gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
a sto tako ako znas da nece nista lose da ti se desi i da je to samo reakcija organizma na stres?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam bila anksiozna, imala sam dobar period bez panike ali posle tragedije u porodici sve se vratilo kao bumerang.
Dobro vece dobri ljudi! Jos jedna sam koju muci panika,depresija,anksioznost.Isla sam doktorima,dobila od svakog antidepresiv koga bi na kraju bacila zbog roka trajanja,ali sam ostala verna anksioliticima sigurno 5 godina.Od leksilijuma,bensedina,ansilana,demetrina,ksanaksa,praxitena..Strah od antidepresiva,jer sam utripovala da cu dobiti epi napad (to sam procitala po netu par slucajeva).Kad razumno izvagam,sve je bilo pametnije nego kroz sta sam prolazila,kroz sta prolazim..jer zapravo ni jedan jedini dan ja nisam mogla reci "E danas sam dobro!"Dobila sam samo jos jednu brigu tj.zavisnost od anksiolitika.Trazeci informacije po netu o privatnim psihijatrima u Bg ,dodjoh do ovog sajta.Isla sam na psihoterapiju vise od pola godine,zakljucak ,resenje mojih problema bi bilo da nadjem posao,koji zapravo ne mogu stvoriti ni izmisliti jer ga nema pa nema.Hocu reci nezadovoljna sam izasla iz te igre,i sad kad pomislim na psihoterapiju zamisljam da mi je bolje da uzmem te pare i bacim ih u odvodnu cev.Imam porodicu,majka sam,zena sam.Brak je bio pun problema,ali interesantno je da sam se nosila sa svim njima dok su trajali,a od kako ih nemam tj. 5 zadnjih godina moze se reci da imam brak kakav sam zelela.Iz drustvenog zivota sam totalno ispala.Imam prijateljicu koju volim s kojom razmenjujem poruke,i vidimo se kad mozemo.To je sve.Goste kao pre niti zovem niti idem kome u goste.Svesna sam da trujem decu i muza,i sve sto je oko mene.Bukvalno kako prekoracim preko praga,bilo da idem u prodavnicu ili da udahnem svez vazduh,meni nije dobro,trceci u kucu! Dodatna misao da drugi to primecuju(jer sam bila neverovatno aktivna)i da to komentarisu me pojede.Placem,svaki dan.Gde je normalno da zena u 30 i nekim cmizdri ko malo dete?!Imam ja i razloge,Ali se veliki deo tih razloga desavao pre 15 godina.Osobe koje su mi nanele zlo i tada,pamtim svaku rec,bol ,uvredu sve sve do najsitnijeg detalja,ali znam zaboraviti sta sam juce pravila za rucak.Sve je ovo sad skraceno na najbitnije.E sad sam naisla na doktora koji me ni pod razno nece da posalje psihijatru,vec mi gura neke kapi i sranja,a ja gutam anksiolitike,sto on naravno ne zna.I da..mislim da nikome nisam ispricala sve jade i patnje duse svoje detaljno.Mozda iz pogresne predstave da ih je briga,da su culi mali milion slucajeva pa sto bi se zainteresovali bas za moj,ili uvalice mi novi antidepresiv,svo im je znanje u kljukanju lekovima itd.Znaci jos jedna falinka,nepoverenje u doktore!(Mozda ima veze s tim sto su me sve osobe koje sam iskreno volela izneverile ili povredile na najgore nacine)Elem..ja sam vam ko onaj hrcak u tocku,ali da nema mogucnosti da sidje s njega.Ko zeli moze da mi pise.I sad mi je tesko ,teskoo!Pored dece da se osecas bespomocno,tj.da danima lezis u krevetu,samo mi jos grizu savest vise proradi.A vec dugo traje da bi se nadala nekim radikalnim promenamaPosto sam neshvacena,verujem da cu ovde kolko tolko to razumevanje pronaci.
...hvala na odgovoru od srca,ali sam vec objasnila da sam se istripovala za panike,vrtoglavice mi se javljaju zbog krivog tj. pravog vrata...znaci to je fizicki problem i nema veze sa panikama...inace kada sam imala panike isla sam kod 3 psihijatra jedna zena me je i slusala ali mi je svaku seansu tutkala lekove...drugi i treci psihijatar me nisu saslusali ni 5 min i dali su mi xanax i poslali kuci...bila sam u ocaju tako da sam probala taj xanax i kad sam ga probala mislila sam da cu da umrem koliko mi je lose bilo...ali sam ustala iz kreveta i prosetala se sama kejom...
uglavnom uspela sam bez lekova da pobedim paniku i sada nemam problem da izlazim napolje i to...bila sam kod lekara i rekli mi da imam problem sa vratom i to se resava vezbama...u svakom slucaju uspela sam sa jednom knjigom "panic away" program....na engleskom ali sam pre par dana nabavila i prevedenu na srpski...ako nekom treba ostavite mi mail pa cu vam poslati![]()