Napad na Ilidžu

otvorio si temu u pdf politika

znao si da ce navrnuti tipicni islamisti s foruma

izgleda ne mozes bez njih... hranis se stim il sta vec...

ono sto ja mogu zakljuciti je da smo ih malo tukli kako su zasluzili.

da sam znao kak oce se ponasati i 30 god posle rata tuko bi ih duplo.
Ja ne otvaram temu radi talibana iz FBiH već radi onih koji ne znaju ko je prvi napadnut na sarajevskom dijelu ratišta.

Nego da ja vas pitam, evo sad , jel neko od vas misli da bi iko zeleo da se sazna prava istina?

Ja mislim da ne bi...
Gde god sam dolazio , i kad ukljucim moju forenziku i analizu , tu uspadaju razne stvari , niko ne zeli da se to sazna niti da se cuje ista od toga..

Tako da svi bi da laju ali da gubica bude zacepljena...
Nego samo ono sto im odgovara..
Cak i kad su zrtve i kad nisu zrtve..
mi smo na ozrenu se cestito borili i brnaili u okruzenju

mi se nemamo cega stidjeti

mi genocida zuluma ili zlcina nad civilima nismo cinili

to sto smo tamanili alijine islamiste ili bin ladenove mudzahedine to je drugi par ciepla
to smo cinili sa cefom

Ja ne otvaram temu radi talibana iz FBiH već radi onih koji ne znaju ko je prvi napadnut na sarajevskom dijelu ratišta.
eh oktrio si ameriku...

i sta ces stim ? mi cemo zacutet a oci ce ovde naleteti u desetinama nikova novihi svi ko jedan urlati kako je srbin agresor a oni nevinasca...

pa njih hrvati ne mogu ocima da smisle u toj bosni

pogotovo oni iz srednje bosne....

sta su im turci uradili po bugojnu ,,, za ne pricati...

da ne pominjemo ostalo....

da niej bilo nas srba ne bi im se trag u zepce znao...

sve bi muslimani poklali kao sto su klali onih sest fratara...

ko moze snjima da nase nadglasa ....

to laze genetski

eh oktrio si ameriku...

i sta ces stim ? mi cemo zacutet a oci ce ovde naleteti u desetinama nikova novihi svi ko jedan urlati kako je srbin agresor a oni nevinasca...

pa njih hrvati ne mogu ocima da smisle u toj bosni

pogotovo oni iz srednje bosne....

sta su im turci uradili po bugojnu ,,, za ne pricati...

da ne pominjemo ostalo....

da niej bilo nas srba ne bi im se trag u zepce znao...

sve bi muslimani poklali kao sto su klali onih sest fratara...

ko moze snjima da nase nadglasa ....

to laze genetski
Kapetane, ako bar dvoje novih sazna na osnovu moje teme nešto novo meni je uspjeh.

Ja bih voleo da se i srbi i muslimani i hrvati otrezne , srbi da ne podrzavaju jajare ko sto je Dodik, tj da na vreme seku to , jer ja kad dodjem u RS i cujem sta se desava , to je kriminal, a zastita je zato sto je Dodik patriota, e do mog qujca patriota...

Muslimani imali tri struje, jedna za razvoj, druga osvetnicka, treca neka nova sad nastala od dolaza ovih silnih izbeglica., ili kako da ih nazovem , afgana...sauda...
Sa ovom prvom strujom mozes da radis, i biznis i mir....sa drugom rade najvise lopovi i kriminalci , to sam video , a lozi se blentava raja, koji mnogo imaju psihickih problema...bar taj muslimanski deo.raje...a ovi treci sto su u skorije vreme nastali , tu to trebaju muslimani da pociste....to su ti ekvivaleenti Seselja medju srbima....ratni huskaci i posast..

Hrvate manje znam, osim problematicne oko Metkovica, tamo su uvek bili problematicni , em bogato em blentavi kao da im ih neko pravio na Velezu a ne pored Neretve..

Znaci ja bih radije da svako cisti svoje i onda nema jajara kao Dodika, nema Alijinih sinova ili sta su vec, a nema ni ovih podmuklih iz Metkovica i Makarske...
Ali i u Srbiji sam gledao kako budalast narod, koji je ovako kulturan pocinje da uzdize Vucica i njegovo kad lupim sakom o sto svi pametni mora da ustuknu...
I sta ces...gledas pobedu budalastine...

Jesi čuo za riječ "istraživanje"? :D
јесам

само нисам чуо ни за једну даму која се толко бави истраживањем попут тебе коај си тобож дама јел...
ни за једну , а не само ја него вероватно све и један овде на крстарици .
такође нисам упознао ни једног у животу који је такву ''истражитељку'' споменуо

чуј ''истраживање'' :rotf:

ај добро, од сад те зовем индијана џонс али пошто ви не умете рећи то џ, зваћу те индијана ЂОНС :mazi:

Kapetane, ako bar dvoje novih sazna na osnovu moje teme nešto novo meni je uspjeh.
добро.

али слабе вајде. ове у србији то много не дотиче, кукавно су они легло од 40их...
а да ће ти базнијаши хтети истину ? е то је вероватно колко и да ће прећ у будизам...

али ајде... ако ћутимо као што умјемо од тога вајде тек нема. нек се чује нек се не заборавља.

Jesi čuo za riječ "istraživanje"? :D
Nije više ni bitno odakle oružje, imali ste ga i to je činjenica. Ne kao mi ali je vas bilo 3X više od nas Srba pa smo tu prednost nulirali sa artiljerijom.

A to što ti zoveš granata ili ova što svjedoči sa linka, mogu biti i ručne bombe, sumnjam da znate razliku.

Uglavnom, istina prodire svaki dan na svjetlost a vi što lažete polako tonete u mrak.

Nije više ni bitno odakle oružje, imali ste ga i to je činjenica. Ne kao mi ali je vas bilo 3X više od nas Srba pa smo tu prednost nulirali sa artiljerijom.

A to što ti zoveš granata ili ova što svjedoči sa linka, mogu biti i ručne bombe, sumnjam da znate razliku.

Uglavnom, istina prodire svaki dan na svjetlost a vi što lažete polako tonete u mrak.
ово ''истраживање'' што је поменула, то је одговор или реакција на моје констатције да је веома чудно како многим информацијама барата (има икс примера зар не и свугде се одмах трпа, све зна ...) док је у то доба била како рече ''мала девојчица''...
''мала девојчица'' се сећа толко тога и зна толко тога ?

па се правда да све те силне инфромације поседује јер се ето бави '' истраживањем''

е сад још треба дурдубак па да ми сви овде испаднемо сомови и то прогутамо...

јеси ли иђе упознао даму тј жену која толико информација орату има или да се толко бави ''истраживањем'' о детаљима рата ?

знам да ниси као што нисам ни ја.

зато од данашњег дана за мене има нови надимак овде - ИНДИЈАНА ЂОНС (џонс се тако изговара у сарајеву)

наша ''истражитељка'' или истраживач јел...

ово ''истраживање'' што је поменула, то је одговор или реакција на моје констатције да је веома чудно како многим информацијама барата (има икс примера зар не и свугде се одмах трпа, све зна ...) док је у то доба била како рече ''мала девојчица''...
''мала девојчица'' се сећа толко тога и зна толко тога ?

па се правда да све те силне инфромације поседује јер се ето бави '' истраживањем''

е сад још треба дурдубак па да ми сви овде испаднемо сомови и то прогутамо...

јеси ли иђе упознао даму тј жену која толико информација орату има или да се толко бави ''истраживањем'' о детаљима рата ?

знам да ниси као што нисам ни ја.

зато од данашњег дана за мене има нови надимак овде - ИНДИЈАНА ЂОНС (џонс се тако изговара у сарајеву)

наша ''истражитељка'' или истраживач јел...
Ma on/ona je jeftini i obični manipulant. Pisala je ovde da je kao beba ranjena za vrijeme rata.
Pa je onda opisala neki događaj kad je "ranjena" pa kad sam ja tražio po netu taj događaj našao sam da se nikada nije ni desio.

Ma on/ona je jeftini i obični manipulant. Pisala je ovde da je kao beba ranjena za vrijeme rata.
одлично се сећам овога...
испада БЕБИЦА СВЕ РАТНЕ ДЕТАЉЕ ШИРОМ БЕЈХА ПОСЕДУЈЕ И СВЕ ЗНА ?

е видиш на то ми одговара да се бави ''истраживањем''
испада једина жена на балкану која се ТОЛКО ''БАВИ'' ИСТРАЖИВАЊЕМ ... заебала је и наташу кандић...

Pa je onda opisala neki događaj kad je "ranjena" pa kad sam ja tražio po netu taj događaj našao sam da se nikada nije ni desio.
сећам се и тога.
имала је приемра гдје је променула причу, очито заборављајући шта је прије слагала или причала... па кад су је људи подсетили одна се правдала и негирала да је то говорила...

наша ''истражитељка''

Back