Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лејди и Ками све то стоји, ја сам чак против насиља и над кучићама, а да на Крсти има психичких болесника уверио сам се када су ме радикали мучки нападали и безочно оптуживали за свакакаве неистините гадости али...шта је тој девојци требало да се у оваквој несређеној, турбулентној Србији шета са мајицом која иритира 85 % српске популације.
Људи, није ово Запад, па мене су тукли због шала једне Партизанове навијачке групе, а неће девојка са ЛГБТ обележјима бити нападнута.
И ја када бих ишао у Сарајево, не бих ишао са круном и оцилима на мајици јер знам шта би ми следовало.
Кажем ја је не бих тукао (не бих ни маче ударио, камоли женску особу) али морала је бити спремна на све, знајући у којој средини живи...не вреди јој сада кукање, него памет у главу следећи пут јер је опет неко може напасти.

Потписујем!

O cemu pricas? Ti imas preko tri hiljade poruka, a ja ni stotinu. Ako si vec stvarno preko sta koji moj dzedzis na forumu. Zar nemas posao i zivot? Ja sam se umorio od ucenja i dosao sam malo da podjebavam budale po forumu. Koji je tvoj izgovor?

:rotf::rotf::rotf: Znao sam cim ti je nick Nindza kornjaca da si neki klinac...A ako sam preko ne mogu ici na forum,jel?:lol: To je privilegija samo ljudi koji su u Srbiji....pa evo,lepo subotnje popodne u Chicagu,ne radim svaki dan 24/7 ko ti :mrgreen:,cujem se sa svojim prijateljima na krsti koji misle svojom glavom i smejem se vama kojima je svako razlicito misljenej klerofasizam (a o njemu ni pojma nemate)
Zasmetalo ti sto sam BGD "lejdi" (tako treba po Vukovom nacelu) nazvao glupacom,ali ti nije smetalo sto mi je ona podelila bar 10 uvreda bez ikakvog razloga....Nijedan od ljudi na ovoj temi nije rekao d amu je drago da je izbodena..meni je licno zao nje...a i tog malog mamlaza koji ju je izbo treba treba izlemati i nabiti u mardelj da se malo hladi...ali vi meni niste dali da zavrsim svoju misao...ja sam prozivao gospodu "profesionalne pedere" kako ih naziva caveman koji se sluze samo sibicarenjem i spremni su da ljude ko sto je ova jadnica i njoj slicne masovno zrtvuju samo zarad licne koristi i svog parazitiranja

Лејди и Ками све то стоји, ја сам чак против насиља и над кучићама, а да на Крсти има психичких болесника уверио сам се када су ме радикали мучки нападали и безочно оптуживали за свакакаве неистините гадости али...шта је тој девојци требало да се у оваквој несређеној, турбулентној Србији шета са мајицом која иритира 85 % српске популације.
Људи, није ово Запад, па мене су тукли због шала једне Партизанове навијачке групе, а неће девојка са ЛГБТ обележјима бити нападнута.
И ја када бих ишао у Сарајево, не бих ишао са круном и оцилима на мајици јер знам шта би ми следовало.
Кажем ја је не бих тукао (не бих ни маче ударио, камоли женску особу) али морала је бити спремна на све, знајући у којој средини живи...не вреди јој сада кукање, него памет у главу следећи пут јер је опет неко може напасти.

Ima da seta u majici u kojoj god hoce, narocito zato sto je to normalna majica, a ne neka bolestija kojom se podrzavaju razni nasilnici, huligani i sovinisti. A sto se tice kuknjave, u pravu si; ne treba da kuka, vec da zna sa kakvim idiotima ima posla. Znajuci kakvo je ovo pajsersko drustvo, trebala je da drzi mali nozic kod sebe, i cim je majmun napadne, da mu ga nabije u jaja.

Mora da ti je Deretic neki rod?

Nametljivost
- Na Zapadu, nakon što su izlobirali društvenu prihvaćenost, homoseksualci vrše sistematsku kampanju "homoseksualizacije" (oni to zovu "slobodoumno seksualno obrazovanje").
- Ciljna populacija su im najviše srednjoškolci, jer su podložni manipulacijama, imaju pravo polnog odnoso i "mlado su meso".
- Vrlo svež slučaj (16.09.2008.): Britansko udruženje "No Outsiders" (finansira ga država) sprovodi projekat "učenja osnovnoškolske dece užicima homoseksualnosti" kroz bajke, nastupe i lutkarske predstave. Ovaj program će se sprovoditi i u prvom razredu.

Homoseksualizam jeste zarazna bolest . Doduše , ne prenose je mikroorganizmi , ali se (kao i recimo narkomanija) prenosi socijalnim kontaktom ,i naročito je opasna za decu i adolescente koji još nemaju izgrađen seksualni identitet i psihološki odbrambeni mehanizam .

У праву си, може утицати на сексуално опредељење.

to je tvoja logika...?zashto mi je pripisujesh??
врло је лако прочитати
ja to nisam rekla!
твоју логику
zna se razlika izmedju ubistva i izmedju poshtovanja zhivota!
између редова!
tu nikakav sektashki bog ne treba!

ne ti vidish ono shto bi ti hteo da vidish :manikir:
i ne zhelish da znash shta sagovornik pricha ;)vec umishljash neshto shto nigde nisam rekla...verovatno jer bi i ti nekog da izbodesh...

PRVO naveo si mi nacistu SLEPCU bolesnog nacistu...
nacizam je bolesna ideologija zar hitler nije dokazao da je bolestan!!
shta ne kontash u toj istorijskoj chinjenici?? :manikir:

DRUGO palili su ljude na lomachi chlanovi rishcanske sekte!!
spalili su galileja jer je otkrio da je zemlja OKRUGLA!
shta ne kontash u toj istorijskoj chinjenici?znachi ta sekta je bolesna :manikir:

TRECE zashto nekom smeta majica gde pishe LGTB a ne smeta jedna tako nastrana i agresivna sekta koju promovishu isto ljudi koji su obucheni ili istetovirani sa tim SEKTASHKIM simbolima???+ koji zlostavljaju male dechake?

CHETVRTO zasto nisu TOLIKO GALAMILI O ONIMA koji su uveli zakon o incestu???

PETO I najvazhnije zashto poistovecujesh ljude koji poshtujuj zhivot sa onima koji ga ne poshtuju (i uopshte nije vazhno opredeljenje ) :manikir: ili poshtujesh zhivot ili ne! shta ti tu NIJE JASNO???

ne gospodjice,vi nas sve trpate u isti kos i nazivate svakavim imenima,

Poslednja izmena od moderatora:
Ima da seta u majici u kojoj god hoce, narocito zato sto je to normalna majica, a ne neka bolestija kojom se podrzavaju razni nasilnici, huligani i sovinisti. A sto se tice kuknjave, u pravu si; ne treba da kuka, vec da zna sa kakvim idiotima ima posla. Znajuci kakvo je ovo pajsersko drustvo, trebala je da drzi mali nozic kod sebe, i cim je majmun napadne, da mu ga nabije u jaja.

Nasilno ponašanje
- Pogrešan je stereotip da su homoseksualci nežni i osećajni.
- Šest "najvećih" serijskih ubica SAD-a su svi bili homoseksualci. Između 1966. i 1983., 44% serijskih ubica su bili homoseksualci.
- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.
- Nasilni (sado-mazo-histički) seks je vrlo raširen i "cenjen" među homoseksualcima. To ukazuje na njihov nasilnički mentalitet.
- Zbir svih statistika SAD-a je da homoseksualne zajednice same proizvedu mnogo više nasilja nego što se njima učini "spolja".

Ками, ја код куће имам мајицу навијачке групе "Гробари 1970" и не смем ван своје општине да је носим јер бих тиме ризиковао сигурност, здравље и живот.
Замисли тек шта је ЛГБТ мајица наспрам тога.
Изеш ти државу у којој не смеш Партизанова обележја јавно да носиш (једном сам претучен од радоваца).

Да би конзервативци и припадници ЛГБТ прихватили једни друге, много штошта у Србији треба да се промени што нема везе са сексом и сексуалношћу.

ne ti vidish ono shto bi ti hteo da vidish :manikir:
i ne zhelish da znash shta sagovornik pricha ;)vec umishljash neshto shto nigde nisam rekla...verovatno jer bi i ti nekog da izbodesh...

Ја сам написао да сексуалност може бити здрава или болесна, а ти си писала о ножевима и убадању.

Nasilno ponašanje
- Pogrešan je stereotip da su homoseksualci nežni i osećajni.
- Šest "najvećih" serijskih ubica SAD-a su svi bili homoseksualci. Između 1966. i 1983., 44% serijskih ubica su bili homoseksualci.
- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.
- Nasilni (sado-mazo-histički) seks je vrlo raširen i "cenjen" među homoseksualcima. To ukazuje na njihov nasilnički mentalitet.
- Zbir svih statistika SAD-a je da homoseksualne zajednice same proizvedu mnogo više nasilja nego što se njima učini "spolja".

Pokvario ti se gramofon.

Значи подржаваш насиље?
Као што сам већ рекао, ми смо такво друштво, таква земља да је промовисање хомосексуализма ризично. Као што си сам видео, нападнута је ножем јер је носила такву мајицу, а ти је подржаваш у томе. :dontunderstand:

Значи подржаваш насиље?
Као што сам већ рекао, ми смо такво друштво, таква земља да је промовисање хомосексуализма ризично. Као што си сам видео, нападнута је ножем јер је носила такву мајицу, а ти је подржаваш у томе. :dontunderstand:

Cuj podrzava, pa pretio je ovde ljudima da ce im polomiti noge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back