Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sam Isus Hrist je sedeo i veceravao sa nevernicima, lopovima, kriminalcima...

Ali sa pederima ipak nije . Verovatno ih je smatrao nepopravljivima :mrgreen:

Elem , mene hrišćanstvo posebno ne interesuje . Interesuje me očuvanje koliko-toliko zdravog društva . Pošto država neće da zaštiti narod od izopačenih , narod ima pravo i dužnost da se sam od njih brani . Upotreba bilo kog sredstva u odbrani opstanka nije isključena i ne može da se isključi .

Poslednja izmena od moderatora:
Cudno je da vi koji se pozivate na slobodu govora,demokratiju,jednaka prava za sve uopste ne zelite cuti neko drugacije misljenje niti ga smatrate validnim....pobogu ko se sme usuditi da napadne one iz LGBT,pa oni su sveci....Ovde prozivate nas koji smo kao "nazadne snage' za bahatost i nekulturu a pogledajte samo sta vi pisete i na koji nacin se obracate sagovornicima....Ja znam da ste besni,ocajni i u manjini,al daj malo budite parlamentarni....kutivisite se malo posto ionako furate taj fazon....:cool:

А што мора јавно да износи своју сексуалну осклоност ? Нпр. и ја волим сисате Црнкиње, нарочито мелескиње са одличном задњицом али не бих са тиме баш парадирао по улици...
a shto ti morash JAVNO DA IZNOSISH SVOJ nacoinalizam???zashto javno iznosish da gotivish ruse???shta nas briga!

A kada neka devojka nosi mini suknju?:think:

Mislim, je li i to rizicno, posto postoji na hiljade majmuna koji misle da ako devojka nosi mini suknju, hoce da se kresne, i to nasilno:think::think::think:

Kada neko podrzava nosenje mini suknje, taj podrzava nasilje!!!:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

I plus, to znaci da bi podrzavanje nekog protesta Srba u Pristini bio poziv na nasilje:rotf:

Не схваташ у каквом су положају хомосексуалци у Србији? Да је неко напао девојку што је обукла мини сукњи нисам сигуран, а да се окупило хиљаде Срба протестујући против геј параде знам.

Cudno je da vi koji se pozivate na slobodu govora,demokratiju,jednaka prava za sve uopste ne zelite cuti neko drugacije misljenje niti ga smatrate validnim....pobogu ko se sme usuditi da napadne one iz LGBT,pa oni su sveci....Ovde prozivate nas koji smo kao "nazadne snage' za bahatost i nekulturu a pogledajte samo sta vi pisete i na koji nacin se obracate sagovornicima....Ja znam da ste besni,ocajni i u manjini,al daj malo budite parlamentarni....kutivisite se malo posto ionako furate taj fazon....:cool:
shta ti pricash pa ti ponizhavash ljude jer nisu kao ti...nisu tako strejt...onda nisu "kul"... nisu nebeski srbi...pa josh na sve to nadenesh nekog nacistu...

:hahaha:

Види се да не живиш овде.

Не схваташ у каквом су положају хомосексуалци у Србији? Да је неко напао девојку што је обукла мини сукњи нисам сигуран, а да се окупило хиљаде Срба протестујући против геј параде знам.

Pa kakve veze ima koliko Srba se okupilo?:dontunderstand:

Ne odobravam napad, naprotiv!

medjutim Zapad mora da zna za kulturološke razlike.

Z anas majica sa kukastim krstom jednaka je kao majca LGBT populacije.
Obe označavaju nasilje nad slobnim mišljenjem, srpskom kulturom i civilizacijom.

neke stvari jednostavno ne mogu.

kakvi bre srbi???
500 godina su ovi prostori bili pod turcima o kakvim ti chistim srbima prichash???

shta ti pricash pa ti ponizhavash ljude jer nisu kao ti...nisu tako strejt...onda nisu "kul"... nisu nebeski srbi...pa josh na sve to nadenesh nekog nacistu...

Zar ne rece da neces da diskutujes sa mnom :) Ja onog nacistu nisam naveo kao nekog idola,vec nesto cega se gnusam....Koga sam ja to ponizio?Ja prozivam Azdejkovica i bratiju,a ne ove sto im sluze kao topovsko meso

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back