Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I pored toliko napada pasa na ljude i ujeda opet su u Evropskoj Srbiji psi u pravu!:dash:

Protest zbog "medijske i šinterske hajke" na pse
Tanjug | 15. 10. 2011. - 17:38h | Foto: Ilustracija | Komentara: 60

"Ispred Skupštine grada Beograda sutra će biti održan protestni skup samoorganizovanih građana koji žele da izraze revolt zbog medijske i šinterske hajke na napuštene pse", najavio je organizator.

"Tražimo da se prestane sa medijskom histerijom i da se radi na sprovođenju Zakona o dobrobiti životinja, kao i promovisanju odgovornog vlasništva koje propagira i Uprava grada", navedeno je u saopštenju dostavljenog medijima.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/283448/Protest-zbog-medijske-i-sinterske-hajke-na-pse

to je tvoja logika...?zashto mi je pripisujesh??
ja to nisam rekla!
zna se razlika izmedju ubistva i izmedju poshtovanja zhivota!
tu nikakav sektashki bog ne treba!

to je tvoja logika...?zashto mi je pripisujesh??
врло је лако прочитати
ja to nisam rekla!
твоју логику
zna se razlika izmedju ubistva i izmedju poshtovanja zhivota!
између редова!
tu nikakav sektashki bog ne treba!

Nasilje je za svaku osudu i sankciju. Svako ljudsko bice ima neotudjivo pravo na zivot, bezbednost, itd.

Mozemo da diskutujemo o tome da li treba prihvatiti paradu, gej udruzenja, zakon o diskriminacji na radnom mestu itd.

Ali stvari kao sto su licna bezbednost, sloboda kretanja, zdravstvene zastite, skolovanja, rada itd svakog pojedinca su crvena linija, o njima se i ne diskutuje.

to ja pricham vec godinu dana...psihichki bolesnici i sektashi sede po krsti i kukaju nad sudbinom a onda kad neko izbode nekog druge nacionalnost ili ako josh nosi majicu koja se njima ne dopada ili ako nije kao oni odmah stizhu usklici to ubij kolji jeee posle cemo u crkvu!

Nisu to sektasi, to su obicni ljudi, nase komsije, koji su obicni majmuni i retardirani debili. I savet : Ne treba se mnogo potresati zbog pajsera, samo im lupiti samarcine kada konkretni pajser direktno utice ne neki tvoj postupak.;) :hvala:

ISTINE O HOMOSEKSUALNOJ PROPAGANDI
Izvrtanje uloga
- Protivljenje njima zovu "homofobijom" (lobirajući da su njihovi protivnici poremećeni i iskompleksirani, a ne obrnuto).
- Protivnike zovu konzervativnima, a sebe slobodoumnicima (tj. mi smo "primitivni i zadrti", a oni su "civilizovani i inteligentni").
- Po tome ispada da je homoseksualizam najveće dostignuće čovečanstva. Ocenite koliko je ovo grozan apsurd.

Sistematsko lobiranje
- Sebe predstavljaju kao miroljubive, nežne, simpatične i pasivne.
- Tako uvek mogu da glume žrtvu, i onda kada se argumentovano kritikuju, pa time izbegavaju pravo suočavanje sa kritikama.
- Glumljenjem žrtve "konzervatizma" i "homofobije" jeftino kupuju podršku raznih organizacija za ljudska prava, intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova, šta im daje ogromnu lobističku moć.
- Tvrde da su nenametljivi, ali se pokazalo da na Zapadu, nakon što su uspeli da se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje homoseksualizma (pogotovo nad mladima).

Jadniku kod mene je 17:30,a zapitaj se ti sta radis u pola 1 uvece na kompjuteru i to subotom...Ne,posto je zena ona mene moze namazati svakavim g... a ja treba da cutim,postujem svaku zenu onoliko koliko je ona zena i dama,a ova je "lady" koliko i vasa Karleusica i ostale prosrbijanske lepotice...
O cemu pricas? Ti imas preko tri hiljade poruka, a ja ni stotinu. Ako si vec stvarno preko sta koji moj dzedzis na forumu. Zar nemas posao i zivot? Ja sam se umorio od ucenja i dosao sam malo da podjebavam budale po forumu. Koji je tvoj izgovor?

Maloletni manijak izbo devojku nozem, krivi copori pasa lutalica? :huh:

Krivi su političari , policija i gradske vlasti koji ne reaguju isto na nesigurnost na ulici koja se dešava u dva dana.

To ja zovem diskriminacijom.Postoje građani prvog i građani n-tog reda.

Ili smatraš da ova devojka ima više prava da se njen slučaj tako munjevito rešava na svim nivoima, a da ono dete bez uveta nikoga i ne zanima ?

Nasilje je za svaku osudu i sankciju. Svako ljudsko bice ima neotudjivo pravo na zivot, bezbednost, itd.

Mozemo da diskutujemo o tome da li treba prihvatiti paradu, gej udruzenja, zakon o diskriminacji na radnom mestu itd.

Ali stvari kao sto su licna bezbednost, sloboda kretanja, zdravstvene zastite, skolovanja, rada itd svakog pojedinca su crvena linija, o njima se i ne diskutuje.

У суштини, потпуно си у праву.

Nasilno ponašanje
- Pogrešan je stereotip da su homoseksualci nežni i osećajni.
- Šest "najvećih" serijskih ubica SAD-a su svi bili homoseksualci. Između 1966. i 1983., 44% serijskih ubica su bili homoseksualci.
- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.
- Nasilni (sado-mazo-histički) seks je vrlo raširen i "cenjen" među homoseksualcima. To ukazuje na njihov nasilnički mentalitet.
- Zbir svih statistika SAD-a je da homoseksualne zajednice same proizvedu mnogo više nasilja nego što se njima učini "spolja".

Ovde se ne radi o devojci , već o lezbejki , dakle seksualno deformisanom biću .

Jedni preuvelicavaju problem - kod nas nikada takvi i nisu bili progonjeni, samo su se u najnovije neke grupice nasle pozvanim da se organizuju za borbu protiv...

A sa druge strane - pa nije to zarazna bolest, da se moze preneti rukovanjem (a kamoli gledanjem tv-a...).

ISTINE O HOMOSEKSUALNOJ PROPAGANDI
Izvrtanje uloga
- Protivljenje njima zovu "homofobijom" (lobirajući da su njihovi protivnici poremećeni i iskompleksirani, a ne obrnuto).
- Protivnike zovu konzervativnima, a sebe slobodoumnicima (tj. mi smo "primitivni i zadrti", a oni su "civilizovani i inteligentni").
- Po tome ispada da je homoseksualizam najveće dostignuće čovečanstva. Ocenite koliko je ovo grozan apsurd.

Sistematsko lobiranje
- Sebe predstavljaju kao miroljubive, nežne, simpatične i pasivne.
- Tako uvek mogu da glume žrtvu, i onda kada se argumentovano kritikuju, pa time izbegavaju pravo suočavanje sa kritikama.
- Glumljenjem žrtve "konzervatizma" i "homofobije" jeftino kupuju podršku raznih organizacija za ljudska prava, intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova, šta im daje ogromnu lobističku moć.
- Tvrde da su nenametljivi, ali se pokazalo da na Zapadu, nakon što su uspeli da se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje homoseksualizma (pogotovo nad mladima).

На основу чега си то закључио? :dontunderstand:

Apsolutno si u pravu.

Ali da se na isti način tretiraju svi ljudi, da se svi zaštite podjednako.

i da se ponovim...
Eto sta sve moze da se desi kada se vestacki stvara konflikt sa jednom minornom i beznacajnom grupom bica koja misle da je njihova devijantnost Boziji dar i da imaju pravo da je guraju pod nos svima, pa i onima kojima se to uopste nesvidja.U oci upada i cinjenica da su politicki aktivni i jasno profilisani, dakle NVO. LDP i jos par tih za koje znamo da dobijaju pare od amera ili kriju odakle im pare kao zmija noge.

Лејди и Ками све то стоји, ја сам чак против насиља и над кучићама, а да на Крсти има психичких болесника уверио сам се када су ме радикали мучки нападали и безочно оптуживали за свакакаве неистините гадости али...шта је тој девојци требало да се у оваквој несређеној, турбулентној Србији шета са мајицом која иритира 85 % српске популације.
Људи, није ово Запад, па мене су тукли због шала једне Партизанове навијачке групе, а неће девојка са ЛГБТ обележјима бити нападнута.
И ја када бих ишао у Сарајево, не бих ишао са круном и оцилима на мајици јер знам шта би ми следовало.
Кажем ја је не бих тукао (не бих ни маче ударио, камоли женску особу) али морала је бити спремна на све, знајући у којој средини живи...не вреди јој сада кукање, него памет у главу следећи пут јер је опет неко може напасти.

Slusaj glupaco jedna,nemoj me vredjati jer te nisam vredjao nista..ali posto vidim da me castis svakakvim komplimentima sa stokom kao sto si ti mogu pricati samo isti jezik..Nigde ja nisam podrzao to sto su izboli ovu devojku,vec kritikujem one koji su je naveli da nosi to sto nosi i napunili joj glavu necim sto u Srbiji ne moze da prodje,ona je samo zrtveno jagnje ovih profesionalnih pedera....ne zelim ja njima nista lose,ni jednom od njih...ako upraznjavaju to sto upraznjavaju nek rade to u 4 zida jer je ocigledno da iritiraju veliku vecinu..to bi bilo nesto kako kad bih ja sa majicom n akojoj je lik Hitlera setao Tel Avivom ili Jersalimom..Ti si prva navela kako su ****** i lezbejke svi mirni ljudi i nenasilni,dok smo svi mi ostali dusevni bolesnici,siledzije i ubice..samo sam te zeleo demantovati Ernstom Romom

PRVO naveo si mi nacistu SLEPCU bolesnog nacistu...
nacizam je bolesna ideologija zar hitler nije dokazao da je bolestan!!
shta ne kontash u toj istorijskoj chinjenici?? :manikir:

DRUGO palili su ljude na lomachi chlanovi rishcanske sekte!!
spalili su galileja jer je otkrio da je zemlja OKRUGLA!
shta ne kontash u toj istorijskoj chinjenici?znachi ta sekta je bolesna :manikir:

TRECE zashto nekom smeta majica gde pishe LGTB a ne smeta jedna tako nastrana i agresivna sekta koju promovishu isto ljudi koji su obucheni ili istetovirani sa tim SEKTASHKIM simbolima???+ koji zlostavljaju male dechake?

CHETVRTO zasto nisu TOLIKO GALAMILI O ONIMA koji su uveli zakon o incestu???

PETO I najvazhnije zashto poistovecujesh ljude koji poshtujuj zhivot sa onima koji ga ne poshtuju (i uopshte nije vazhno opredeljenje ) :manikir: ili poshtujesh zhivot ili ne! shta ti tu NIJE JASNO???

A sa druge strane - pa nije to zarazna bolest, da se moze preneti rukovanjem (a kamoli gledanjem tv-a...).

Homoseksualizam jeste zarazna bolest . Doduše , ne prenose je mikroorganizmi , ali se (kao i recimo narkomanija) prenosi socijalnim kontaktom ,i naročito je opasna za decu i adolescente koji još nemaju izgrađen seksualni identitet i psihološki odbrambeni mehanizam .

Ovde se ne radi o devojci , već o lezbejki , dakle seksualno deformisanom biću .
Sam Isus Hrist je sedeo i veceravao sa nevernicima, lopovima, kriminalcima... On ih je pricom uvodio na pravi put, a ti ako podrzavas da se silom, sakacenjem ili ubistvom gresnika nesto resava, upitaj se koliko je jaka tvoja vera i da li si istinski hriscanin. To mi vise lici na inkviziciju koju je predvodila katolicka crkva, a dobro se zna kakvi su oni vernici i hriscani. Svako svoj greh nosi sa sobom i on ne prelazi na druge osobe. Protivim se njihovom grehu podjednako kao sto se protivim ostalim, tipa: ubice, silovatelji, kriminalci, lopovi, narcisi, sebicnjaci, kompleksasi... ima ih jos... ali nikoga ne bih izbo nozem zbog toga ili mu naudio bilo kako, osim ako on mene ne ugrozava fizicki pa moram da se branim. Mislim da su ovde reakcije preterane i opravdavanje nasilja, jer za to nema opravdanja, to je bes i slabost u isto vreme, to se mora kontrolisati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back