Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti se sprdaš i tako vređaš. Ona budala je napala, i to jeste razlika. Ja osuđujuem i jednu i drug stranu, dok si ti spremna da subjektino osudiš samo jednu. To nas čini različitim, i još po nešto, recimo tvoje ubeđivanje drugih sa Anglo-saksonskom medicinom, sa odbijanjem da pomogneš osobama sa problemom...Ja imam drugačija ubeđenje, kad mi neko zatraži pomoć, trudim se da pomognem.

Reefer, ti sasvim slobodno pomozi svakoj gej osobi koja ti bude zatrazila pomoc.

Devojka se vracala sa zurke. Maloletni psihopata sa drugarima ju je pratio i napao. Tukao i izbo nozem.

Sta vama nije jasno?
Sve je jasno, sa nasilnikom samo strogo. Da se vise ne ponovi.
Sumnjam da je devojka, dok se spremala za izlazak, razmisljala kako da se obuce da bi isprovocirala nekog idiota.
U tome i jeste problem.
Bilo bi dobro da to nije problem, ali zivimo u drzavu u kojoj to jeste problem. I treba prihvatiti tu cinjenicu. Ne zivimo u holandiji, gde te za takvu majicu niko ne bi pogledao, nego zivimo u Srbiji gde za takvu majicu mozes da dobijes noz, a dok u S Arabiji moze da ode i glava. Problem je sto je ovo suvise homofobicna sredina za takvu majicu, ona to zna a ipak je obukla. Ima petlju. Ona kao da je zaboravila da je do pre koju nedelju uzvikivano `ubi pedera`.
Ne mozes za vreme derbija da se setas u dresu zvezde kraj navijaca partizana, opasno je.

Drzava je takodje kriva, jer je otkazom parade pokazala huliganima da su jaci nego sto realno jesu, i dala im za pravo da oni zavode red u drzavi. Nazalost drzava i drustvo jos nisu spremni za takvu majicu. (kako god to cudno zvucalo)

Sve je jasno, sa nasilnikom samo strogo. Da se vise ne ponovi.

U tome i jeste problem.
Bilo bi dobro da to nije problem, ali zivimo u drzavu u kojoj to jeste problem. I treba prihvatiti tu cinjenicu. Ne zivimo u holandiji, gde te za takvu majicu niko ne bi pogledao, nego zivimo u Srbiji gde za takvu majicu mozes da dobijes noz, a dok u S Arabiji moze da ode i glava. Problem je sto je ovo suvise homofobicna sredina za takvu majicu, ona to zna a ipak je obukla. Ima petlju. Ona kao da je zaboravila da je do pre koju nedelju uzvikivano `ubi pedera`.
Ne mozes za vreme derbija da se setas u dresu zvezde kraj navijaca partizana, opasno je.

Drzava je takodje kriva, jer je otkazom parade pokazala huliganima da su jaci nego sto realno jesu, i dala im za pravo da oni zavode red u drzavi. Nazalost drzava i drustvo jos nisu spremni za takvu majicu. (kako god to cudno zvucalo)

Drzava je kapitulirala pred nasilnicima.

Time je otvorena sezona lova na razlicite.

Dacic bi morao da podnese ostavku, a ne da dobija kojekakvo ordenje.

pa ko brani ista gejevima ?? upravo njihovo ponasanje je provociranje !
nit im ko brani da se gejakaju nit ista... a oni bas moraju da se pokazuju u sredini gde je i boodali jasno da se takvo ponasanje tumaci kao atak na sistem vrednosti i osnovna moralna nacela jednog naroda...

imbecilno je ocekivanje takvih da ce da idu slobodno i namerno bodu oci svima.

Није тачно.
Разлог отказивања параде јесте тај што је ово изборна година.
Следеће године ако не дај Боже остане иста влада, одржаће се поново парада, наравно са мноштвом инцидената али се "морамо прилагодити Европи ако желимо у ЕУ".

agree. veliki poraz drzave.............
samo ona nije nosila majicu preko jakne, nego ispod jakne, i nije u njoj bila u crkvi svetog marka, nego na zurci (gde je verovatno ocenila da nece biti problema, kao sto ih i nije bilo). ne moze da se kaze da je devojka isprovocirala ovaj napad.

Naravno da hoću, onoliko koliko mogu, a mogu malo, jer im se nameće da su jednaki kao i hetero osobe. Koliko vidimo, nisu. Niti mogu da imaju biološku porodicu, niti su sigurni na ulicama mnogih gradova širom sveta.

Једнаки су пред законом јер закон не гледа на то ко се гађа у буљу и ко може да прави децу коме... мада би неки желели да од педера направе беле медведе и да се напади на њих третирају по повишеној одговорности.

Ова тупава је ишла на неки сукоб, сама себе исекла, и сад се спрема да парадира у роза гаћама око скупштине као лезбејска Јованка Орлеанка.

Иначе, малолетник је пуштен кући, и скоро је немогуће да ће као малолетник трпети било какве озбиљније консеквенце због овога. Следећи пут изаберите неког старијег, о свете лезбо-мученице.

Slazem se. Ako se secas ja sam podrzavao paradu, i otkazivanje parade je sramota za Srbiju. Zar je par hiljada huligana mocnije od drzave? Skandal.
Podebljano je morao da uradi odmah posle otkazivanja parade. Kapitulacijom drzava je huliganima dala odresene ruke.

Slazem se. Ako se secas ja sam podrzavao paradu, i otkazivanje parade je sramota za Srbiju. Zar je par hiljada huligana mocnije od drzave? Skandal.
Podebljano je morao da uradi odmah posle otkazivanja parade. Kapitulacijom drzava je huliganima dala odresene ruke.

Није пар хиљада људи било против параде него пар милиона, односно велика већина!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back