zivota ti?? Prevedi mi koji stih.
ne mogu, previse visoko peva, a moji spavaju. mozda sutra
Od citavog onog texta najvise mi se svidla misao:... ljudski um i patriotska ljubav, uz naučne dokaze, pobeđuju nametnutu i politizovanu istoriju...
K'o da je Bilja ovo napisala, samo sto mi suze na oci nisu.
Ajde priznaj da nije zbog tvojih, nego si "medju" srbima, pa da te ne provale komsije da nisi "lojalan" hahahahahah
ne mogu, previse visoko peva, a moji spavaju. mozda sutra
maliiiiii drzi se teme, bolje ti je
Ajde priznaj da nije zbog tvojih, nego si "medju" srbima, pa da te ne provale komsije da nisi "lojalan" hahahahahah
него си се преждрао бакљава
Ademe, ako te provale, yebace ti.........
Mi takve domace budale na pustamo na TV,
organizuje promociju knjige Albanci lažni Iliri, koja je izašla iz SANU-a.
Ocekivao sam vise zara u odbrani knjige koju je izala akademija, eheeeeej akademija Srbije, krem mozga srbije