Napad nožem u Nišu na dekanku Nataliju Jovanović, policija odvela ženu koja ju je napala

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sami ste pokrenuli spiralu nasilja, ovog puta vlast nije.

I jaja i kamenice su nasilje.

Ali nema ko to da shvati.
Baš vala.
Prvi su počeli da oštećuju haube i druge delove auta normalnim ljudima koji su ih samo hteli pregaziti, prvi su udarali glavom o pesnicu i bejzbol palice mirnim momcima koji su samo hteli da im razbiju vilice, ... i evo sada - opet prvi nasrću telom na mirnu staricu da nožem u rukama.

Bolesni SNS mafijaski rezim je unistio sve u Srbiji.

Znamo svi da ce i hladnim, i vatrenim oruzjem da napadaju ljude koji su protiv njih.
Ovde ima vise penala.

prvo mediji , izvini jesu nepismeni i svaki put ja koji sam nepismen ali leksicki, mora da ispravljam logicki nepismene medije, mada iskreno da kazem lektor je zaduzen i za logicke greske u tekstu , tako da nisu oni bas mala maca, ti lektori....znaju oni puno , ali tih lekova ima jako puno mozda desetak, sve razlicite oblasti jezika tako da nije ba ni bez veze....ali ima bruke narocito zato sto je filozofiji zabranjen pristup u Srbiji i to se oseca i u jeziku...

Dakle ja jos ne vidim jasnu vest, opet moze biti da je vozilo oklopnjak islo iza automobila pa je preticalo i onda u sekundi se naslo u susret jer je mali autic zaneo oklopnjak u preticanju pa je ovaj napravio policijski polukrug i onda posto se okrenuo i nije znao pravac kretanja totalno izgazio mali auto....sad vec u suprotnom smeru pre toga izvrsivsi ceoni sudar...

Ko bi recnuo i cime i koji je razlog sa obe strane izrecen, a koji od strane pollicije,

Zatim izjava dekanka je kriminalka krsi autonomiju univerziteta....ako je upucena kao politicka etiketa....ako nije , oopet klasicni Vucic, laje i pojma nema sta prica....glumi pr policije, glumi pr tuzilastva, glumi pr privredne komore....
sve glumata a zabranjeno je to , sta mislite niko se ne bi usrao ako bih ja ovako kako izgledam a ne znate kako izgledam, izasao na tv i kazem , na moj nacin, ako se ta osoba ne smiri , moze joj se svasta desiti sa moje strane....

Sta sutra ce da uvedu u gramatiku da postoji moja strana i suprotna strana pa ce tu da traze smisao sta sam porucio ili rekao...
Vucic nije ni sudija ni advokat ni tuzilac, a opet sve on to sam radi , nije ni masinca pa pravi puteve, nije dosta toga, a sve cemo mi da izlecimo a pocrkase ljudi od kriznog staba i njihovih na tv sve lepo funkcionise ideja...a u praksi ja sam zivi svedok da 3 meseca sa upalom pluca koja je trajala mesec dana nisam mogao da udjem nigde...ni u jednu zdravstvenu ustanovu jer niti sam covidan a kad izjavim da jesam prelezao kovid, jer jesam, ali se brzo povukao iz detekcije pa kroz 14 dana od oboljevanja nije pronadjen i onda kao da ga nisam ni imao a opet imam upalu pluca, virusnog tipa i onda nece niko da me pusti , niti da bude blizu mene, ne mogu da udjem u zgradu doma zdravlja ni u kovid ambulantu , na kraju se smilovala jedna mlada lekarka jer sam joj zapao za oko i kad je pocinjala ja slucajno dobio nju na kao zamenu pa joj u mukama da dobije specijalizaciju rekao par recenica koje su tu da je osokole, da i njoj treba pomoc, ...i tako zapamtila me...i tek posle tri meseca kad me ona primila posle sam mogao kao izleceno kovidas da udjem u zdravstvene ustanove, ali kad mi je trebalo nisam mogao..jer sam slucaj koji ne postji , niti sam kovidan po testu , a jesam imao , ali nemam test da sam izlecen, a test koji svaki put radim se ne racuna kao izlazni test da sam izlacen...zbog necega, apsurd ali tako je bilo...

Isto kao sto mi niko ne veruje da je radnica postanske stedionice pogresno ukucala broj na uplatnici , otisle pare na neki zajednicki racun, ja doneo uplatnicu da reklamiram, ona me odhebala ja trazio njenu seficu , i ona me odhebala, a obe su rekle da je nemoguce da se vrate pare sa tog grupnog racuna stedionice i na kraju nikom nista, ja ostao duzan postanskoj tih 300 i vise evra, postanska mi ukinula povlascenu karticu i tekuci racun , i stavila me na listu zabranjenih korisnika ali me nije utuzila nista...nije srecom nego onda bi moja uplatnica bila i razresenje pa onda sledi moje utuzenje za nanetu stetu...
Ali u danasnje vreme svi cene po laganica uplatama koje danas obavljaju i ispada da lazem...
Takve su neverne tome Srbi uvek...ama bas uvek veruju u neku statisticku sredinu....

Poslednja izmena:
Ситуација траје од новембра и мора се некако решити. Овако или онако. Што се тиче етике, то је нека друга тема далеко од политике. Свака акција изазива реакцију.
Zapamti ovu svoju zadnju rečenicu.

Јесу ли јој вратили нож и пустили је ?.....ипак има папир који је ослобађа одговорности, и очекујем да је АВ посети и похвали, како доликује !?

Радикалчићи су, по обичају, покренули спиралу силе.

А знамо како се до сада завршило све што су они тако бранили.

Napala je matora zena informisite se
Тако је
1743363650617.png

Baš vala.
Prvi su počeli da oštećuju haube i druge delove auta normalnim ljudima koji su ih samo hteli pregaziti, prvi su udarali glavom o pesnicu i bejzbol palice mirnim momcima koji su samo hteli da im razbiju vilice, ... i evo sada - opet prvi nasrću telom na mirnu staricu da nožem u rukama.
To je par ludaka i kriminalaca, koji su saseceni vrlo brzo, a ovo je organizovano od strane rulje i ne moze nikad biti isto.

Back